Guiden til at finde det rigtige væghængte skriveborde til dig

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Et væghængt skrivebord findes enten i typer der kan monteres for sig selv direkte på væggen, eller som indgår i opbevaringssystemer og reoler.

Uanset hvad du måtte vælge, får du her en praktisk løsning med et skrivebord, der nemt kan gemmes væk når det ikke bruges. Dette er særligt smart i den mindre bolig, hvor der måske bare ønskes en lille arbejdsplads til lejlighedsvis arbejde på computeren.

Vi har til denne artikel samlet nogle af de pæneste og smarteste væghængte skriveborde på markedet, så du kan lade dig inspirere før dit næste køb.

String – væghængt skrivebord til String-systemet

 

String har skabt dette flotte væghængte skrivebord, som skal monteres i reol-systemet af samme navn. Det betyder at du får et skrivebord, der hænger op ad væggen, og nemt klappes sammen når det ikke bruges.

Således sparer du på pladsen, samtidig med at du får en praktisk bordplads med gode opbevaringsmuligheder i den tilknyttede reol.

Selve skrivebordet måler 78 x 96 centimeter.

 

String Workdesk – væghængt skrivebord til reol

 

 

 

Her er der endnu et flot væghængt skrivebord til String reolen, men Workdesk er dog en mindre model der fungerer fint som et stationært bord.

Skrivebordet er egentlig “bare” en dybere reolplade, og dermed er det muligt at skabe et simpelt arbejdsområde i boligen hvor pladsen måske er mangelfuld.

Dette skrivebord fås i mange forskellige farver, og bordpladen måler 78 x 58 centimeter.

Se alle farverne, ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

 

We Do Wood Loop – skrivebord på væg i træ

 

we do wood

 

Hvis du ønsker et flot væghængt skrivebord, som kan hænge for sig selv og passer perfekt til den moderne indretning, er Loop-skrivebordet fra We Do Wood et ideelt valg.

Her får du et fint skrivebord med god plads til en bærbar computer og et par bøger, således at du nemt kan tilbringe aftenen ved tasterne når det bliver nødvendigt.

Skrivebordet hænger i et par flotte stålvanger i messing look, og bordpladen er af bambus.

Selve bordpladen måler her 104 x 48 centimeter.

 

Brenta – klap skrivebord til væggen

 

brenta

 

Er du på udkig efter et flot og farverigt væghængt skrivebord, er Brenta et kig værd. Her får du nemlig både farver og funktionalitet i en sammenklappelig indpakning, der gør det nemt at finde plads i selv små rum.

Det væghængte Brenta skrivebord har en solid ramme af egetræ, samt en mintgrøn baggrund med en grøn bordplade.

Brenta er et lille væghængt skrivebord, hvor bordpladen måler cirka 70 x 40 centimeter.

Læs også: 

Skrivebord af træ: Perfekte borde til hjemmekontoret

Guide 10 gamer skriveborde til et seriøst gaming setup

4 marmor skriveborde i eksklusivt design

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bloomingville Fabian – flot fold ud skrivebord i træ

Det væghængte Fabian skrivebord er det perfekte valg til ordensmennesket, der elsker at organisere og strukturere pladsen.

Skrivebordet er sammenklappeligt og monteret i en ramme af massiv eg, med en bordplade af massiv eg og en maksimal belastning på 5 kilo. Det betyder at du primært kan bruge skrivebordet til en bærbar computer eller et par bøger, men det er da også mere end tilstrækkeligt for de fleste.

Over den sammenklappelige bordplade finder du desuden 6 skuffer, hvoraf de 4 er af en mindre størrelse og sortmalede.

Selve bordpladen måler omtrent 70 centimeter i bredden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *