Betingelser

Ved brug af www.heybolig.dk accepterer du nedenstående betingelser. Såfremt du ikke kan godkende betingelserne for brug af hjemmesiden, skal du forlade siden med det samme.

Hjemmesiden er ejet af:
Obsidian Media ApS
Søndergade 44.2
8000 Aarhus

Rettigheder

Rettighederne til alle artikler og tekster tilhører Obsidian Media ApS. Disse er beskyttet af dansk ophavsret og må derfor ikke kopieres. Alle billeder kommer fra samarbejdspartnere gennem affiliate-netværk.

Download af indhold

Alt indhold på siden er beskyttet og må derfor ikke kopieres og offentliggøres på andre hjemmesider. Indholdet må bruges til privat brug, såsom skoleprojekter, så længe det ikke offentliggøres andetsteds.

Overtrædelse af retningslinjerne vil det medføre retsforfølgelse.

Ansvarsfraskrivelse

Alle artikler på siden er udarbejdet af tekstforfattere der foretager grundigt research inden udarbejdelse af artiklerne, hvilket medvirker til en høj relevans og reliabilitet. Al brug af indhold fra siden er på brugerens eget ansvar, hvorfor heybolig.dk ikke kan stilles til ansvar for brugen af indholdet.

Personoplysning

Du kan læse alt om vores persondatapolitik her

Andet

Siden indeholder affiliate-links, hvilket indebærer at heybolig.dk genererer indtægt gennem trafik der fører til konverteringer.