Benene op: 9 dobbelte hængekøjer

Med en dobbelt hængekøje er det muligt at ligge to voksne i hængekøjen samtidig, og nogen hængekøjer er endda store nok til at børnene også kan ligge med.

Hængekøjen er således stor nok til at kunne fungere som en lille fredfyldt oase, hvor hele familien kan slappe af sammen i skyggen af et træ. I modsætning til dobbelte liggestole kan hængekøjen tages med over alt, og dermed også på kør-selv ferien eller vandreturen.

Vi elsker disse store hængekøjer, fordi man kan ligge ganske godt med puder og dyner, og stadig have masser af plads.

Her har vi derfor samlet vores absolutte favoritter blandt de fantastiske dobbelte hængekøjer.

Fatboy Headdepleck

Fatboy Headdepleck er en robust dobbelt hængekøje, der med kapacitet til 150 kilo sagtens kan bære 2 personer.

Kvaliteten er lækker og fremstillet af polyester, og den har et blødt fiberfyld der skaber en dejlig liggekomfort.

Der medfølger remme til ophængning på træer samt vægbeslag, og denne hængekøje er således velegnet til ophængning på både altanen og under træer.

Hos forhandleren kan du se hængekøjen i alle tilgængelige farver.

Amazonas Fat Hammock

Amazonas Fat Hammock er en særdeles lækker dobbelt hængekøje med det ypperste niveau af komfort. Her er der ikke sparet på noget, og det mærkes når man lægger sig i den.

Hængekøjen tåler en belastning på op til 200 kilo, og liggearealet måler 146 x 237 centimeter. Der er således ganske fint plads til 2 personer.

Denne hængekøje er lavet af akryl, og fyldet er af vandafvisende polypropylen. Den kan vendes og bruges på begge sider, således at du enten kan vende den lyse eller mørke side opad.

Den tykke polstring og tværstængerne gør at hængekøjen føles mere stabil, og den er således et godt valg for dem der ønsker dette.

Amazonas Silk Traveller XXL

Amazonas Silk Traveller XXL er, som navnet antyder, en god dobbelt hængekøje til brug på rejsen. Her kan hele familien nyde en stund under skyggen fra træerne, eksempelvis under kør-selv ferien, hvor det kan være rart med et lille pusterum af og til.

Hængekøjen er lavet af et slidstærkt materiale, og den vejer kun 600 gram. Den har en bæreevne på 200 kilo, og monteres nemt og enkelt i træer eller lignende.

Amazonas Barbados Grenadine

Amazonas Barbados Grenadine er en flot og farverig dobbelt hængekøje, som har god plads til 2 personer.

Hængekøjen er af lækker blød bomuld, som både er åndbart og slidstærkt. Da der ikke er nogen tværstænger, kan hængekøjen åbnes og lukkes alt efter hvor meget du ligger på tværs i den. Du kan således “pakke” dig selv ind hvis du gerne vil have en lur, eller du kan lægge dig på tværs hvis du gerne vil ligge og læse en bog.

Hængekøjen har et liggeareal på 150 x 230 centimeter.

Amazonas Gigante Lava

Amazonas Gigante Lava er en smuk hængekøje i varme nuancer, og det er en meget stor dobbelt hængekøje.

Da hængekøjen er en ekstra stor model, er bæreevnen på hele 280 kilo. Dette er mere end de fleste andre hængekøjer, og det er således perfekt til dig med god plads i haven. Fra den ene strop til den anden strop måler hængekøjen nemlig 450 centimeter, og liggearealet er på 200 x 300 centimeter.

Denne dobbelte hængekøje er af bomuld.

Amazonas American Dream Petrol

Denne superflotte dobbelte hængekøje er perfekt til brug på terrassen eller i haven derhjemme. Den afdæmpede petrolblå passer perfekt ind i sommerlige omgivelser, og da den har tværstang er det nemt at komme ind og ud af hængekøjen.

Bæreevnen er for denne hængekøje på 180 kilo, og liggearealet måler 120 x 200 centimeter. Der kan enten tilkøbes en stander, eller du kan hænge den i træerne.

Amazonas Rio

Vi er vilde med den her dobbelte hængekøje, da den har en række virkelig flotte detaljer. Langs siderne hænger frynser, som giver den et flot rustikt look, og farven er naturligt hvid.

Hængekøjen er af blød bomuld, som føles rart at ligge på og giver god luftcirkulation. Der er ingen tværstænger, så har bliver du omfavnet af hængekøjen.

Liggearealet er i denne hængekøje på 160 x 250 centimeter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Amazonas Arte Sand

Med en kapacitet på 200 kilo, er Amazonas Arte Sand den perfekte dobbelte hængekøje. Den er desuden lavet af bomuld i en kvalitet på 400 g/kvm, så du kan ligge blødt og behageligt i naturlige materialer.

Selve hængekøjen har en længde på 230 centimeter og en bredde på 150 centimeter, hvilket giver god plads til 2 personer.

Den dobbelte hængekøje er egnet til stander, men kan også hænges under et par træer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *