12 smukke blomster plakater

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Plakater med blomster motiver giver en hyggelig og farverig stemning i ethvert rum. De hænger specielt godt i rum med hvide vægge, hvor de flotte motiver for alvor kommer til sin ret.

Blomster plakater kan enten kombineres i en billedvæg, eller hænges hver for sig. Mulighederne er mange.

I denne artikel får du derfor en masse spændende inspiration, så du kan se nogle af de bedste muligheder.

Livston Copenhagen Rosa Blomst

Hvis du er til lyserøde blomster, er denne plakat et godt valg. Den ville passe perfekt sammen med en almindelig hvid ramme, placeret på en hvid væg.

Plakaten er særligt velegnet i den simple og minimalistiske indretningsstil.

Anne-Sofie Svejgaard Akvarel Blomster

Denne plakat er et tryk af et akvarelmaleri, som Anne-Sofie Svejgaard har stået bag.

På plakaten står et motiverende citat, der fortæller en smuk historie om hvordan de fine blomster vokser gennem et lag af jord – hvilket blandt andet kan referere til alle de ting, der former os som gode mennesker.

Plakaten fås i flere størrelser, og du kan selv vælge om du ønsker at købe den med eller uden ramme.

Blomsterangst

Denne blomster plakat er helt sin egen, og det er en rigtig flot og farvestrålende plakat.

Hvis du er til stærke farver, har Camilla Schmidt Andersen kreeret den perfekte plakat til dig. På billedet ses et ansigt dækket med lyserøde blomster, og den vil med sikkerhed fungere godt som et sjovt og dekorativt indslag i rummet.

Ogawa Kazumasa Isis Grå

Den her smukke plakat er et genoptryk af et motiv, der stammer helt tilbage fra 1896.

Ogawa Kazumasa, som er en japansk kunstner og fotograf, stod bag plakaten med de sarte hvide blomster.

Plakaten passer fint ind i den moderne vintage minimalisme, og den vil eksempelvis fungere godt i den træramme på en hvid væg.

Ogawa Kazumasa Lotus

Denne smukke lotusblomst er en del af et motiv af Ogawa Kazumasa, og det originale billede er dateret mere end 120 år tilbage.

Plakaten passer rigtig fint i en hvid ramme, men kan også fungere i en træramme. Den hænger fint for sig selv, eller som del af en smuk væg af farvestærke billeder.

Katsushika Hokusai

Denne plakat har et smukt gammelt motiv, som er skabt af den japanske kunstner Katsushika Hokusai.

Plakaten forestiller fine violette blomster med japansk skrift og en orange baggrund, der mest af alt kan minde om en smuk solopgang eller solnedgang. Solopgang er dog mest plausibelt, da Japan i gamle dage kaldtes “Nihon”, som vitterligt betyder “den stigende sols land”.

Koustrup & Co Spiselige Blomster

Plakaten med de spiselige blomster er som skabt til køkkenet. Her får du en flot og lærerig plakat i størrelse A2, som kan hænges i en ramme på køkkenvæggen – eller sættes direkte på køleskabet med magneter? Mulighederne er mange.

Denne plakat er tegnet af Kirsten Tind og trykt af Koustrups forlag, og bærer titlen “Edible Flowers” i bunden af plakaten.

Paper Collective Blomst 01

Hvis du er til stærke farver og elsker blå, er Blomst 01 fra Paper Collective et godt valg.

Plakaten fås i størrelserne 50 x 70 centimeter og 30 x 40 centimeter, og begge størrelser er oplagte til ophængning alene eller som del af en billedvæg.

De stærke farver gør sig også godt til en placering alene, eksempelvis i entréen eller som del af et mørkt indrettet soveværelse.

Paper Collective Blomst 06

Blomst 06 er endnu en smuk plakat med en varm glød, der passer perfekt i en træramme.

Motivet forestiller en vase med forskellige afklippede blomster fra haven, og det er både smukt og levende med en fantastisk rumdynamik.

Vissevasse Geranium

Hvis du er til det lidt mere simple, er denne Vissevasse plakat et godt valg. Plakatens motiv forestiller den fine geranium blomst med sarte blade, og det ses på billedet at en tredje blomst er ved at titte frem.

Plakaten fås enten i A5, 50 x 70 centimeter eller 30 x 40 centimeter.

Vee Speers Botanica Clematis Integrifolia

Plakaten er en del af en serie, og på denne Vee Speers-plakat ses en klematis blomst i et smukt motiv med høj detaljerigdom.

Det er i sandhed en smuk plakat for beskueren, der drages ind i de mange detaljer som skal nærstuderes i længere tid før de alle opdages.

Plakaten kan med fordel hænges sammen med andre plakater i samme serie, så der skabes en væg af smukke billeder.

Vissevasse Valmue Meringue

Valmuen er en klassisk sart blomst, der vokser i de skønneste naturområder og symboliserer dansk sommer. Ofte finder man den i hobetal nær strandområder, og den sandfarvede baggrund kan fungere som en reference hertil.

Den smukke plakat fås i flere forskellige størrelse, og du kan med fordel kombinere med andre blomster plakater i samme serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *