Spiseborde i valnød → Vores bud på elegante spiseborde i valnød

Et spisebord i valnød er perfekt til den elegante spisestue, hvor der ønskes møbler i mørke varme nuancer.

Valnød er den perfekte træsort for dem der ønsker noget med et eksklusivt udseende, og det går desuden godt sammen med rå elementer af beton, messing og sten.

Lyder det spændende? Læs med herunder, hvor vi har samlet vores absolutte favoritter.

Living&more Loke

Dette sofistikerede runde spisebord står elegant med en slank bordplade i MDF med valnød finish, og sammen med det slanke stel af jern med guldlook får du en samlet løsning der passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Spisebordet har alle fordelene af valnød uden dog at kræve regelmæssig pleje, da overfladen er lakeret og dermed ikke optager væske eller lignende. Tør blot over med en fugtig klud i ny og næ, og bordet står helt rent og fint igen.

 • Mål: Ø120 x H75 cm.
 • Materialer: Jern og MDF med top af lakeret valnød

Læs også: Gode silikone dækkeservietter til spisebordet

FDB Møbler Åstrup C65

Dette elegante spisebord er designet af Isabel Ahm. Det er lavet af en blanding af massiv valnød og finér, som får det til at fremstå pænt og enkelt på samme tid.

Ydermere har det også et praktisk hollandsk udtræk, som kan bruges på dage hvor du får gæster til spisning.

Spisebordet har normalt en længde på 170 centimeter, men med tillægspladerne ilagt kommer længden op på 280 centimeter.

 • Mål: L170 x B90 x H74 cm.
 • Materialer: Massiv valnød og finér

Cado New

Cado New er et flot spisebord med en længde på 200 centimeter, hvilket giver plads til 6-8 personer omkring bordet.

Bordpladen er i massivt olieret valnøddetræ med en flot rå overflade, samt et stel i sortlakeret metal.

Spisebordet passer fint ind i en rå og rustik indretning, og hvis du ønsker at forlænge bordpladen kan der tilkøbes en tillægsplade til hver side. Derved forlænges bordet med 2 x 50 centimeter.

 • Mål: L200 x B95 x H74 cm.
 • Materialer: Massiv valnød og metal

Skovby Michigan SM27

Det fine Skovby Michigan SM27 spisebord har et flot stel i olieret valnød, samt en bordplade i slidstærk hvid laminat.

Spisebordet er derved en god kombination af rustikke og holdbare elementer, som kun kræver minimal pleje. Perfekt til ethvert travlt hjem.

Michigan SM27 har indbygget udtræk, og der medfølger hele 3 tillægsplader som forlænger bordet fra 205 centimeter op til hele 358 centimeter.

 • Mål: L205 x B101 x H74 cm.
 • Materialer: Massiv valnød og laminat

Haslev 1

Det smukke ovale Haslev 1 spisebord har en fin bordplade i olieret valnød, som derved fremstår mørk med varme jordnuancer. Spisebordet er perfekt til den moderne og minimalistiske indretningsstil, hvor der ønskes lette møbler som ikke sætter et stort aftryk i rummet.

Bordet har udtræk med plads til 2 tillægsplader, som du kan tilkøbe hvis nødvendigt. Til spisebordet medfølger desuden 4 ben i krom, som står i en rigtig flot kontrast til bordpladen.

 • Mål: L160 x B105 x H74 cm.
 • Materialer: Massiv valnød og krom

Montreux

Montreux er et elegant spisebord i valnød finér, som passer perfekt ind i den klassiske indretningsstil. Bordet har en fin glat overflade med facetslebne kanter, der får det til at fremstå let og enkelts.

Spisebordet har et indbygget butterfly udtræk, som gør det nemt at udvide spisebordet uden at bruge opbevaringsplads på tillægsplader – denne er nemlig indbygget i spisebordet, og altid klar til brug.

Bordet kan udvides fra 180 til 220 centimeter, hvorved der bliver plads til et par personer mere end normalt.

 • Mål: L180 x B90 x H75 cm.
 • Materialer: Valnød finér

Hellerup

Det flotte runde Hellerup spisebord er fremstillet delvist af valnød finér og massivt valnøddetræ, og tilsammen udgør det en smuk kombination til enhver bolig med klassisk eller tidløs indretningsstil.

Spisebordet er ideelt til den lille spiseplads for op til 4 personer, og bordpladen fremstår slank og let med facetslebne kanter hele vejen rundt.

 • Mål: Ø137 x H76 cm.
 • Materialer: Massiv valnød og finér

Tokyo

Det flotte Tokyo spisebord er fremstillet af valnød finér med et stel af rustfrit stål – en perfekt kombination til det moderne hjem, hvor der ønskes en lys indretning med enkelte varme/mørke elementer.

Spisebordet måler som standard 200 centimeter i længden, men kan udvides til 250 centimeter med det indbyggede butterfly udtræk.

 • Mål: L200 x B100 x H76 cm.
 • Materialer: Valnød finér og stål
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *