10 gamer skriveborde til et seriøst gaming setup

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Uanset om du spiller for sjov eller på elite niveau, er et gamer skrivebord en nødvendighed der ikke må nedprioriteres.

Udover at have en række fede detaljer, såsom full-size musemåtter og holdere til drikkevarer/headset, er cable management og stabilitet også i højsædet på disse skriveborde.

Så hvis du vil have det fedeste setup med gode detaljer, er der ingen vej udenom et rigtigt gamer skrivebord.

Vi har samlet nogle af de fedeste gamer skriveborde lige her – se dem alle herunder.

Cougar Mars Gaming Desk – med RGB-lys og komfortabelt design

Cougar Mars Gaming Desk – med RGB-lys og komfortabelt design

 • Premium anbefaling på vortez.net
 • Editor’s choice på funkykit.com
 • Editor’s choice på neoseeker.com

Dette gamerskrivebord fra Cougar er super populært. Cougar er et mærke, som lige siden 2008 har lavet gamerudstyr, såsom mus, tastatur, headset, gamerstole og nu også gamerskrivebord. De har altså en bred erfaring inden for udstyr, specifikt rettet mod gameren. Når du gamer, bruger du rigtig meget tid foran skærmen, og det er vigtigt, at du sidder godt, og at skrivebordet passer dig, så du ikke får skader eller ømme muskler. 

Vortez.net pointerer, at Cougar Mars har ergonomisk design, som er kombineret med et moderne design, som indeholder blandt andet carbon-fibre effekter. Derudover er det en fordel, at man kan justere bordet, så det passer perfekt. Prisen er høj, men derimod får du også disse fede features, som forventeligt vil koste en del. 

Hos funkykit.com skriver anmelderen, at denne er meget begejstret for bordet og særligt lysene, som er super fede. Bordet er tilpas stort, så der er plads til alt gamerudstyret. Derudover er det nemt at gøre rent, hvilket også bliver nævnt som et plus. Faktisk er anmelderen så begejstret, at denne nævner 8 fordele ved bordet og ingen ulemper! Fordele er blandt andet, at det er stort, har RGB, en solid ramme og er justerbart. 

Rosen vil ingen ende tage, for også hos neoseeker.com er anmelderen meget positiv. Han skriver: “With the MARS, COUGAR delivers a well-crafted desk that ticks all the boxes for users looking for a solid addition to their gaming setup. I have been using the desk for a few weeks now and my experience was very satisfying overall.” Det eneste, anmelderen savner, er flere kabelløsninger. 

Stort spillerum

MARS har netop en rummelig overflade, som er 150 cm i bredden med kulfiberstruktur. Her er der altså nok plads til alt gamingudstyret. Designet er ergonomisk med buede kanter og afrundede hjørner, så du ikke slår dig på noget af bordet. Dette gør også oplevelsen endnu mere komfortabel. 

Bordet kan holde til 150 kg., så du skal ikke bekymre dig i forhold til at stille tunge genstande på bordet. 

Lyseffekter

Dette er helt klart værd at nævne ved MARS. Det har nemlig dobbeltsidet RGB-lyseffekter, hvilket gør oplevelsen endnu større. Derudover er der kompatible bundkort ’5V-forbindelse med Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync og ASRock Polychrome Sync. 

Med kontrolstativer kan du nemt styre PC’en, og du kan tilmed tilslutte USB og lydenheder på en nem måde. Dette er alt sammen med til at gøre din spilleoplevelse endnu federe og vildere.

Derfor skal du købe Cougar MARS

 • Ergonomisk design
 • Godt anmeldt
 • Lyseffekter
 • Rummelig
 • Højstyrkestålramme
 • Justerbart bord

Cougar MARS vs. markedet

MARS er dyrt, men til gengæld får du også meget for pengene. Du får både god plads, et komfortabelt bord som kan justeres i højden, og hvor designet er lavet, så du sidder bedst muligt foran bordet. Derudover får du ekstraeffekter såsom RGB-lys, som vil gøre vennerne grønne af misundelse. Bordet kan justeres fra 750 mm til 850 mm, så det passer perfekt til dig og din højde. Her får du en mere optimeret spilleoplevelse med de ekstraeffekter, der hører med til bordet. 

Fourze D1400

Fourze D1400 er et solidt gamer skrivebord, der har alt hvad du måtte ønske dig som gamer. Her kan du virkelig bygge et fedt setup, og der er allerede kontrastfarve i bordets design.

Perfekt valg til dig med en neutral PC, der gerne vil holde tonerne mørke og simple.

Skrivebordet vejer i sig selv 20 kg, og der er monteret en kopholder til den ene side samt kabelholder bagtil.

På dette gamer skrivebord er der monteret en aftagelig full-size musemåtte, og der er åbninger til kabler i både højre og venstre side.

Trust GXT 711 Dominus – robust bord

Trust GXT 711 Dominus – robust bord

 • 9,5/10 stjerner hos hollandske coolblue.nl
 • God anmeldelse hos digitalcitizen.life
 • Amazon’s valg på amazon.com
 • 4,7/5 stjerner hos Elgiganten

Dette gamingbord fra Trust er super populært blandt forbrugere og anmeldere. En glad anmelder skriver for eksempel på Elgiganten: ”Dette gamingbordet dekker alle behovene en ung gamer trenger. Det fungerer også supert til hjemmekontor. Koppholder, headsetstativ, hull til ledninger og det faktum at hele bordet fungerer som musmatte er genialt. Arvingen er storfornøyd! 10 av 10!” Her kan man tydeligt fornemme, hvor glad forbrugeren er for produktet, hvilket må siges at være det bedste kvalitetsstempel, som et produkt kan få. 

Hos coolblue.nl er anmelderen meget begejstret for bordets kabel guide, som gør, at man ikke har en frygtelig masse kabler liggende. Det er en fordel, at bordet har en kopholder og en headset holder. Et stort plus er, at hele bordet fungerer som en musemåtte, hvilket anmelderen er begejstret for. Den eneste ulempe er, at bordet ikke kan justeres i højden. 

På samme vis er digitalcitizen også begejstret for bordet. Her nævner anmelderen, at bordet særligt egner sig til dem, der har brug for to computerskærme, da bordet er stort nok til dette. Det egner sig også godt til dem, der gerne vil betale lidt ekstra for de features, man får med. For bordet er dyrere end almindelige gamerborde, men her får du også lidt ekstra såsom kopholderen og headset holderen. 

På Amazon.com er der også mange tilfredse forbrugere, der har købt produktet. Nogle af bordets største fordele er, at det er et stabilt bord med en solid ramme, og at bordet er stort og har en kabelfunktion, så man kan gemme alle kablerne væk. 

Der er altså masser af fordele ved dette bord, og man kan godt forstå forbrugernes og anmeldernes begejstring. 

Robust design

Som nævnt er gamerbordet fra TRUST et mere almindeligt gamerbord i forhold til nogle andre i denne guide, men bordet har da lidt ekstra fordele, og desuden har det en robusthed, som gør det meget stabilt og i en god kvalitet.

Bordet har en robust stålramme og en 18 mm tyk MDF top, som skal sikre stabilitet og god støtte til alt gamerudstyret. Rammen har justerbare fødder, så bordet kan gøres plant, selvom dit gulv er ujævnt. 

Én stor musemåtte

Bordet er 115 cm, og alt dette er én stor musemåtte. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle flytte din musemåtte rundt, den er hele tiden i selve bordet. Desuden er bordet stort nok til, at du kan have 2 skærme stående ved siden af hinanden. Bordet er belagt med polyurethan, som gør det blødt at røre ved, og hvor musen netop nemt kan bevæges, så du kan få lynhurtige reaktioner, når du spiller. 

Fordele ved Trust GXT 711 Dominus

 • Kabelstyringsystem
 • Stor musemåtte
 • Solidt bord
 • Kopholder
 • Headset holder
 • Afrundede hjørner på bordet
 • Ergonomisk design
 • Medfølgende stickers

Trust GXT 711 Dominus vs. markedet

Dette bord fra Trust er et stabilt bord, hvor du ved, hvad du får. Du får god plads og et enkelt design. Bordet har ikke mange ekstra funktioner, men det har en kopholder og headset holder, som gør, at disse hele tiden er lige ved siden af dig, når du skal bruge dem. En anden fordel er, at hele bordet fungerer som musemåtte. 

L33T Gaming Tournament V2

Tournament V2 er et sindssygt fedt gamer skrivebord, der passer perfekt til dig der ønsker at køre dit eget farvetema med LED strips eller stickers.

Skrivebordet har en robust bordplade med carbon-fiber look, og der medfølger både en kopholder samt krog til dit headset.

En fed lille detalje kan ses i siderne, hvor blå LED-belysning er indbygget i rammen.

Kanterne på skrivebordet er stødabsorberende, og der er selvfølgelig både åbninger til kabelføring samt kabelholder bagtil.

Nordic Gaming Victory

Nordic Gaming står bag dette fede gamer skrivebord, der passer perfekt til dig med et rødt setup. Her kan dit rig stå perfekt på den store full-size musemåtte, der dog også kan tages af hvis du hellere vil bruge en anden.

Der er indbygget kopholder og headset-holder på dette skrivebord, som selvfølgelig også har bakker og åbninger til optimalt cable management.

Lækkert og robust skrivebord, der ikke sprænger budgettet.

Arozzi Arena Pure Black

Hvis du vil have et lidt større skrivebord til gaming, er Arozzi Arena et oplagt valg. Her er kapaciteten helt op til 80 kilo, og du kan således sætte et seriøst gamer rig på dette bord.

Skrivebordet er perfekt til gamere, der kører den simple stil, og gerne vil holde deres setup i minimalistiske sorte nuancer med enkelte kontrastdetaljer.

Der er ikke mange features ved dette skrivebord, men til gengæld fungerer det bare – og du kan tilpasse det efter eget behov med egne kabelbakker, LED strips, m.m. Byggekvaliteten er hvad du betaler for her, og den er til gengæld 110% i orden.

Play M8 Gaming Elite

Play M8 Gaming Elite er som skabt til Razer-fans, med den grønne kontrastfarve langs siden af skrivebordet.

Skrivebordet har en full-size musemåtte på toppen samt kabelstyring, der gør det til en leg at få styr på alle kablerne.

Du finder desuden en enkelt åbning til ledningerne i midten, hvilket betyder at den skjules helt af skærmens fod. Perfekt til et-skærms setuppet.

Sandberg Fighter Gaming Desk 2

Det her gamer skrivebord fortjener at blive vist fra en lidt anderledes vinkel, på grund af det avancerede system til cable management!

Sandberg EsportsEquipment står bag Fighter Gaming Desk 2, der er et super fedt skrivebord til den seriøst gamer.

Bordbenene er Z-formede, og der er både indbygget LED-belysning samt holder til dit headset.

Det er et lidt mindre skrivebord, som passer perfekt til den seriøse gamer.

CoolBox Deep Gaming RGB

CoolBox har skabt dette fede skrivebord, der er sammenklappeligt og har fede detaljer fra alle vinkler.

Der er både indbygget kopholder og headset-holder, samt 2 åbninger til ledninger. Bagtil finder du perfekt cable-management, så du altid har styr på sagerne.

Benene er Z-formede, og skrivebordet er ganske stabilt.

MARVO DE-03

MARVO DE-03 er et fedt gamer skrivebord med solidt rødt metalstel og en tyk bordplade, der skaber en robust platform for dit setup.

Carbon-detaljer præger skrivebordet, og indbygget LED-lys kan indstilles til 7 forskellige farver.

Et stort canvas medvirker til at skjule dine kabler let og elegant, så du ikke skal bekymre dig om disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *