4 marmor skriveborde i eksklusivt design

Med et skrivebord i marmor tilfører du et fantastisk, flot og eksklusivt touch til dit hjemmekontor. Marmor er ikke bare et lækkert materiale, det er også smukt at se på med de forskellige nuancer i den glatte, kølige overflade.

Desværre findes der endnu ikke mange skrivebord i marmor, men det er alligevel lykkedes os at finde et par stykker som til gengæld er virkelig flotte. Se dem alle herunder.

Minimalistisk skrivebord med bordplade i hvid marmor

DEE-skrivebordet er fra en ny kollektion af Nordal, et dansk indretningsfirma med fokus på råt og rustikt design.

De rustikke elementer ses da også i dette elegante skrivebord, hvor stellet er af slanke sorte jernstænger.

Skrivebordet har en bordplade af hvid marmor, som måler 142 x 70 centimeter. Dette er en rigtig god størrelse til de fleste hjemmekontorer, da der både er plads til en stor eller lille computerskærm eller bærbar computer.

Lille skrivebord i sort marmor og runde hjørner

Hvis du søger et lille skrivebord i marmor, er Eda-bordet fra House Doctor et oplagt valg. Det er ikke bare lille men også virkelig elegant, så det bør du tage et nærmere kig på.

Skrivebordet har en bordplade af dyb, sort marmor, og vi kan simpelthen ikke stå for dette. Sort marmor har bare en særlig charme, og så fremstår det både råt og elegant på samme tid.

Under skrivebordet finder du et stel af sortmalet jern, der komplimenterer den sorte marmor til perfektion.

Målene på House Doctor-skrivebordet er 110 x 61,8 centimeter, og det er således velegnet som et mindre arbejdsbord hvor pladsen er trang.

Skrivebord fra GUBI i grøn marmor

Italienske GUBI står bag TS Desk, som er designet af GamFratesi. Skrivebordet står let og stilrent med en bordplade af fin grøn marmor, samt en sort base.

Basen under skrivebordet er af sortlakeret metal, de tre stænger på tværs af ben og bagside er et af de særlige kendetegn for GUBI-møbler.

Skrivebordet måler 120 x 60 centimeter, og er altså et mindre et af slagsen. Det betyder at det nemt kan placeres alle steder, uden at det optager for meget plads.

Vi er ret vilde med den grønne marmor, da den har en lækker overfladestruktur der for alvor træder i karakter gennem de grønne farver. Mørke og lyse nuancer skærer sig igennem ad flere vinkler, og det er altså med til at fremme det naturlige udtryk i overfladen.

Luksus skrivebrod i grå marmor lavet i Danmark

Du kender måske Emil Thorup, eller også gør du ikke. Emil Thorup er gutten med det flotte hår, som ofte er tonet frem i diverse TV-programmer.

På det seneste har han kastet sig over boligindretning, og det har han haft voldsom succes med lige siden han fremviste sit sommerhus for Bo Bedre.

Nu har han kastet sig over sit eget møbelmærke, Handvärk. og selvfølgelig skulle der et skrivebord i marmor med i kollektionen.

Faktisk er dette ikke bare et skrivebord, men også velegnet som spisebord. Det måler nemlig hele 185 x 96 centimeter, og det er altså således stort og rummeligt nok til at flere personer kan have deres arbejdsplads her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *