Guide: 6 flotte og praktiske væghængte reoler

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sidst opdateret 07/08/2023

Vi har opdateret vores liste med to nye produkter. Andersen Furniture Wood Wall Shelf og Hübsch Triarch Shelf, som vi har fundet frem til, er gode muligheder i forhold til deres type, materiale og prisklasse.

Væghængte reoler har en stor fordel over normale reoler, da de ikke optager plads på gulvet. De kan ophænges over sofaen, sengen eller andre møbler, således at du øger opbevaringspladsen samtidig med at gulvpladsen holdes helt fri.

Fælles for reoler til vægophængning er dog, at de gerne må være pæne at se på. Designet er nemlig vigtigt, når reolerne skal hænges på vægge i stuen, spisestuen, soveværelset, eller andre opholdsrum.

Vi har derfor været på jagt efter de pæneste reoler til væggen, og du kan se alle vores håndplukkede favoritter lige her.

Andersen Furniture Wood Wall Shelf – elegant og funktionelt nordisk design

Vægreolen fra Andersen Furniture udstråler en funktionel enkelhed i sit klassiske nordiske design. Elegant og robust med glatte, nedtonede linjer, samt et let ru finish. Du kan vælge mellem naturligt egetræ eller sort – begge som vil passe fint ind i dit hjem, grundet det tidløse design.De væghængte reoler er lavet af eg, hvilket er en af de stærkeste og mest holdbare træsorter, hvilket garanterer dig, at Andersen reolerne vil modstå det meste, uanset rummets fugtighedsniveau eller andre potentielle skader.

Du skal dog lægge mærke til, at reolerne er mindre, hvilket er ideelt til et par bøger, nogle pyntegenstande eller stearinlys – måske endda som en krydderihylde til dit køkken. Samtidig kan de nemt stables, hvilket f.eks. kan give dig en større bogreol. Uanset om du søger efter en pyntehylde til dit hjem, noget, der måske kan fungere som et natbord, eller hvis du har brug for ekstra plads i dit køkken – Andersens reoler vil helt sikkert møde dine krav.

Specifikationer:

 • Dimensioner: 60 cm x 25 cm x 32 cm
 • Materiale: Eg, læder
 • Farve: Naturligt egetræ, Sort

Hübsch Triarch hylde – glat og enkelt design, der giver masser af plads

Hübsch Triarch-hylden er et ret bemærkelsesværdigt møbel, der formår at kombinere en klassisk tredelt struktur med en moderne æstetik. Den væghængte reol er både funktionel og stilfuld, og det alsidige design gør, at den passer ind i nærmest en hvilken som helst indretningsstil. Ligegyldigt om du fylder den med bøger, planter eller nogle dekorative genstande, så vil reolen her tilføre et personligt præg til dit hjem.Hübsch har valgt at bevare det naturlige look af egetræ, hvilket tilfører en naturlig varme til dit rum. Egetræet er desuden FSC-certificeret, hvilket sikrer, at træet stammer fra ansvarligt forvaltede skove.

Hübsch Triarch-hylden er også rummelig nok til at huse en samling bøger, men kan samtidig fungere som et fremragende udstillingsområde for dine dekorative genstande eller en række planter. Takket være dens kompakte størrelse egner den sig endda som en entréhylde, der er med til at bringe liv til et ofte ret overset rum. Du kan også bruge den som en praktisk boghylde over dit skrivebord, så alle dine nødvendige materialer altid er indenfor rækkevidde. 

Specifikationer:

 • Dimensioner: 70 cm x 24 cm x 100 cm
 • Materiale: Eg
 • Farve: Naturligt egetræ

Gejst NIVO A – hvid lille reol til væg

i samarbejde med PriceRunner

 

Gejst har designet denne elegante reol til væggen. Designet er meget specielt, fordi det ikke ligner en traditionel reol. I stedet er hver hylde sat på en måde, så reolen har et let svævende udtræk.

Gejst NIVO A fås også i en sort udgave til dig der foretrækker mørkere toner, men den lyse udgave er nu også flot. Her er hylderne hvide med stel i massiv eg, hvilket komplimenterer hinanden godt.

Reolen er designet af Böttcher og Kayser.

 • Mål: H42 x B64 x D15,5 cm.
 • Materialer: Metal og egetræ

Ferm Living Sector – væghængt reol med metalhylder

i samarbejde med PriceRunner

 

Ferm Living Sector er en flot væghængt hylde, der fremstår i et klassisk look – men med et tvist.

Hver hyldeknægt er nemlig af metal, og fås enten i sort eller messing med en rund kant. Det er således et spændende alternativ til de klassiske og til tider kedelige vægreoler, som bare tjener et funktionelt formål.

Ferm Living Sector-reolen fås i 4 forskellige varianter, som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

 • Mål: H102 x B87 x D26,1 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Day – væghængt reol i træ og metal

Freya er en flot og simpel reol, der hænger fint på de fleste vægge. Kombinationen af træ og metal er ikke til at tage fejl af, og passer perfekt til de flestes smag.

Den væghængte Freya reol har vanger at sortlakeret metal og hylder af MDF, og tilsammen udgør det en flot kombination til både lyse og mørke rumindretninger.

 • Mål: H54 x B60 x D15 cm.
 • Materialer: Metal og MDF

Seaford – lav væghængt reol

Seaford er en flot lille reol til væggen. Den har et stel af sortlakeret metal, samt en enkelt hylde i MDF.

Reolen er bedst egnet til dekoration og opbevaring af enkelte små nipsting, men kan eksempelvis også være funktionel på badeværelset eller lignende.

Den lille reol kræver kun et par skruer for ophængning, og bredden er på 72,5 centimeter.

 • Mål: H37 x B72,5 x D24 cm.
 • Materialer: Metal og MDF

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Vesper – flot og simpel væghængt reol

Vesper-reolen er en slank væghængt reol, der er perfekt som dekoration sammen med et par blomster eller små pyntegenstande.

Reolen består af vanger i sortlakeret metal, som ophænges med et par skruer, samt 3 hylder i egefinér. Det er en flot og simpel løsning, der pynter på enhver væg.

 • Mål: H89 x B58 x D20 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Newport – spændende og anderledes væghængt reol

Newport-reolen er en stor reol til væggen, faktisk en hel reol-løsning som fås til en særdeles rimelig pris.

Reolen består af 4 hylder og 4 vanger, der hænges forskudt af hinanden så der opstår et flot spil mellem hver hylde.

Vangerne er af metal mens hylderne er af paulownia træ, og som du kan se hos ILVA fås reolen også i en sort udgave.

 • Mål: H79 x B190 x D25,5 cm.
 • Materialer: Metal og paulownia træ

Dice – metal reol til væg

Dice er en flot og elegant reol-løsning til din væg, og den er en del af en mindre serie bestående af væghængte reoler i forskellige farver.

Reolen hænger elegant på enhver væg, og med en dybde på 32 centimeter er der plads til lidt af hvert.

Dice har et kvadratisk design med hver hylde opdelt i to rum: Et stort og et lille. Rammen er af metal, mens hylderne er af egefinér.

 • Mål: H70 x B70 x D32 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Nordal Wire – reol til væg i metalnet

Denne flotte lille væghængte reol er lavet af metalwire, som er sortlakeret. Det er en fin lille reol til væggen, som er kvadratisk og måler 63 x 63 centimeter. I reolen er der 4 små rum, som kan bruges til opbevaring af mindre genstande.

Reolen er en del af en lille serie, og fås også i en mindre udgave hvis det ønskes. Dybden på hver hylde er på 25 centimeter.

 • Mål: H63 x B63 x D25 cm.
 • Materialer: Metal

Speedtsberg vægreol i sort metal

Den sorte Speedtsberg reol passer perfekt til en placering på badeværelset eller i entréen. Det er nemlig ikke en særligt stor reol, og den kan således ophænges på en ret lille plads.

Reolen måler kun 55 x 40 centimeter, men hylderne har alligevel en dybde på 20 centimeter. Der er således god plads til opbevaring, men dog primært mindre genstande.

 • Mål: H55 x B40 x D20 cm.
 • Materialer: Metal

Fly 1

Fly 1 er en del af en reol-serie hos ILVA, som tæller flere elegante reoler til væggen. Med denne reol får du en flot, let og elegant løsning, der “svæver” på din væg.

Reolen er sammensat af et slankt sort metalstel, samt hylder af egefinér med en hvidpigmenteret lakering.

Hver hylde ha kapacitet til 5 kilo.

 • Mål: H48,4 x B85 x D28,6 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Hübsch vægreol med 4 hylder

Den flotte Hübsch vægreol har 4 hylder, og er lavet af metal. Det er en sort reol, som er en del af en mindre møbelserie.

Det er en forholdsvist stor reol med en højde på 100 centimeter og bredde på 86 centimeter, så her er der god plads til opbevaring af stort og småt. En dybde på 27 centimeter gør også dette muligt.

I reolen fra Hübsch er der 3 hylder, men toppen kan faktisk også bruges som hylde hvis det ønskes.

 • Mål: H100 x B86 x D27 cm.
 • Materialer: Metal
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *