Clockradio Test-Guide: Nogle af de bedste clockradioer

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

De bedste clockradioer – vækkeurer med radio

Bruger du din mobil som alarm, når du skal tidligt op og i skole eller på arbejde? Det er en dårlig idé at have mobilen med ind i soveværelset, da det blå lys fra skærmen forstyrrer din naturlige søvnrytme.
I stedet kan du overveje den klassiske clockradio, der er nem at indstille, altid viser klokken og får dig ud af fjerene fra morgenstunden. Vi har på redaktionen fundet 6 af de bedste clockradioer, så du kan finde en god måde at vågne op på. Der er både smarte modeller, der kan modtage DAP-radio, FM-båndet eller afspille en alarmtone, der nok skal vække syvsoveren.

Det skal du overveje, før du køber en clockradio:

 • Hvad skal du bruge din clockradio til? Skal du vækkes om morgenen af hyggelig radio, vil du nemt kunne følge med i tiden gennem natten, eller skal du bruge en radio med ekstra funktioner. Det er værd at overveje, så du får den rigtige model til dine formål.
 • Skal du kunne koble dine enheder til? Hvis du gerne vil vækkes af din egen musik, skal du have mulighed for at koble din clockradio sammen med din enhed via bluetooth. Det er ikke alle modeller, der har bluetooth, men de kan alle afspille radio.
 • Hvordan skal din clockradio se ud? Designet af din clockradio kan være af stor betydning, hvis du vil skabe et hyggeligt og indbydende soveområde med en seng med opbevaring og hyggelige sengeborde. Vælg også en model, der matcher din stil.
Denver CRL-340 Clockradio

Denver CRL-340 Clockradio – Bedst i test 

Introduktion

Vil du have mobilen ud af soveværelset, så kan du vælge testvinderen Denver CRL-340 Clockradio. Det er en model, der klarer sig særligt godt hos forbrugerne på Google Shopping. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Lækkert produkt, fungerer fint og så det slut med forstyrrende mobiler i soveværelset”.

Samlet giver forbrugerne på Google Shopping Denver CRL-340 Clockradio en bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5. Clockradioen er en hitter, og en forbruger beskriver den: ”Nem at indstille og så er jeg vild med at man kan se hvad klokken er midt om natten”. 

Om Denver CRL-340 Clockradio

Det særlige ved Denver CRL-340 Clockradio er, at det ikke er en traditionel clockradio, men også har indbygget lyd- og lysterapi.

Om morgenen vil lyset langsomt tænde i den runde lampe, så du vækkes af et naturligt og blødt lys. En halv time før du skal op, starter lyset, så du vågner klar og oplagt til alle dagens udfordringer.

Inden sengetid kan du også få en simuleret solnedgang, der får dig naturligt til at falde til ro, som kroppen registrerer lyset forsvinde.

Du har mange forskellige alarmer at vælge mellem med Denver CRL-340 Clockradio. Den har både radio-funktion og afslappende naturlyde, du kan bruge som alarm. Naturlydene er rolige og kan i kombination med lyset vække dig på en blid måde.

Har du brug for en ekstra halv time, kan du slukke uret ved at trykke på en enkelt knap med snooze-funktion.

Fordele

 • Brugervenlig og simpel at anvende
 • God værdi til pengene
 • God lydkvalitet
Ulemper

 • Ikke det bedste LED-display
 • Kan være svær at aflæse
Denver CRP-618 FM Clockradio med projekter

Denver CRP-618 FM – Clockradio med projektor

Introduktion

Når du skal bruge en billig clockradio med projekter, er Denver CRP-618 FM bedst til prisen.

Hos forhandleren Avxperten.dk får modellen fra Denver 4,75 stjerner ud af 5 mulige af forbrugerne. Forbrugerne skriver blandt andet: ”Flot design med dejlige tydelige tal på såvel skærm som projekter på loft/væg”. Dog kan det være svært at indstille clockradioen, men når den først er taget brug, får du glæde af projekteringen, så du kan se klokken fra alle vinkler.

Den hollandske forhandler Coolblue.nl har også forbrugere, der har anmeldt Denver CRP-618 FM Clockradio med projekter. På forhandlerens side modtager clockradioen en gennemsnitlig vurdering på 8,4 point ud af 10. Forbrugerne er særligt vilde med, at du kan slukke for skærmen om natten, så den ikke lyser rummet op. Samtidigt kan du stoppe for musikken med en indstillet timer, så du kan nyde morgenerne med hyggelig radio.

Om Denver CRP-618 FM Clockradio med projekter

Denver CRP-618 er en klassisk og praktisk clockradio med ekstra smarte funktioner. Du kan bruge den som en traditionel alarm, afspille radio og projektere klokkeslættet direkte op på væggen.

Med 180 graders projektering kan du se klokkeslættet med Denver CRP-618 FM fra alle leder og kanter, så flere kan få glæde af at følge med i tiden.

Du vælger selv, om du foretrækker at blive vækket af en klassisk alarm, eller om radioen skal tænde og spille musik, så du vågner op i godt humør.

Denver CRP-618 FM måler 18,8 x 7 x 10,2 cm, har indbygget snooze-funktion og et enkelt og elegant sort design.

Fordele

 • Du kan se klokken fra alle vinkler
 • Musik stopper efter en timer
 • Flot design
Ulemper

 • Svær at indstille
 • Du kan ikke afspille din egen musik via bluetooth
Sackit Sackit-wakeit Clockradio

Sackit-wakeit Clockradio – En premium clockradio DAB+ 

Introduktion

Vil du have noget af det nyeste indenfor DAB+ teknologi, kan du vælge Sackit Sackit-wakeit Clockradio. Det er vores premiumvalg, der ligger I den høje prisklasse, men den lever op til prisen i kvalitet og nye funktioner.

Sackit Sackit-wakeit Clockradio har et unikt design og er beklædt med Fiord-materiale fra den danske producent KVADRAT. De kombinerer en unik kvalitet og farvekombination foran højtaleren, så du får en flot og funktionel clockradio til soveværelset eller ved din sovesofa.

Om Sackit Sackit-wakeit Clockradio

Sackit Sackit-wakeit Clockradio er en kompakt model, der både har clockradio og alarmfunktion. Du kan tilkoble dine enheder via bluetooth, og med et blødt wake-up light vækkes du på den mest behagelige og naturlige måde. Det langsomt intensiverende wake-up light skruer op for styrken, så du vågner op mere veludhvilet og mindre stresset end af en insisterende alarmtone.

Med bluetooth kan du koble din enhed op til clockradioen, så du vækkes af dine yndlingsnumre eller kan lytte til musik, lydbog eller guidet meditation, før du falder i søvn. Det kræver lidt teknisk snilde at få det fulde udbytte ud af clockradioen, men den leverer, når du først har lært den at kende.

Sackit Sackit-wakeit Clockradio har integreret oplader på toppen, så du kan ligge din mobil til opladning direkte på din clockradio. Du er derfor altid sikker på, at mobilen er klar til brug, når du vågner.

Fordele

 • Unikt design
 • Mange funktioner
 • Høj lyd
Ulemper

 • Højere prisleje
 • Kan være svær at bruge
Denver DAB-18+ with bluetooth, FM, clock and alarm Clockradio

Denver DAB-18+ with bluetooth, FM, clock and alarm Clockradio – retro-design med Bluetooth

Introduktion

Holder du af et retro-look er Denver DAB-18+ with bluetooth, FM, clock and alarm Clockradio designet, så det ligner en gammeldags radio. Den har et flot design, men brillerer også på andre punkter.

Hos forbrugerne på både Amazon og Google Shopping får modellen gode bedømmelser. På Google Shopping giver forbrugerne i gennemsnit 4,4 stjerner ud af 5, mens Denver DAB-18+ with bluetooth, FM, clock and alarm Clockradio får 4,3 på Amazon.

På Amazon skriver forbrugerne særligt, at clockradioen er lækker i designet og har en god modtagelse, om du bruger FM-radio eller bluetooth.

Hos Google Shopping har en forbruger blandt andet skrevet i sin anmeldelse: ”Produktet lever op til mine forventninger; pris og kvalitet passer sammen”. Du får en god kvalitet, hvor både design og lyd er i høj klasse.

Om Denver DAB-18+ Clockradio with bluetooth, FM, clock and alarm

Denver DAB-18+ Clockradio har både bluetooth-funktion, FM-modtagelse, visning af klokken og alarmindstilling. Du indstiller clockradioen på de praktisk placerede knapper, og du kan følge med direkte på den lille LED-skærmen foran.

Kabinettet er fremstillet i ægte træ, der giver radioen en klassisk retro-look. Med en teleskop-antenne kan du altid få god forbindelse, om du skal lytte til DAB-radio eller FM-båndet. Der er også AUX-indgang eller bluetooth, så du kan forbinde højtalerne med dine enheder.

Denver DAB-18+ Clockradio skal tilsluttes strøm med en ledning, men den kan også køre på 4 x C-batterier, hvis du tilkøber det ved siden af.

Fordele

 • Bluetooth funktion
 • God lyd
 • Dekorativt retro-design
 • God FM-modtagelse
Ulemper

 • Lille display
Denver CRP-717 Clockradio

Denver CRP-717 Clockradio – clock radio med projekter til loftet

Introduktion

Vågner du op om natten og vil gerne hurtigt kunne aflæse klokken? Med Denver CRP-717 Clockradio er der indbygget projekter, der kaster klokkeslættet op på loftet eller væggen, så du altid kan følge med.

Denver CRP-717 Clockradio er bedømt af forbrugerne på Google Shopping, hvor den får en gennemsnitlig vurdering på 4,5 stjerner ud af 5. Det er særligt den smarte projektering, som forbrugerne sætter pris på: ”Købte et ur med projektor og det fungerer helt efter mine forventninger”. En anden forbruger skriver: ”Ur med meget klar visning af klokkeslæt – både i display og på loft”. Du kan derfor nemt se klokkeslættet selv i mørke med Denver CRP-717 Clockradio.

Om Denver CRP-717 Clockradio

Denver CRP-717 Clockradio er en hvid clockradio, der måler B6 x D16 x H3,7 cm, og den fylder ikke meget på det væghængte sengebord. Med et flot design, vil den ikke ødelægge din indretning af soveværelset.

Du kan både se klokkeslættet på LED-displayet, hvor tallene er meget tydelige, eller du kan følge med i projekteringen af klokken på loft eller væg. Har du meget højt til loftet, kan projekteringen blive gnidret, men den fungerer godt på almindelige lofter.

Uret er udstyret med 1 x CR2032-batteri, der kan udskiftes, når det løber tør for batteri.

Fordele

 • Flot design
 • Tydelige numre på display
 • Med projektering af klokkeslættet
Ulemper

 • Svær at sætte op
 • Projekteringen er ikke god, hvis du har højt til loftet

Købs-guide: Sådan køber du den rigtige clockradio

Soveværelset skal være et behageligt sted, hvor du får din nødvendige søvn i dobbeltsengen, din seng med opbevaring, eller hvor du overnatter. Med en clockradio har du et nemt værktøj, der sikrer du kommer op fra morgenstunden af.Vi har samlet nogle gode råd, hvis du skal købe en clockradio, der kan pynte på sengebordet ved siden af sengerammen med opbevaring.

Alarmer

Det vigtigste med en clockradio er, at du kommer op til tiden. Alarmen kan være alt fra en klassisk alarm-lyd, radio fra FM-båndet eller DAB eller afspillet fra dine egne enheder.Vil du kunne afspille musik fra din enhed, er det vigtigt, du vælger en clockradio med indbygget bluetooth. Alle clockradioer kan afspille radio, men det er ikke alle, der kan tage DAB eller bruges med din mobil eller tablet.Nogle clockradioer kan også vække dig med rolige lyde og et lys, der langsomt intensiveres. Det er den mest naturlige og afslappende måde at vågne op på morgen efter morgen.

Display

Displayet på din clockradio skal være let at overskue og tilbyde dig de informationer, du har brug for. Et display kan dog også lyse op, hvis det er meget stort, så det er en smagssag, om du foretrækker et mindre og diskret display eller et stort og letlæseligt display.Har du brug for at kunne følge med i klokken gennem natten, kan du få smarte modeller, der projekterer klokkeslættet op på vægge og lofter.

Design

Der findes et utal af forskellige modeller og design, når det kommer til clockradioen. Du kan med fordel vælge et enkelt design, hvis du gerne vil have en diskret model, der ikke gør stort af sig i soveværelset.Har du udset dig en af de flottere og dyrere modeller, kan du ofte finde gode clockradio tilbud, hvis du holder øje. Så kan du spare penge og vågne op til en smuk clockradio ved din side.Kilder: Abt.com og Homequestionsanswered.com


FAQ

Hvilken clockradio er bedst?
Den bedste clockradio er nem at aflæse, har en god alarmfunktion og kan modtage radio uden besvær. Det er dog op til dig, hvilken model du foretrækker.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en clockradio?
Du skal overveje, hvordan klokkeslættet skal vises, om du har brug for en trådløs model, og hvilket design du foretrækker. Designet skal passe til din indretning.
Hvordan vælger jeg en clockradio?
Du vælger en clockradio, der skal leve op til dine forventninger og behov. Har du brug for projektering af klokkeslættet på loftet? Eller har du brug for ekstra alarmfunktioner?

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

På Google shopping er det nemt for forbrugerne at finde produkter og forhandlere. De kan anmelde og bedømme produkter med 1 til 5 stjerner og en anmeldelse.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Denver CRL-340 Clockradio her
Du kan se anmeldelserne af Philips Clock radio AJ3400-FM-Mono-Sort her
Du kan se anmeldelserne af Denver DAB-18+ Clockradio with bluetooth, FM, clock and alarm her

Coolblue.nl

Coolblue.nl er en hollandsk hjemmeside, hvor du kan finde bedømmelser af forbrugere fra særligt Holland. De giver et antal point ud af i alt 10 mulige og skriver en anmeldelse.

Denver CRP-618 FM Clockradio with projector er bedømt af over 60 forbrugere hos Coolblue.nl. Forbrugerbedømmelserne giver et godt billede af clockradioen fra den almindelige forbrugers synspunkt.

Du kan se anmeldelserne her

Avxperten.dk

Hos danske Avxperten.dk har de helt tjek på det seneste nye indenfor teknologi og gadgets. De deler også forbrugeranmeldelser af produkter.

Denver CRP-618 FM Clockradio with projector er anmeldt af forbrugerne på Avxperten.dk, hvor den får en fin bedømmelse.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon.dk

Hos Amazon kan du finde alt mellem himmel og jord, og det er en af verdens største forhandlere til den almindelige forbruger. Forbrugerne kan anmelde deres køb med 1 til 5 stjerner og skrive en personlig anmeldelse.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Philips Clock radio AJ3400-FM-Mono-Sort her
Du kan se anmeldelserne af Denver DAB-18+ Clockradio with bluetooth, FM, clock and alarm her

Andre Kilder

Abt.com

Abt.com forhandler en lang række af produkter til den almindelige forbruger. De laver også gode anmeldelser og artikler.

Vi har brugt artiklen: ”Clock Radio Buying Guide”.

Du kan se artiklen her

Homequestionsanswered.com

Mangler du svar på noget til hjem, hus og have, er Homequestionsanswered.com stedet.

Vi har til vores research anvendt artiklen: ”What Should I Consider When Buying a Clock Radio?” af Michael Pollick.

Du kan se artiklen her

Philips AJ3400-FM-Mono-Sort Clockradio

Philips AJ3400-FM-Mono-Sort Clockradio – populært vækkeur hos forbrugerne

Introduktion

Har du brug for et stort display og mange alarmfunktioner, er Philips AJ3400-FM-Mono-Sort Clockradio et populært valg. Modellen er i sort, og den har både alarmfunktion med radio eller en intens alarmtone, der nok skal få alle ud af fjerene.

På Google Shopping har Philips AJ3400-FM-Mono-Sort Clockradio modtaget en bedømmelse på 4 stjerner ud af 5 af over 350 forbrugere. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Dejligt store tal, nem betjening og god lyd på radio”. 

På Amazon har over 2.700 forbrugere anmeldt Philips AJ3400-FM-Mono-Sort Clockradio, der får 3,9 stjerner ud af 5. En forbruger skriver, at de store tal gør det nemt at aflæse klokken, selv når personen ikke har briller på. Dog er et minus, at alarmtonen er meget høj fra morgenen af, hvilket kan være generende for nogle.

Om Philips Clock radio AJ3400-FM-Mono-Sort

Philips AJ3400-FM-Mono er en kompakt sort clockradio, der er nem at overskue og betjene. Den har et ekstra stort display, der er nemt at aflæse, og du kan indstille flere alarmer. Skal du og din partner op på forskellige tidspunkter, kan I indstille alarmer, der passer til hver jeres rutine på én clockradio.

Modellen er nem at bruge, og der er mange muligheder for at gøre den perfekt til dig. Du kan vælge mellem en almindelig alarm-tone, eller du kan vågne op til lyden af FM-radio.

Skulle der ske en strømafbrydelse, har Philips Clock radio AJ3400-FM-Mono-Sort en backup, så du stadig bliver vækket til tiden, selvom der ikke er strøm til clockradioen.

Fordele

 • Stort display
 • Dobbelt-alarm function
 • Nem at bruge med mange muligheder
 • Alarmfunktion med radio eller alarmtone
Ulemper

 • Meget høj alarm
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *