Skrivebord af træ – 12 perfekte borde til hjemmekontoret

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Skriveborde af træ er ikke kun flotte at se på, men også funktionelle. De er i mange tilfælde et ideelt valg til den moderne bolig eller det lille kontorlokale, hvor der ønskes møbler som er pæne at se på.

Med et skrivebord af træ opnår du ikke blot et smukt udseende, men også en robust hjemmearbejdsplads hvorfra du kan arbejde på alt fra lektier til budgetlægning og forberedelser på computeren.

For at finde inspiration har vi besøgt en række butikker og fundet de flotteste skriveborde af træ netop nu, og du kan se dem alle herunder.

True

Hvis du er til en lidt mere rå og rustik stil, er True skrivebordet et ideelt valg. Her får du en bordplade i massivt træ, mens benene er af sort pulverlakeret metal.

Skrivebordet har en rå bordplade med bølgeformet kant, som er lavet af massiv eg som er olieret for et flot gyldent look. Benene er desuden let skråtstillede, og skrivebordet kan således fint indgå i kontoret med rustik indretning.

Det er et forholdsvist lille skrivebord som måler 130 x 60 centimeter, hvilket dog er en god størrelse til dig der bruger en bærbar computer.

 • Mål: L130 x B60 x H75 cm.
 • Materialer: Egetræ og metal

Desk

Skrivebordet med det meget sigende navn, Desk, er et praktisk lille bord som fungerer fint til et lille hjemmekontor.

Bordet er opbygget i en kombination af massivt træ og finér. Benene er således af massivt egetræ, som er lakeret med en hvidpigmenteret lak, mens bordpladen er af egefinér som ligeledes er har fået en omgang hvidpigmenteret lak.

Skrivebordet måler 120 x 60 centimeter, og har et par gode små skuffer under bordpladen.

 • Mål: L120 x B60 x H75 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér
Neptun

Neptun

Dette flotte skrivebord er perfekt til brug i den lille bolig, hvor der ønskes en præsentabel og funktionel løsning.

Skrivebordet har et fint træ look på toppen, mens benene er af sortlakeret stål. Helt præcist er skrivebordet opbygget af spånplader, som er beklædt med film i egetræslook. Dette betyder blandt andet at prisen er særdeles rimelig, og at skrivebordet er nemt at samle og helt vedligeholdelsesfrit.

 • Mål: L110 x B50 x H77,1 cm.
 • Materialer: Spånplader og stål

Hellerup

Det smukke Hellerup skrivebord har et flot mørkt træ look, som består af en blanding af valnød finér og massivt valnøddetræ.

Således er bordbenene af massivt træ, mens bordpladen og opbevaringsrummene på toppen er af finér. Dette er en god kombination fordi det letter vedligeholdelsen, og samtidig er skrivebordet særdeles funktionelt med en fornuftig størrelse til det lille kontor.

 • Mål: L120 x B60 x H88 cm.
 • Materialer: Valnød og finér
aloha

Stockholm

Stockholm skrivebordet består af en kombination af massivt træ og finér. Helt præcist består benene og bordpladen af massiv eg, mens skuffesektionen er af finér.

Skrivebordet har desuden en sortlakeret metalsprosse omkring benene, som øger stabiliteten samt giver aflastningsmulighed for dine ben og fødder.

Stockholm skrivebordet er et fint lille ét af slagsen, som måler 130 x 60 centimeter og har et par skuffer i god størrelse i den ene side.

 • Mål: L130 x B60 x H75 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér

Skagerak Georg

Hvis du er til eksklusivt dansk design af gode materialer, er Skagerak Georg-skrivebordet et godt valg. Det er konstrueret af massivt træ fra top til bund, og det står med et flot klassisk look der passer til alle stile.

Skrivebordet måler 120 x 65 centimeter, og dets simple design passer perfekt til både kontorlokalet samt kontorhjørnet i den lille bolig.

Benene er runde og skråtstillede, og i samme serie findes blandt andet også et konsolbord, en taburet, samt skuffer.

 • Mål: L120 x B65 x H73 cm.
 • Materialer: Egetræ

HAY CPH 90

Danske HAY er efterhånden blevet et ikon på moderne dansk design med minimalistiske træk, og dette skrivebord af træ er selvfølgelig ingen undtagelse.

Skrivebordet er opbygget i en kombination af massiv eg og krydsfinér, som tilsammen udgør en særdeles flot kombination.

Bordet er designet af Bouroullec-brødrene med fokus på det enkle og yndefylde, med ben der står asymmetriske og i et afrundet design.

 • Mål: L130 x B65 x H74 cm.
 • Materialer: Egetræ og krydsfinér
We Do Wood Loop

We Do Wood Loop – væghængt skrivebord

Ønsker du en alternativ løsning til den moderne nordiske indretningsstil, er We Do Wood Loop et rigtig godt valg.

Skrivebordet består af en bordplade af bambus, som er ophængt i et stativ af stål med messingfinish. Det er således et særdeles flot skrivebord af træ, som ikke står direkte på gulvet men i stedet hænger fra væggen.

Loop skrivebordet optager desuden ikke helt så meget plads, og måler derfor kun 104 x 48 centimeter.

 • Mål: L104 x B48 cm.
 • Materialer: Bambus og stål

We Do Wood Field Desk

Field Desk er et unikt skrivebord af træ med små opbevaringsrum under bordpladen, hvori du kan gemme den bærbare computer, papirer og andre små ting.

Skrivebordet er af bambus med elementer af metal, som sørger for at stabiliteten er i orden. Det er et forholdsvist lille skrivebord med en størrelse på kun 95 x 55 centimeter, og det passer derfor godt til den lille bolig hvor der kun er plads til en mindre kontorkrog.

 • Mål: L95 x B55 x H75 cm.
 • Materialer: Bambus og metal
Hübsch

Hübsch skrivebord med 2 skuffer

Danske Hübsch laver en masse spændende møbler, blandt andet af massivt træ, som passer perfekt ind i den minimalistiske nordiske indretningsstil.

Dette skrivebord er selvfølgelig ingen undtagelse, og det har samtidig et par praktiske store skuffer til opbevaring af både stort og småt.

Skrivebordet er af en kombination bestående af massivt egetræ og finér, som betyder at det er nemt at samle og holde ved lige.

 • Mål: L120 x B57 x H75 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér

 

hubsch skrivebord

Hübsch skrivebord med små skuffer

Dette Hübsch skrivebord står flot med runde ben i massivt træ, samt en bordplade med skuffer i siden af egetræsfinér. Som med andre skriveborde fra Hübsch passer det perfekt ind i den moderne nordiske indretningsstil, og størrelsen er kompakt således at det ikke sætter et alt for stort aftryk i rummet.

Skrivebordet har et par praktiske små skuffer under bordpladen, og et sort metalkryds holder bordbenene og bordet stabilt.

 • Mål: L120 x B55 x H77 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér

 

hubsch skrivebord

Hübsch skrivebord af egetræ

Hvis det skal være simpelt og samtidig naturligt, er dette Hübsch skrivebord et oplagt valg.

Skrivebordet er opbygget med ben i massivt egetræ, og bordpladen er af egetræsfinér med et flot naturligt look.

Det er et mindre skrivebord med et areal på 120 x 60 centimeter, som passer fint til brug sammen med en bærbar computer.

 • Mål: L120 x B60 x H77 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Jersey

Det flotte Jersey skrivebord er fremstillet i en kombination af massivt egetræ og finér. Benene er således af massivt træ, mens bordpladen er af finér. Dette er nyttigt at vide, fordi bordpladen således er nemmere at holde ren.

Skrivebordet er af den mindre slags, som passer til en bærbar computer, da det måler 120 x 60 centimeter. Det har desuden et par praktiske små skuffer under bordpladen, hvori du kan opbevare skriveredskaber, papir og andre små ting.

 • Mål: L120 x B60 x H75 cm.
 • Materialer: Egetræ og finér
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *