Brun lædersofa – Se de flotte brune lædersofaer (Guide + priser)

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Tænker du på at udskifte din gamle sofa med en, der har mere stil og giver en følelse af elegance til din stue?

Hvis du er træt af klassiske stofsofaer, så kan du med fordel overveje at vælge en brun lædersofa til at puste nyt liv i din stue. De er elegante og komfortable møbler, der vil passe ind i de fleste indretninger. En brun lædersofa har et strejf af luksus, som ikke kun egner sig til hyggestuen, men som også ville pynte i et venteværelse eller på en arbejdsplads.

Læder er et robust materiale af høj kvalitet, hvilket sikrer, at din sofa vil holde i mange år fremover. Lædersofaer findes i mange forskellige størrelser, så du nemt kan vælge den perfekte model til dit rum. Med sit elegante, luksuriøse udseende vil denne sofa få ethvert område til at se topklasse ud.

Hvad skal du overveje, når du køber en brun lædersofa?

 • Størrelse
  Du skal først sikre dig, at den sofa, du har kig på, ikke er for stor eller for lille til dit rum. Derudover skal du overveje, hvor mange siddepladser du har brug for. En stor sofa kan nemt have plads til fire til fem personer, mens der på en lille sofa måske kun kan sidde en eller to.
  Du skal også tænke over, hvor din nye lædersofa skal stå. Hvis du leder efter en model til dit hjem, skal du måske kigge efter noget større eller mere komfortabelt, men hvis du har brug for noget til f.eks. et venteområde eller kontoret, vil mindre sofaer til en til to personer være velegnede.
 • Materiale
  Typen af læder, der bruges til betrækket, påvirker ikke kun udseendet men også sofaens holdbarhed. Nogle modeller er fremstillet i øko-læder, mens andet betræk indeholder en blanding af læder og polyesterbelægning. ‘100 % læder’ betyder, at varen er fremstillet udelukkende af naturligt læder fra dyrehuder.
  Faux-læder er et materiale, der er fremstillet til at ligne ægte læder i følelse og udseende, men som ofte er billigere.
 • Design
  Det er nemt at finde en brun lædersofa, der passer til netop din smag, da de findes i mange forskellige designs, lige fra det klassiske til det moderne. Nogle modeller har glatte læderoverflader med et mere minimalistisk udtryk, der passer godt til moderne interiører som f.eks. nybyggede huse eller til kontoret.
  Der findes også modeller med et mønster, et revnet udseende eller knapper i læderet, som kan være med til at give en følelse af vintage eller et mere rustikt look. Uanset hvilken stil, du er til, tilføjer en brun lædersofa elegance til dit rum, og virker derfor tidløs uanset dens design.
 • Pris
  Prisen på lædersofaer varierer betydeligt afhængigt af materialer, design samt diverse andre faktorer. Prisen kan være op til 40.000 kr. for sofaer i læder af højere kvalitet, bedre håndværk eller designer møbler. Du kan købe budgetvenlige modeller til omkring 2.500 kr. som typisk er mindre i størrelsen og lavet af læder af lavere kvalitet.

arrow-more


BePureHome Rodeo Classic Sofa 230 cm 2,5 pers. – brun øko-lædersofa 

Fremstillet af økologisk læder

Hvis du er på udkig efter en stilfuld og komfortabel sofa, der kan holde i mange år, er BePureHomes Rodeo Classic Sofa et godt valg. Sofaen er fremstillet af øko-læder, hvilket gør den slidstærk og flot at se på. Materialet er kendt for at være blødt og luksuriøst, hvilket gør det til et populært valg til sofaer og andre møbler. Derudover er polyesterbelægningen på læderet med til at beskytte det mod daglig slitage, så den holder sig fin uden at blive træls at se på. 

Klassisk design til enhver boligindretning

Denne 2,5-personers sofa har en god størrelse og måler 230 i bredden. Det gør den perfekt til større rum, da der er rigeligt med siddepladser til alle. Derudover gør de slanke ben og det klassiske design denne sofa til en tidløs tilføjelse til ethvert rum. Uanset om du er på udkig efter et behageligt sted at slappe af efter en lang dag eller et stilfuldt stykke til at tilføje til din boligindretning, er BePureHome Rodeo Classic Sofa et godt valg.

Specifikationer

 • Siddepladser: 5 pers.
 • Fyld: Skum
 • Møbelben materiale: Metal
 • Benfarve: Sort
 • Vægt: 39 kg
 • Højde: 83 cm
 • Dybde: 88 cm
 • Bredde: 230 cm
 • Benhøjde: 16 cm

Deeekhoorn Rodeo Sofa 277 cm – rummelig lys brun lædersofa til 3 personer

Vintage design

Deeekhoorn Rodeo Sofaen består af 70% læder og 30% polyester. Denne blanding gør sofaen både slidstærk og stilfuld. Med masser af siddeplads er denne sofa et godt valg til alle, der leder efter en hyggelig sofa at slappe af i. Desuden giver det flotte 50’er-design sofaen et unikt look, som alle vil beundre. Modellen er blød at sidde i, hvilket gør den oplagt til at slænge sig i. Læderet er af høj kvalitet og føles godt mod huden.

Let vedligeholdelse

Deeekhoorns brune lædersofa er et smukt møbel, som vil passe godt ind i ethvert hjem. Det genbrugte læder giver den et klassisk look, mens de sorte metalben tilføjer et moderne strejf. Derudover er sofaen også nem at vedligeholde og rengøre; en fugtig klud er nok til at fjerne snavs og pletter. Det gør den et praktisk valg til dig med en travl hverdag, der ikke har tid til at bekymre dig om at rengøre møbler hele tiden. Benene på sofaen er nemme at sætte fast, hvilket gør det til en leg at samle den. Der er ikke brug for værktøj, og det kan gøres på få minutter. 

Specifikationer

 • Siddepladser: 3 pers.
 • Fyld: Skum
 • Møbelben materiale: Metal
 • Benfarve: Sort
 • Højde: 85 cm
 • Dybde: 86 cm
 • Bredde: 277 cm

Rengøring af lædersofa med brun sæbe

Lædersofaer er et populært valg til mange hjem på grund af deres flotte udseende og slidstyrke. En lædersofa bør støves af hver uge og gives en grundigere rengøring en gang om måneden for at holde den i god stand. Snavs, blæk, madspild eller andre pletter skal man naturligvis være opmærksom på med det samme og pletten renses.

Anilinlæder er det mest sarte og bør kun rengøres med en tør klud. Semi-anilin er lidt mere holdbart og kan rengøres med en fugtig klud. Pigmenteret læder er det mest holdbare og kan rengøres med en række forskellige husholdningsrengøringsmidler.

Hvis der er let snavs eller støv på din sofa, kan en tør klud bruges. Hvis der er kraftigere pletter, kan det være nødvendigt at bruge en fugtig klud efterfulgt af en tør klud for at fjerne overskydende fugt. Hvis pletterne er meget kraftige, kan det være nødvendigt at bruge et kommercielt rengøringsmiddel, der er specielt beregnet til lædersofaer. Følg instruktionerne på rengøringsmidlet nøje for at undgå at beskadige sofaen.

Hvilken type læder er bedst til en sofa?

Med en pigmenteret lædersofa kan du få det look, du leder efter, da farverne spænder vidt fra milde neutrale farver til dybe nuancer. På grund af deres lange levetid og slidstyrke giver de også god værdi for pengene. Slidstyrken er garanteret med en polymer overfladebelægning, som indeholder pigmenter. Derudover skal man ikke bekymre sig om falmning eller pletter, fordi farven er et integreret element i selve sofaen.

Anilinlæder er et naturligt læder, der ikke er blevet behandlet med kunstige farvestoffer eller overfladebehandlinger. Derfor føles anilinlæder meget blødere og mere naturligt end andre lædertyper. Anilinlæder er også dyrere end andre slags læder, men mange føler, at det er pengene værd, da man får et flotterede udseende og den bløde finish.

Semi-anilinlæder er et naturlæder, der er blevet færdigbehandlet med et let lag farvestof. I modsætning til anilinlæderet har semi-anilinlæderet altså en svag farve, men finishen giver læderet en smuk, ensartet farve og forstærker og beskytter det desuden mod spild og snavs. 

Holder lædersofaer længe?

Læder er et naturmateriale, der er naturligt slidstærkt og holdbart. Det falmer heller ikke med tiden i modsætning til nogle syntetiske materialer. Mange vælger at købe lædersofaer, fordi de ved, at de kan holde i mange år uden at skulle udskiftes.

I sammenligning med en bomuldssofa, der har en levetid på ca. 5 år, har lædermøbler en levetid på 15-20 år. Det vigtigste element når man tænker på, hvor længe en sofa kan holde, er lædersofaens kvalitet, som du bør være meget opmærksom på. Du kan forlænge levetiden for læderet på din sofa og holde den i topform ved at passe godt på den og pleje læderet efter anvisningerne.


FAQ

Hvordan rengører man en lædersofa?
Lædersofaer er et populært møbel, men de kræver lidt mere vedligeholdelse for at holde dem i god stand. Regelmæssig rengøring og polering kan være med til at beskytte læderet og holde det som nyt i mange år frem. Det er vigtigt at støvsuge sofaen regelmæssigt for at fjerne støv og snavs og at pletrense eventuelle spild eller pletter med en fugtig klud. Det anbefales at bruge en læderbalsam til sofaen med et par måneders mellemrum for at beskytte læderet og sørge for, at det bliver ved med at se ud som nyt.
Hvilket læder er bedst til en sofa?
Læderkvaliteten har indflydelse på sofaens komfort, holdbarhed og udseende. Hvilket læder, der er bedst, afhænger derfor af, hvordan sofaen skal bruges. Hvis sofaen skal bruges til hele familien eller stå i stuen, hvor den vil blive udsat for meget slid, er et kraftigt eller top-grain læder det bedste valg. Hvis sofaen skal bruges i mere formelle omgivelser, f.eks. på et hjemmekontor eller i et soveværelse, er anilin- eller semi-anilinlæder et bedre valg. Disse lædertyper er mindre holdbare end top-grain læder, men de er flottere og mere elegante at se på.
Hvad koster en lædersofa?
Lædersofaer koster normalt væsentlig mere end stofsofaer, afhængigt af størrelse, design, mærke, og hvor den er købt. Den gennemsnitlige pris på lædermøbler kan svinge fra 2.000 – 70.000 kr. Da det ikke betragtes som ægte læder, vil kunstlæder være langt billigere end konventionelt læder. Velbyggede sofaer lavet af læder i høj kvalitet har selvfølgelig den højeste pris.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Fuhr Home Milan Sofa 180 cm 1 pers. – dekorativ brun lædersofa

 

Minimalistisk design

Fuhr Home Milan sofaen på 180 cm er et godt valg til dig, der sætter pris på kvalitet og detaljer. Sofaen vil se flot ud i et minimalistisk hjem eller f.eks. på et kontor, og den tilføjer et klassisk strejf til ethvert rum. Det brune læder med knapper samt stellet af galvaniseret jernrør gør denne sofa til et smukt møbel, der kan holde i mange år. Desuden har Milan-sofaen også ben med beskyttende gummiender, hvilket gør den endnu mere stabil og slidstærk.

Enpersonsmodel

Milan modellen er designet som en komfortabel og stilfuld sofa til en person. Den vil også være god som et dekorativt møbel i dit hjem, hvis du leder efter en brun lædersofa i retro-stil. Med tiden vil læderet krakelere og give Milan et mere slidt vintage-look, som tilføjer til dens charme og gør den til et endnu mere unikt møbel.

Specifikationer

 • Siddepladser: 1 pers.
 • Møbelbenmateriale: Stål
 • Benfarve: Sølv
 • Vægt: 33 kg
 • Højde: 32 cm
 • Dybde: 72 cm
 • Bredde: 180 cm

vidaXL 288283 Sofa 115 cm 2 pers.

Vil du gerne tilføje et strejf af luksus og gammeldags charme til din stue? Hvis ja, så er denne smukke 2-personers sofa fra vidaXL måske noget for dig. Denne sofa er polstret i ægte gedeskind og sikrer dig mange timers komfort og afslapning. Derudover er gedeskind også et slidstærkt materiale, så det er en sofa, der vil holde i mange år frem.

Denne sofa har også skumfyld, hvilket gør at man kan synke helt ned i puderne og slappe af. Derudover er benene på sofaen lavet af pulverlakeret stål, hvilket gør den stabil og robust. Uanset om du vil slænge dig efter en lang dag eller sidde blødt og se tv, vil denne sofa helt sikkert kunne imødekomme dit behov. Den brune lædersofa vil også se godt ud i et venteområde hos lægen eller på et kontor. Den luksuriøse polstring og det elegante design ville gøre den til et perfekt valg for dig, der er på udkig efter et klassisk møbel.

Specifikationer

 • Siddepladser: 2 pers.
 • Fyld: Skum
 • Møbelben materiale: Stål
 • Benfarve: Sort
 • Vægt: 39 kg
 • Højde: 75 cm
 • Dybde: 61 cm
 • Bredde: 115 cm

Beliani Chesterfield Sofa 195 cm 3 pers.

Elegant look

Når du tager plads i Beliani Chesterfield sofaen tager du et skridt tilbage i tiden til en æra af elegance og luksus. Fra dens vintage high-end look til dens komfortable, velpolstrede sæder er denne sofa sikker på at gøre et statement i ethvert rum. Sofaen gør det nemt at slappe af med stil, uanset om du smækker benene op efter en lang dag eller har gæster på besøg.

Med aftageligt betræk

Beliani sofaen har et aftagelige betræk, hvilket gør den let at rengøre og vedligeholde. Så uanset om det er pletter fra spild eller dyrehår, der skaber problemer, kan betrækkene nemt fjernes og udskiftes uden besvær. Med 10 års garanti kan du desuden være sikker på, at denne sofa er lavet til at holde længe. Beliani modellen er designet til at give plads til tre personer komfortabelt, men den kan også rumme fire, hvis det er nødvendigt. 

Specifikationer

 • Siddepladser: 3 pers.
 • Fyld: Skum
 • Benfarve: Sort
 • Vægt: 53 kg
 • Højde: 70 cm
 • Dybde: 75 cm
 • Bredde: 195 cm
 • Benhøjde: 6 cm
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *