Dansk designede børnesenge

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Foto: Depositphotos

Det kan være svært at finde hoved og hale i udvalget, når du søger efter en ny børneseng på nettet. Som med andre børnemøbler er det selvfølgelig at foretrække at de er designet og helst også produceret i Danmark, så man ved at der ikke er brugt uønsket kemi.

At finde den bedste køjeseng til børn kan for mange forældre være en tidskrævende proces. Det er ikke let at finde den rigtige børneseng, fordi der er mange forskellige senge i næsten alle prisklasser. Et kig hos Vildmedboern.dk og deres opsamling af de bedste køjesenge til børn bekræfter dette.

Det kan være prisen, måske føles den en anelse for høj eller der kan være tvivl om, hvorvidt sengen senere hen kan udbygges – eller en fjerde grund.

Nogle ønsker en køjeseng i et skandinavisk design og udtryk, som passer til resten af husets indretning. Bemærk det også er lige så vigtigt at køjesengen, ikke indeholder giftige kemikalier, der kan være sundhedsskadeligt for barnet.

Fordele ved køb af dansk designede børnesenge

Mange går bevidst efter skandinaviske møbler af etiske årsager, men også eksempelvis på grund af Svanemærket, som sikrer at møblerne lever op til strenge krav omkring miljø, kvalitet og sundhed.

Jo flere forbrugere vælger miljømærkede produkter, desto bedre er man i fællesskab til at mindske hele den samlede miljøbelastning. Danske forbrugere er vilde med unikke børnemøbler i skandinavisk stil, der har en lang levetid, og der kan tilpasses efterhånden som barnet vokser.

Børnemøbler i høj kvalitet i skandinavisk design

Der er ingen tvivl om at de danske forbrugere går efter det bedste, når det gælder møbler til børnene. Langtidsholdbare møbler i skandinavisk design hitter, og sikkerheden har en afgørende betydning for købsbeslutningen.

nt af de mest anerkendte danske designere, der producerer kvalitets børnemøbler, er Hoppekids og FLEXA. Hverken Hoppekids eller FLEXA sælger billige møbler, men til gengæld kan du forvente en meget høj standard, der både følger jeres første, andet og tredje barn.

Møblerne er både bæredygtige og fleksible, sådan at de senere hen i barnets stadie kan udbygges eller laves om efter behov.

Sikkerhed og miljøkrav er første prioritet

Begge virksomheder går meget op i sikkerhed og bæredygtighed. Samtlige børnemøbler er svanemærkede, hvilket betyder at indeklimaet ikke bliver påvirket af skadelige kemikalier.

Alt træ kommer fra kontrollerede og sikrede forhold og bæredygtigt skovbrug. Både FLEXA og Hoppekids er med andre ord helt fri for skadelige stoffer og lever op til EUs krav/standarder, som ikke tillader brug af skadelige farvestoffer eller opløsningsmidler.

Derfor skal du købe dansk producerede børnemøbler

Der er rigtig mange grunde til at støtte de danske virksomheder. Ved at købe dansk producerede børnemøbler er du med til at fremme en bedre og mere miljørigtig produktion, samtidigt med at du går ind for godkendte møbler uden giftige kemikalier.

Det gavner både dig selv, dine børn og naturen. Svanemærkede produkter viser sig typisk også at være i en bedre kvalitet, og derfor giver nogle producenter også livstidsgaranti, fordi de tror så meget på deres produkt. Jo flere forbrugere, der støtter op omkring produkterne, jo stærkere vil virksomhederne blive i fremtiden, hvilket kan resultere i en fremtid med mindre uønsket kemi.

Forbrugerne er vilde med skandinavisk stil

Uanset hvilket interiør der er tale om, så er forbrugerne i Danmark rigtig glade for skandinavisk design. Det skal være enkelt, minimalt, og så skal det kunne holde til mange års brug.

Selvom mange børnefamilier er økonomisk udfordrede, behøver alle møbler ikke være sprit nye. Rigtig mange bruger Facebook eller DBA.dk til køb af brugte møbler. Her er der nemlig en rigtig god besparelse at hente hjem og man kan være heldig at finde flotte børnemøbler, hvor man næsten ikke kan se at de er blevet brugt på et børneværelse førhen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *