Loftlampe i messing → Se de flotteste loftlamper i messing

Kigger du også efter en loftlampe i messing? Ja? Så er du blandt mange, da indretningsartikler i hel eller delvis messing er yderst populært for tiden.

Messing passer perfekt sammen med tidens trends, og fungerer eksempelvis godt med rå elementer af træ, beton og tekstiler.

En loftlampe i messing kan have mange forskellige former og funktioner, og hvis du vil inspireres kan du kigge med i denne artikel. Vi har samlet vores favoritter lige her, så du kan få nye idéer til indretningen.

Grand Metro pendel

Loftlamper behøver hverken at være store, tunge eller komplicerede for at fungere efter hensigten. Med Grand Metro loftlampen får du et smukt messing pendel, der forgrener sig ud i 3 led som hver især har en enkelt pære monteret.

Pæren i hver fatning er en helt almindelig E27 pære på højst 60 Watt, og du kan således selv vælge præcis de pærer du bedst kan lide.

Grand Metro loftlampen hænger i en tekstilledning, og stellet er af jern med messing finish.

Læs også: Skønne gulvlamper i messing

Opal pendel

Opal er navnet på denne flotte loftlampe, der fås i mat antikt messing finish, samt mat sort finish. Loftlampen bruger kun en enkelt E27 pære på op til 25 Watt, og den er således ideel til et lille hjørne af stuen eller til brug i soveværelset over sengebordet.

Loftlampen har en sort tekstilledning monteret, og du får 2,5 meter ledning at arbejde med her. Selve skærmen har en diameter på blot 15 centimeter, og den er 51,5 centimeter høj.

Læs også: Bordlamper i messing

Pholc Blend

Er du til en loftlampe i et simpelt design, er Pholc Blend et godt valg. Her får du et stel af hvidlakeret metal, samt 3 spots i messing.

Hver af de 3 spots kan peges i forskellige retninger, og du kan således rette lyset efter behov. Det betyder at du kan skabe god og hyggelig belysning i ethvert rum, uanset om det er over køkkenbordet eller i entréen.

Loftlampen benytter G4 lyskilder på op til 20 Watt, og er designet af Sabina Grubbeson for Pholc.

Den flotte Menu Tribeca loftlampe kan både installeres i loftet eller på væggen, alt efter smag og behag. Lampen sidder på en arm med to led, og den kan derfor peges i præcis den retning du måtte ønske.

Loftlampens base, arm og fatning er i messing, mens skærmen er sort udvendigt og af messing indvendigt. Det er en flot kombination, som passer rigtig godt sammen med den nymoderne nordiske stil.

I fatningen kan isættes en E27 lyskilde, som kan give et godt lys til mange forskellige formål.

Menu Leonard er også en flot og eksklusiv loftlampe, der passer perfekt over det runde spisebord. Med hele 5 pærer monteret, er du sikker på at have lys nok til alle lejligheder.

Loftlampen har form som en spartansk lysekrone, der toner frem med et råt udtryk, som dog blødes lidt op af det skinnende messing finish.

Med en diameter på 46 centimeter tager den sig flot ud i både store og små rum, og den passer fint til mange forskellige indretningsstile.

Menu TR Bulb Suspension Frame er navnet på denne karakteristiske loftlampe, der med dæmpbare LED-lyskilder kan bruges over hvilket som helst spisebord.

Lampen hænger fra loftet i to tynde wires, som holder messing stellet og de fire runde kugler med LED-lyset indbygget.

TR Bulb er navnet på denne serie af lamper, som udover loftlampen også består af væg- og bordlamper.

Hübsch loftlampe med stel af messing

Hübsch har frembragt denne flotte og enkle loftlampe af jern med messing finish, som passer perfekt ind i mange forskellige boliger.

Loftlampen hænger i et par wires, og stellet er formet som et H med en pære i hver ende. Soklerne passer sammen med E27 pærer på op til 40 Watt, så der er gode muligheder for at benytte loftlampen fra Hübsch til flere forskellige formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *