Entrébænk med opbevaring → Flotte entrebænke med opbevaring

Entrebænke skal helst være kombineret med opbevaringsplads til sko, nøgler, handsker og alt det andet du skal bruge når du skal ud af døren.

Du kan også vælge entrebænke med skuffer til mere diskret opbevaring, men du kan også nøjes med væghængte skoskabe hvis du bare gerne vil have skoene flyttet op fra gulvet.

I denne artikel har vi samlet en række smarte entrebænke med opbevaring, så du kan blive inspireret.

Ziito Træbænk med hylde – bæredygtigt produkt med flere funktioner

Ziito Træbænk med hylde – bæredygtigt produkt med flere funktioner

Danske Ziito står bag træbænken med hylde. Det er et smidigt lille møbel, der vil kunne passe ind flere steder i hjemmet. Forestil dig f.eks. at placere bænken i entréen, hvor du pludselig får en uundværlig afsætningsplads til både nøgler, buskort, mormors fine krukke og alle de vigtige ting, du skal huske i en fart i de tidlige morgentimer. Det er også den type møbel, der vil kunne fungere godt som et mindre TV-møbel, eventuelt i teenageværelset, hvis der også skal være plads til en spillekonsol eller lignende.  

Bænken er fremstillet af svensk certificeret fyrretræ, der kan behandles med linolie, så overfladen altid får et friskt udtryk. Benene er fremstillet af stål. Bænken har en dybde på 35 cm, en højde på 56 cm, og den kan fås i forskellige bredder: 87, 100 og 137 cm. 

Ziito har indtaget markedet med en filosofi om at ville sætte et grønt aftryk. Det sker med bæredygtige materialevalg, hvor man ikke er bleg for at genbruge materialer fra tidligere produkter. Der er 10 års garanti på produkterne, og når de har aftjent deres værnepligt, er det muligt for den enkelte kunde at sende dem videre til genbrug via Ziito.

Samtidig har virksomheden iværksat konceptet med at plante ét træ pr. ordre. Ziito integrerer sin bæredygtige profil, hvor end det er muligt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten i de forskellige produkter, der tæller alt fra træbænke til rå tøjstativer i stål. 

Produkterne fra Ziito bliver leveret hurtigt og med gratis fragt.

Monterey – perfekt skobænk til entréen

Monterey – perfekt skobænk til entréen

Monterey er en perfekt skobænk til ens entré, hvor man har behov for både opbevaring af sko og en bænk i én. Denne skobænk er særligt populær hos montanafurniture.com, og det er ikke uden grund. Skobænken er nemlig både skabt til små og store entreer, uanset om det er i en villa eller en lille lejlighed. Den kan det hele og passer ind overalt. 

Skobænken er lavet i 30 mm lakeret MDF og børstet stål, så den kan holde til, at man tager et lille hvile, mens man tager ens sko på. 

Den hvide farve gør også, at den fint kan passe ind i hvilken som helst stil, men hvis man ikke lige er til den hvide farve, så kan man vælge mellem 40 forskellige lakfarver. Så der burde være en anden farve, som man gerne vil se, når man træder ind af døren.  

Monterey passer som sagt ind i både små og store entreer og det er særligt også på grund af dens størrelse. Den har nemlig en rigtig god størrelse på 80 cm i bredden, 45 cm i højden og 40 cm i dybden. Den fylder altså derfor ikke meget, og den kan derfor også være der i en smal entré eller gang. Det er også muligt at sætte den ind i en walk-in garderobe, hvis man har brug for en siddeplads med opbevaring. Skobænken, Monterey, passer altså ind i de fleste hjem, og den kan tilpasse og bruges præcis som man ønsker det.  

Rank entrébænk – håndbygget elegance

Rank entrébænk – håndbygget elegance

Denne elegante håndbyggede bænk er meget populær hos Roonrahn.com. Den får 5 stjerner ud af 5, og det er særligt godt håndværk og smukt design, der fremhæves.

Den smalle bænk måler 90 cm. Den er forsynet med en meget smart og diskret mulighed for opbevaring. Entrébænken består af en række kraftige elastikker i hele bænkens længde. Her kan du sætte huer, handsker og lignende fast.

Bænken er bygget af lyst træ, og dens ben kan enten være lyse eller mørke.

REST – en god kombinationsløsning til hele familien

REST – en god kombinationsløsning til hele familien

REST bænken er en rigtig god kombinationsløsning med både bænk og god opbevaring i én løsning. Den er perfekt til en gang eller større entré, hvor man har behov for ekstra opbevaring og mulighed for at sidde ned. Bænken er derfor også populær hos montanafurniture.com, og det er sikkert på grund af dens flotte design og gode funktionalitet. 

Bænken består af 5 åbne hylder og 3 skuffer, som man kan fylde med sko, huer, vanter og meget andet, som man skal bruge, når man er på vej ud af døren. Bænken er derfor også ideel, hvis man har børn, da børnene kan have en hylde og skuffe hver, så de selv kan finde deres overtøj og sko frem.

Man kan frit vælge, om man ønsker at så få bænken på sokkel, ophængsbeslag, ben eller hjul. Man kan dertil også frit vælge mellem 40 forskellige lakfarver, hvis man ikke ønsker, at den skal være sort. Man har derfor mulighed for at tilpasse bænken præcis til ens behov og ønsker, så den passer perfekt ind i ens hjem og hverdag. 

Bænken har også en god og rumlig størrelse, så man kan opbevare en del i den. Dens mål er altså 208,8 cm i bredden, 35,4 cm i højden og 38 cm i dybden. Den kan derfor, som udgangspunkt, ikke stå i en helt lille entré, men hvis man har en længere gang eller entré, så passer den perfekt ind. Den fylder heller ikke meget i dybden, og den tager derfor heller ikke mere gulvplads end nødvendigt.

Padova

Padova-entrebænken har plads til opbevaring af sko på de to hylder, men du kan også bruge disse med et par kasser således at du kan opbevare vanter, tørklæder og andre småting.

Entrebænken måler 100 x 34 centimeter, og den er 50 centimeter høj. Bænken er af stål og poppel træ, med en hynde på toppen med betræk af polyester.

Cinas Noble

Noble er en smart og praktisk entrebænk fra Cinas, der har en underhylde med plads til opbevaring.

Entrebænken er af bambus og har plads til 2 personer ved siden af hinanden. På hylden kan du eksempelvis placere et par kasser, eller du kan sætte dine sko derop.

Den måler 90 x 35 centimeter, og den er 45 centimeter høj.

Casa

Casa-entrebænken er en lækker bænk med plads til opbevaring under sædet. Den er fremstillet af sortbejdset eg, og designet passer til alle stile.

Entrebænken har plads til 3 par sko på hylden, og den måler 79 x 31 centimeter. Højden er på 46 centimeter.

Mistral Classic

Mistral Classic er en flot og stilren entrebænk, der både rummer opbevaring og siddeplads.

Entrebænken er af hvidpigmenteret mat lakeret egetræ og egefinér, og den fremstår let og elegant med de slanke runde ben.

Der er to skuffer i denne entrebænk, som er store nok til at opbevare alt fra nøgler til tegnebøger og andre ting.

Læs også: Praktiske entrebænke med skuffer

Form & Refine A Line

Denne entrebænk har et stort opbevaringsrum under sædet, og der er således god plads til opbevaring af alt fra overtøj til håndtasken og andre ting.

Entrebænken er fremstillet af massiv eg og har et håndtag i naturligt bøjet læder, og den passer således perfekt til alle typer indretning.

Låget består af to planker, der foldes op når låget løftes.

A Line-entrebænken måler 111,5 x 33,5 centimeter, og den er 45 centimeter høj.

Muubs Bronx L

Muubs Bronx L er en fed entrebænk, som er fremstillet af sort jern med en hynde som er betrukket med ruskind.

Entrebænken er stor og rummelig med god plads til opbevaring, og pladsen under bænken er delt op i 3 sektioner.

Hynden er designet således at en del af toppen holdes fri, og der kan du eksempelvis placere en urtepotte eller lignende.

House Doctor Grow

House Doctor Grow er en rå entrebænk med et åbent rum til opbevaring af forskellige sager.

Entrebænken er fremstillet af fiberler og har en rå betonfinish, der passer perfekt ind i den rustikke indretningsstil.

Brug eksempelvis åbningen i denne entrebænk til ugeblade, puder, eller andet.

Målene på bænken er 130 x 40 centimeter, og den er 38 centimeter høj.

Hübsch entrebænk

Denne entrebænk har et flot og let design, og derudover er den ikke særligt stor. Den er designet af danske Hübsch, og har en enkelt siddeplads med et rum til opbevaring ved siden af.

Entrebænken står på et slankt metalstel, og ovenpå er en boks af egetræ. Hynden er desuden betrukket med gråt stof.

Bænken måler 61 x 43 centimeter, og den er 47 centimeter høj.

Mot & Bergstrøm F24 Radius

Mot & Bergstrøm har været sammen om at designe denne raffinerede entrebænk, der har plads til opbevaring i de to skuffer samt på den åbne hylde i siden.

Entrebænken er af sortmalet egetræ, og derudover fås den også med andre behandlinger, som kan ses ved at besøge forhandlerens hjemmeside.

Bænken måler 145 x 45 centimeter, og den er 40 centimeter høj.

4living hvid entrebænk

4living bænken er en god, billig og simpel entrebænk med plads til opbevaring på de to hylder.

Entrebænken har plads til op mod 8 par sko på hylderne, og den sorte hynde på toppen har plads til 2 personer.

Bænken måler 80 x 30 centimeter, og den er 51 centimeter høj. Den er fremstillet af stål, og hylden er af imiteret læder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *