Lille spisebord med klap – 3 borde, der kan udvides

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Et lille spisebord med klap er et godt og praktisk valg til både køkkenet og den lille spisekrog, hvor pladsen gerne skal udnyttes optimalt.

Klappen kan slåes ned når pladsen skal bruges til andre ting, og den kan slåes op når du får et par gæster på besøg til en bid mad.

Uanset om du leder efter et kompakt bord eller et lidt større bord, har vi fundet nogle flotte løsninger der passer til dit behov.

Se de flotteste spiseborde med klap herunder, og lad dig inspirere til dit næste køb.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Rowico Filippa

Det lille Filippa spisebord er ideelt til den lille bolig, og med den praktiske klap kan pladsen forlænges med 45 centimeter i et snuptag.

Bordet er fremstillet af egetræ, og er desuden FSC-certificeret således at du ved det kommer fra bæredygtigt skovbrug. Egetræet er desuden olieret.

Som standard måler Rowico Filippa 80 x 80 centimeter, og med klappen slået op bliver bordet 125 x 80 centimeter.

Rowico Lotta

Lotta er et flot lille spisebord med en mindre klap end andre modeller, hvilket giver lidt ekstra plads omkring bordet til at 4 personer kan sidde behageligt sammen.

Spisebordet måler normalt 80 x 80 centimeter, og med den lille klap slået op kan pladsen forøges til 105 x 80 centimeter.

Da spisebordet er helt hvidt, passer det perfekt ind i den lille bolig hvor der ønskes et lyst udtryk. Hvide møbler skaber nemlig lys og overblik, hvilket er nødvendigt for at pladsen ikke føles sammenklemt.

Canett Furniture Salford

Det lille Salford spisebord har en klap i den ene side, som i sig selv måler 45 x 75 centimeter. Det betyder at spisebordet kan forlænges fra 75 x 75 centimeter til 120 x 75 centimeter, og du kan således byde et par ekstra gæster med til bords.

Spisebordet er opbygget i en kombination af massivt gummitræ og egetræsfinér, og bordet kendetegnes ved en lys lakering som får det til at fremstå lysere end egetræ normalt er.

Leduc

Det lille Leduc spisebord har bare en enkelt klap i den ene side, og måler i normal tilstand 80 x 80 centimeter. Med klappen udslået, forlænges bordpladen dog med 40 centimeter.

Spisebordet har et moderne sort-hvidt design med ben af metal, der passer ind i mange forskellige indretningsstile. Placer det eksempelvis i en lille spisestue med forskellige elementer af træ, eller i en lille spisekrog i køkkenet. Mulighederne er mange.

Jackson

Jackson spisebordet har ikke en decideret klap der kan slåes op, men anordningen er dog alligevel rigtig smart og praktisk.

I stedet for en klap har dette lille spisebord en dobbelt bordplade, som skubbes sammen til 80 x 80 centimeter, når de ikke er foldet ud. Det betyder at spisebordet kan forlænges til hele 160 centimeter, hvorved 6-8 personer kan sidde omkring bordet på samme tid, og således er det perfekt til den lille bolig.

Spisebordet er konstrueret af en kombination bestående af spånplade og massiv eg.

Calvin Spisebord – Kompakt spisebord med keramikbordplade

Calvin Spisebord – Kompakt spisebord med keramikbordplade

Vil du have et anderledes og pladsbesparende spisebord, kan denne Calvin model være det helt rette valg. Det kompakte bord er lavet i et unikt, minimalistisk og elegant design med en stærk bordplade af keramik. 

Bordet er skabt til dig, der bor i et moderne hjem, eller som har et lille køkken. 

Som følge af bordets ”sommerfuglefunktion” med en praktisk klap, kan du udvide bordets areal fra 120cm i længden til 180cm.

Bordet er en favorit hos XL-mobler.dk.

Om Calvin 

Det smarte og moderne bord hører til kategorien for ”Modern Living”. Denne stil afspejles i både design og valg af materialer. Mens den rustikke bordplade er lavet i keramik, er stellet på bordet udformet i modstandsdygtigt stål. Stål er iblandt de mest slidstærke materialer, der kan vælges til de møbler, som har de mest fremtrædende placeringer i boligen. Du behøver ikke forholde dig til at skåne bordet særligt, da stålet automatisk vil modstå det slid, som helt naturligt vil opstå.

Det er både nemt og enkelt at vedligeholde bordet, så du kan få glæde af det i lang tid frem. Med jævne mellemrum og efter behov kan du tørre bordpladen af, så den bliver flot og blank igen. 

På grund af det smarte design og de eksklusive materialer hører Calvin til de dyrere borde på markedet. Det er lavet til at bringe glæde og forskønnelse i de minimalistiske og moderne hjem år efter år. 

Specifikationer 

  • Kan udvides fra 120cm til 180cm
  • Rustik bordplade i elegant keramik
  • Passer perfekt til den moderne eller minimalistiske indretning 
  • Høj slidstyrke 
  • Stel af stål 
  • Nemt at vedligeholde

Læs mere: Guide: 15 funktionelle spiseborde med udtræk

Skovby #101

Dette er et specielt lille spisebord, som ikke ligner nogen af de andre. Her får du ikke kun en hel masse bordplads, men også en sektion i midten til opbevaring.

Skovby #101 er et flot og praktisk spisebord, som fungerer rigtig godt i den lille bolig. Det består grundlæggende af en konsol i midten på cirka 40 x 80 centimeter, hvorpå der er monteret en klap på hver side.

Med begge klapper slået op kan bordet blive hele 178 x 80 centimeter, hvilket er mere end rigeligt til at 6-8 personer kan sidde behageligt omkring bordpladen. Derudover er der i midten en stålplade, som du kan stille varme gryder og pander på.

Brisbane

Det lille elegante Brisbane spisebord har en klap i den ene side, og kan med fordel bruges i hjemmet med en hyggelig landlig stil.

Stellet og benene er af hvidlakeret gummitræ, mens bordpladen er i bejdset eg. Det giver et flot samspil mellem det lyse og det varme, og tilsammen fremstår det særdeles flot.

Det lille spisebord måler som standard 120 x 75 centimeter, men med klappen slået op forlænges bordet med 40 ekstra centimeter.

Det kan være meget praktisk at bruge din computer ved dit spisebord. Ønsker du dog at gøre det over en længere perioder, bør du overveje et decideret skrivebord for bedre produktivitet og ergonomi.

Læs også: Flotte haveborde med udtræk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *