3 små reoler til alle dine nipsting

Med en lille reol kan du skabe flot og funktionel opbevaring i ethvert rum, uanset om det er på børneværelset, kontoret eller i stuen.

Reolerne fås i flere typer med skuffer, låger, eller en kombination af begge. Flere små reoler fås også bare med åbne hylder, hvis du ønsker en løsning der lader dig opbevare dekorative genstande i et åbent miljø.

Vi har taget et kig på markedet, og fundet frem til de pæneste små reoler netop nu. Se dem alle herunder.

FDB Møbler B98 af Mogens Koch

B98-reolen produceres af FDB Møbler, og i serien findes også en sokkel som flere af disse små reoler kan stilles på for at opbygge en større opbevaringsløsning.

Den lille reol er rektangulær og formet som en kasse med en enkelt hylde i midten, der er fastmonteret. Reolen er lavet af lakeret egetræ, og fremstår således i et flot rustikt look.

Serien er tegnet i 1944 på FDB tegnestuen, og det er Mogens Koch der står bag det flotte design.

 • Mål: B36 x H54 x D32 cm.
 • Materialer: Egetræ

HAY Woody Column Low

Danske HAY er kendt i det meste af verden for deres minimalistiske nordiske designstil, og blandt deres små reoler findes den flotte Woody Column-serie. Her er det den lave version vi viser frem, men der findes også højere og større reoler i samme serie.

Fra HAY finder du blandt andet også firkantede sofaborde og flotte barstole i egetræ, men de har også andre møbler som er lette at genkende på det sofistikerede HAY-klingende formsprog.

Den lille Woody Column reol er fremstillet af ubehandlet egetræ samt hylder af pulverlakeret stål, som går i fin kombination.

 • Mål: H85,5 x B75,5 x D44,5 cm.
 • Materialer: Egetræ og stål

Normann Copenhagen Block

Normann Copenhagen Block er en serie, der udover små reoler også består af rulleborde med hjul. Block fås enten i hvid eller sort, og som du kan se på billedet er det en flot lille reol i et sofistikeret nordisk design.

Hver hylde er formet som en bakke, hvorpå der kan opbevares små genstande. Hylderne er af pulverlakeret stål, mens benene er af malet ask.

 • Mål: H87 x B50 x D35 cm.
 • Materialer: Stål og ask

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


House Doctor 3 Tier

House Doctor 3 Tier er en flot lille reol i et råt wiredesign, der passer perfekt ind i den rå og industrielt inspirerede indretningsstil. Her er der god plads til åben opbevaring af såvel bøger som andre dekorative genstande, men du kan også købe kasser hvis du ønsker lukket opbevaring.

Reolen er lavet af sortlakeret jern, og står på 4 slanke ben. Det er en rigtig flot løsning til den moderne nordiske indretningsstil, og kan både fungere som natbord, sidebord eller reol.

 • Materialer: Jern
 • Mål: H70 x B39 x D26 cm.

Hübsch reol med 3 hylder

Fra Hübsch har vi fundet den her flotte og reelle lille reol, der er fremstillet i en kombination af massivt egetræ og egetræsfinér, som ikke er malet eller behandlet.

Reolen er holdt i et helt simpelt og funktionelt design, med god plads på hver hylde til det du ønsker at opbevare.

Danske Hübsch er netop kendt for at designe og producere indretningsartikler i en flot og simpel stil, og de har flere små reoler i deres kollektioner.

 • Mål: H90 x B80 x D45 cm.
 • Materialer: Egetræ og egetræsfinér

Hübsch reol med 2 hylder

Den her flotte lille reol har et let skråtstillet design, og består delvist af massiv eg og egefinér. Formsproget er helt enkelt og æstetisk velegnet til den moderne nordiske indretningsstil.

Reolen har på den nederste hylde en “rumopdeling”, der organiserer hylden i 3 forskellige sektioner. Her kan du opdele dine genstande, og som sådan er den velegnet til små nipsting.

 • Mål: H80 x B80 x D50 cm.
 • Materialer: Egetræ og egetræsfinér

Ib Laursen Factory Style

Hvis du er til små reoler i metal, er Ib Laursen Factory Style et oplagt valg. Reolen er, som navnet antyder, designet med rå og industrielle toner, hvilket ses i overfladen med de ujævne og slidte nuancer.

Den lille reol har 3 metalhylder, og på grund af dens beskedne størrelse passer den næsten ind hvor som helst det måtte ønskes.

 • Mål: H92,5 x B61 x D40 cm.
 • Materialer: Metal

Læs også: Flotte træhylder til væggen

Alaro

Alaro er en herlig lille sort reol, hvor både hylder og vanger er lavet af metal.

Reolen er sortlakeret, og der er kapacitet til op til 10 kilo på hver hylde. Det er en god lille reol, der kan stå fint alene eller sammen med andre møbler. Kun din fantasi sætter grænser.

Alaro har desuden et kryds der skal fastgøres bagpå, og som stabiliserer reolen.

 • Mål: H85 x B71 x D33,5 cm.
 • Materialer: Metal

Hübsch reol med hylder af glas

Den her reol kombinerer glas med sortlakeret metal, og det er en rigtig flot løsning til enten stuen, spisestuen, kontoret eller værelset.

Reolen har desuden et kryds bagtil, der hjælper med stabiliteten og resulterer i et ekstra slankt design der står godt.

Der er monteret i alt 3 hylder, og disse er af glas med flot sort marmorfinish.

 • Mål: H97 x B76 x D31 cm.
 • Materialer: Metal og glas

Læs også: Guide: 11 flotte og praktiske væghængte reoler

Dice

Dice er en pæn lille reol fra ILVA, der fremstår let og minimalistisk i et funktionelt design.

Reolen har en slank ramme i sortlakeret metal, og hylderne er af sortmalet egefinér. I reolen findes et par rum med låger, som du kan bruge til opbevaring af ting du ikke ønsker at have stående fremme. Der er således gode muligheder for at kombinere åben og lukket opbevaring med en lille reol som denne, der ikke fylder alverden.

 • Mål: H120 x B70 x D32 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Adapt – reol i industrielt look

Adapt er en flot lille reol med diskrete industrielle undertoner, der udspiller sig i de rå sorte reolvanger samt krydset på bagsiden.

Selve hylderne er af egefinér, og der medfølger i alt 3 af disse. Der er kapacitet til 5 kilo på hver hylde, og reolen kan kombineres med andre små reoler i Adapt-serien. Se hele serien ved at klikke dig videre på linket herunder.

 • Mål: H92,4 x B70 x D30,5 cm.
 • Materialer: Metal og egefinér

Living&more The Box

The Box er en serie af små reoler i mørkegrå og hvid, som enten kan samles til en større opbevaringsløsning eller bruges hver for sig. Mulighederne er mange.

Dette reolmodul har 4 små rum, og kan bære op til 20 kilo i alt. Der medfølger også et vægophæng hvis du ønsker en reol på væggen i stedet for gulvet, men The Box er lavet til begge dele.

Den lille reol er samlet af MDF-paneler og lakeret, hvilket betyder at alle overflader nemt kan rengøres ved overtørring med en fugtig klud.

 • Mål: H71,5 x B76,4 x D34 cm.
 • Materialer: MDF
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *