11 reoler til væggen – flotte og praktiske

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Væghængte reoler har en stor fordel over normale reoler, da de ikke optager plads på gulvet. De kan ophænges over sofaen, sengen eller andre møbler, således at du øger opbevaringspladsen samtidig med at gulvpladsen holdes helt fri.

Fælles for reoler til vægophængning er dog, at de gerne må være pæne at se på. Designet er nemlig vigtigt, når reolerne skal hænges på vægge i stuen, spisestuen, soveværelset, eller andre opholdsrum.

Vi har derfor været på jagt efter de pæneste reoler til væggen, og du kan se alle vores håndplukkede favoritter lige her.

Fly 1

Fly 1 er en del af en reol-serie hos ILVA, som tæller flere elegante reoler til væggen. Med denne reol får du en flot, let og elegant løsning, der “svæver” på din væg.

Reolen er sammensat af et slankt sort metalstel, samt hylder af egefinér med en hvidpigmenteret lakering.

Hver hylde ha kapacitet til 5 kilo.

 • Mål: H48,4 x B85 x D28,6 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Dice

Dice er en flot og elegant reol-løsning til din væg, og den er en del af en mindre serie bestående af væghængte reoler i forskellige farver.

Reolen hænger elegant på enhver væg, og med en dybde på 32 centimeter er der plads til lidt af hvert.

Dice har et kvadratisk design med hver hylde opdelt i to rum: Et stort og et lille. Rammen er af metal, mens hylderne er af egefinér.

 • Mål: H70 x B70 x D32 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Vesper

Vesper-reolen er en slank væghængt reol, der er perfekt som dekoration sammen med et par blomster eller små pyntegenstande.

Reolen består af vanger i sortlakeret metal, som ophænges med et par skruer, samt 3 hylder i egefinér. Det er en flot og simpel løsning, der pynter på enhver væg.

 • Mål: H89 x B58 x D20 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Newport

Newport-reolen er en stor reol til væggen, faktisk en hel reol-løsning som fås til en særdeles rimelig pris.

Reolen består af 4 hylder og 4 vanger, der hænges forskudt af hinanden så der opstår et flot spil mellem hver hylde.

Vangerne er af metal mens hylderne er af paulownia træ, og som du kan se hos ILVA fås reolen også i en sort udgave.

 • Mål: H79 x B190 x D25,5 cm.
 • Materialer: Metal og paulownia træ

Speedtsberg vægreol i sort metal

Den sorte Speedtsberg reol passer perfekt til en placering på badeværelset eller i entréen. Det er nemlig ikke en særligt stor reol, og den kan således ophænges på en ret lille plads.

Reolen måler kun 55 x 40 centimeter, men hylderne har alligevel en dybde på 20 centimeter. Der er således god plads til opbevaring, men dog primært mindre genstande.

 • Mål: H55 x B40 x D20 cm.
 • Materialer: Metal

Hübsch vægreol med 4 hylder

Den flotte Hübsch vægreol har 4 hylder, og er lavet af metal. Det er en sort reol, som er en del af en mindre møbelserie.

Det er en forholdsvist stor reol med en højde på 100 centimeter og bredde på 86 centimeter, så her er der god plads til opbevaring af stort og småt. En dybde på 27 centimeter gør også dette muligt.

I reolen fra Hübsch er der 3 hylder, men toppen kan faktisk også bruges som hylde hvis det ønskes.

 • Mål: H100 x B86 x D27 cm.
 • Materialer: Metal

Gejst NIVO A

Gejst har designet denne elegante reol til væggen. Designet er meget specielt, fordi det ikke ligner en traditionel reol. I stedet er hver hylde sat på en måde, så reolen har et let svævende udtræk.

Gejst NIVO A fås også i en sort udgave til dig der foretrækker mørkere toner, men den lyse udgave er nu også flot. Her er hylderne hvide med stel i massiv eg, hvilket komplimenterer hinanden godt.

Reolen er designet af Böttcher og Kayser.

 • Mål: H42 x B64 x D15,5 cm.
 • Materialer: Metal og egetræ

Ferm Living Sector

Ferm Living Sector er en flot væghængt hylde, der fremstår i et klassisk look – men med et tvist.

Hver hyldeknægt er nemlig af metal, og fås enten i sort eller messing med en rund kant. Det er således et spændende alternativ til de klassiske og til tider kedelige vægreoler, som bare tjener et funktionelt formål.

Ferm Living Sector-reolen fås i 4 forskellige varianter, som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

 • Mål: H102 x B87 x D26,1 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Day

Freya er en flot og simpel reol, der hænger fint på de fleste vægge. Kombinationen af træ og metal er ikke til at tage fejl af, og passer perfekt til de flestes smag.

Den væghængte Freya reol har vanger at sortlakeret metal og hylder af MDF, og tilsammen udgør det en flot kombination til både lyse og mørke rumindretninger.

 • Mål: H54 x B60 x D15 cm.
 • Materialer: Metal og MDF

Seaford

Seaford er en flot lille reol til væggen. Den har et stel af sortlakeret metal, samt en enkelt hylde i MDF.

Reolen er bedst egnet til dekoration og opbevaring af enkelte små nipsting, men kan eksempelvis også være funktionel på badeværelset eller lignende.

Den lille reol kræver kun et par skruer for ophængning, og bredden er på 72,5 centimeter.

 • Mål: H37 x B72,5 x D24 cm.
 • Materialer: Metal og MDF

Nordal Wire

Denne flotte lille væghængte reol er lavet af metalwire, som er sortlakeret. Det er en fin lille reol til væggen, som er kvadratisk og måler 63 x 63 centimeter. I reolen er der 4 små rum, som kan bruges til opbevaring af mindre genstande.

Reolen er en del af en lille serie, og fås også i en mindre udgave hvis det ønskes. Dybden på hver hylde er på 25 centimeter.

 • Mål: H63 x B63 x D25 cm.
 • Materialer: Metal
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *