Fodskammel i træ → Her finder du vores bud på de fedeste modeller

Fodskamler har mange former, farver og materialer, men i denne artikel sætter vi fokus på fodskamler i træ. Typisk er selve rammen lavet af træ, som har fået en form for behandling eller maling, og selve overfladen kan på nogle skamler være polstret og betrukket med stof eller læder.

De læderbetrukne fodskamler beskriver vi i en anden artikel, og herunder er det således primært materialet træ vi har fokus på. Træ er nemlig i sig selv et fantastisk materiale, og det tilfører ikke mindst fodskamlerne robusthed, men også et flot naturligt udseende som er eftertragtet i moderne hjem.

Vi har gjort os umage i jagten på de flotteste fodskamler af træ. Se vores håndplukkede favoritter herunder, og bliv inspireret.

HAY Uchiwa Skammel - lækker og indbydende skammel i skøn kvalitet

HAY Uchiwa Skammel – lækker og indbydende skammel i skøn kvalitet

Med denne lækre fodskammel fra HAY får du en lækker og behagelig skammel, der nemt kan matches med andre møbler i dit hjem. HAY skamlen er i et smukt og elegant design, der gør, at du kan bruge den overalt i din indretning. Skamlen fra HAY kan ikke kun bruges som fodskammel til en lækker lænestol, men også som en behagelig skammel i sig selv – det er bare med at slå sig løs og være kreativ! Fodskamlen fra HAY er en stor kundefavorit, og er blandt andet den anden mest populære fodskammel hos pricerunner.dk.

Om HAY Uchiwa skamlen

Denne flotte fodskammel fra HAY er en yderst lækker skammel i topkvalitet. Det grå, bløde, quiltede stof blandt med de flotte, lakerede egetræsben, der pynter og støtter på begge sider af skamlen, giver skamlen et elegant udseende. Skamlen fra HAY kan styles på mange forskellige måder. Den kan blandt andet blandes med andre farver og teksturer, men kan også sagtens styles med lignende og matchende produkter, som for eksempel HAY Uchiwa Loungestolen.

Fodskamlen fra HAY kan leveres i flere forskellige stoftyper, så her er det bare med at undersøge hvilken stoftype, man er mest til og som passer bedst ind i ens indretning. Det er bare med at få fingrene i den læke fodskammel fra HAY! Du vil med sikkerhed elske den.

Udvalgte specifikationer:

  • Brand: HAY
  • Arkitekt: Doshi Levien 
  • Mål: B:61xD:49H:39 cm

Muubs Dakota

Dakota-fodskamlen er fremstillet af massivt teaktræ i højeste kvalitet, og elementerne er både kraftige og robuste.

Fodskamlen er designet til at matche Dakota-dækstolen, men den vil også kunne stå fint sammen med en amerikaner havestol. Den har nemlig den rette højde og form, så her vil du kunne smække benene op og sidde dejligt både inde og ude.

Teaktræ tåler udendørs placering, men vil med tiden få en grå patina. Dette kan du dog forebygge ved at give træet en jævnlig behandling med træbeskyttelse.

Ara 5

Ara 5 er en fon fodskammel i træ, som er beklædt med sort gjordbånd på toppen.

Fodskamlen er opbygget af egetræ, som er sortbejdset, og det flettede fjordbånd er ligeledes sort. Den er en del af en større møbelserie i et klassisk tidsløst design, der passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Sorø

Sorø er en smuk dansk klassisk fodskammel af træ. Stellet er af formspændt birk med en klar lakering, der går det til at fremstå pænt og skinnende.

På toppen af fodskamlen er et antracitgråt stofbetræk, som føles blødt og behageligt.

By Wirth Scala

Den her lille fodskammel har et simpelt og stilrent udtryk, der passer perfekt ind i den moderne indretning.

Udover at kunne fungere som fodskammel, har du også her et lille ekstra bord som kan bruges efter behov.

Fodskamlen er perfekt til mange forskellige formål, og fås i flere variationer. Den viste variant er af FSC certificeret egetræ, men derudover fås den også i sæbebehandlet eg, olieret eg, røget eg eller sortmalet eg.

Skagerak Georg

Skagerak Georg er en sand klassiker. Førhen var Skagerak kendt som Trip Trap, men nu har de distanceret sig fra andre brands med et nyt flot navn.

Den her lille fodskammel er lavet af FSC-certificeret egetræ, som er sortlakeret. Den findes også i en naturlig udgave, og fælles for dem begge er at en lille lædersnor holder den bløde pude på plads let og elegant.

Brug den som enten fodskammel eller siddeplads, alt efter hvad der er behov for.

Encoded Seat

Encoded Seat er en lækker fodskammel af træ, der har en top af sort flettet læder.

Selve fodskamlen er lavet af teak træ, og den har et lækkert sofistikeret udseende. Udover den viste variant kan den også fås i en helt sort udgave, og der er ligeledes lavet en bænk i samme design.

FDB Møbler Sammen M7

FSB Møblers Sammen-serie er fra 2014, og en nytænkning af de mange gamle klassikere fra selvsamme møbelproducent.

Fodskamlen er af FSC-certificeret teaktræ og står ganske smuk i al sin enkelthed, men kan eksempelvis kombineret med en stol af eget valg.

Mandalay Marguerit

Mandalay Marguerit er en smuk og simpel fodskammel, der består af et hvidlakeret aluminiumsstel samt lameller af massiv teaktræ på toppen.

Fodskamlen har et let og moderne look, og den står perfekt i stuen såvel som på terrassen. Den har dog bedst af at blive taget ind om vinteren, da den holder bedre i lidt mildere klima.

Erika

Den her flettede fodskammel er lavet af et metalstel og har således blot et trælook, der ikke kan slides op.

Det betyder at du kan placere den udendørs og få det smukke trælook i haven, helt uden at du behøver vedligeholde den løbende.

Som fodskammel er Erika en god løsning, men derudover kan du også bruge den som et bord eller ekstra siddeplads.

FDB Møbler Jørgen Bækmark J83

Hvis der var noget, som FDB Møbler kunne, var det at skabe møbler af en høj kvalitet som alle havde råd til. J83 er en sand sand klassiker tegnet af Jørgen Bækmark, og nu vækket til live igen af selvsamme FDB Møbler.

Fodskamlen står perfekt for sig selv eller ved siden af sofaen, og det er en fantastisk flot tidløs klassiker.

Stellet på denne fodskammel er lavet af egetræ, og på toppen er et blødt fletsæde.

FDB Møbler Mikado J154

Mikado er designet i 1996 af Foersom & Hiort-Lorenzen, der stod bag en hel serie af moderne møbeldesign.

Fodskamlen er lavet af bøgetræ, som er formspændt, samt runde træben der er let skråtstillede.

I samme serie findes den samme fodskammel med sorte træben, samt barstole i samme design.

Teak fodskammel

Den her fodskammel er fremstillet af massiv teak, og det er en rigtig fin fodskammel der kan bruges både ude og inde.

Brug den sammen med dine havemøbler, på terrassen eller i udestuen, eller slå den op ved din sofa når du trænger til at sidde ekstra komfortabelt.

Cane-line Loop

Cane-line Loop er en flot fodskammel, der er bygget op af en kombination af træ med rattan flettet udenom i vilkårlige retninger.

Dette særprægede og sofistikerede design fungerer rigtig godt sammen med den moderne nordiske indretningsstil, og fodskamlen kan både bruges som et lille sofabord (f.eks. med en serveringsbakke på toppen), en fodskammel, en puf, eller noget helt fjerde.

Fodskamlen har en diameter på 50 centimeter samt en højde på 37 centimeter. Udover den viste variant i naturlige nuancer, fås den også i en sort udgave.

Sika-Design Monet

Sika-Design Monet er en flot naturlig fodskammel af træ, der kan bruges særskilt eller i kombination med lænestolen i samme serie. Den er fremstillet af robust rattan fra Indonesien, og har en højde på 40 centimeter.

Designet er dansk, og som det ses sætter denne fodskammel kun et minimalt aftryk på rummets indretning på grund af dens lette karakter.

Brug den enten for sig selv eller sammen med en matchende hynde, eller vær kreativ med lammeskind eller plaider for at skabe et blødt underlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *