Sorte reoler → Skab noget kontrast i de hvide rum

En sort reol fremstår flot og sofistikeret, med en god kontrast til de lyse vægge i nyt byggeri. Reolerne komplimenterer både grønne planter, bøger og andre dekorative elementer, som du gerne vil have stående fremme.

Vi har taget et kig på markedet, og håndplukket de flotteste sorte reoler netop nu. Se dem alle herunder, hvis du savner inspiration til indretningen.

Alaro

Alaro er en flot sort reol i et enkelt design, der passer fint ind i næsten alle indretningsstile. Det er en god lille reol, som kan bruges de fleste steder. Reolen passer særligt godt ind i den minimalistiske indretningsstil, og bør som sådan ikke overfyldes med ting.

Reolen er fremstillet af metal, som er pulverlakeret, og har en bæreevne på 10 kilo per hylde. Det er en fin sort reol til stuen, men kan også fint stå på kontoret, børneværelset og andre rum.

 • Mål: H85 x B71 x D33,5 cm.
 • Materialer: Metal

Dice

Den sorte udgave af Dice-reolen fremstår elegant og tidløs i et design, der kort sagt er kompatibelt med næsten enhver tænkelig indretningsstil.

Reolen fås også i en udgave med hylder og låger i egefinér, som kan ses hos ILVA ved at klikke på linket herunder.

Med en reol som denne får du både plads til lukket og åben opbevaring af dine ejendele, og det er en fordel hvis du ønsker en reol som først og fremmest skal være praktisk og funktionel.

 • Mål: H120 x B70 x D32 cm.
 • Materialer: Egefinér og metal

Seaford

Den sorte Seaford-reol er en simpel reol med god plads til opbevaring af både stort og småt. På reolen finder du således 4 hylder, samt en top hvor der også kan opbevares ting og sager.

Reolen er nok bedst til let opbevaring på grund af dens konstruktion, men tåler dog en maksimal belastning på hele 15 kilo per hylde.

Seaford reolen er 150 centimeter høj, og hylderne er af sortmalet MDF med overfladefinish i ask melamin.

 • Mål: H150 x B77 x D35 cm.
 • Materialer: MDF og metal

Newport

Den smarte sorte Newport-reol skal væghænges, og passer fint til opbevaring af mindre genstande.

Reolen består af et par metalvanger som er pulverlakerede, samt et par hylder i sortmalet paulownia træ. Det er en flot og moderne kombination, der passer perfekt til den nordiske indretningsstil.

Udover den sorte udgave som ses på billedet, fås Newport-reolen også med hylder af naturligt paulownia træ, som ikke er malet.

 • Mål: H63 x B76 x D25,5 cm.
 • Materialer: Metal og paulownia træ

Hübsch reol med glashylder

Hvis du gerne vil kombinere den sorte metalreol med glansfulde elementer, er denne sorte Hübsch reol et oplagt valg.

Reolen har flotte sorte hylder af glas med et marmorfinish, som bryder med det man normalt ser. Stellet er desuden af metal, og der er et kryds bagpå som stabiliserer konstruktionen.

Det er en høj reol på 180 centimeter, som fint kan bruges til opbevaring af både stort og småt.

 • Mål: H180 x B76 x D31 cm.
 • Materialer: Metal og glas

Normann Copenhagen Block

Normann Copenhagen har skabt denne flotte sorte reol, som ikke tager særlig meget plads men til gengæld skaber en sofistikeret atmosfære.

Reolen er designet i samme stol som rullebordet med samme navn, hvor hver hylde er formet som en bakke til opbevaring af mindre genstande.

Block er fremstillet med ben af massiv ask samt bakkehylder af pulverlakeret stål.

 • Mål: H87 x B50 x D35 cm.
 • Materialer: Stål og ask

Gejst NIVO A

Gejst NIVO A er en elegant sort reol til væggen, som passer perfekt til den moderne og minimalistiske indretningsstil.

Hver hylde er formet som plader, der “svæver” i luften. Bagtil er hylderne monteret i et stel af træ, og hylderne i sig selv er af metal.

En flot og enkel sort reol, der skaber plads til dekorative nipsgenstande på din væg.

 • Mål: H42 x B64 x D15,5 cm.
 • Materialer: Træ og metal

Hübsch reol til væggen

Denne elegante sorte reol passer perfekt til enhver væg. Det tidløse design er skabt af metal, som er sortlakeret, og reolen måler 27 centimeter i dybden.

Brug reolen i køkkenet, stuen eller på badeværelset til opbevaring af småting, eller lad den være en dekoration i sig selv. Mulighederne er mange.

Der medfølger i alt 4 hylder til denne reol.

 • Mål: H100 x B87 x D27 cm.
 • Materialer: Metal

String Pocket

String Pocket består faktisk af en hel serie af reoler i forskellige farver, og da serien er modul-baseret kan de kombineres uendeligt så længe du har plads på din væg.

Reolen har 3 hylder, som alle kan placeres i forskellige højder efter behov. Det er en flot og elegant opbevaringsløsning, som også er funktionel. Brug eksempelvis denne reol til opbevaring af bøger eller lignende.

 • Mål: H50 x B60 x D15 cm.
 • Materialer: Metal og ask

House Doctor Rack Model C

House Doctor har nogle fine reol-serier, og den sorte Rack-serie er ingen undtagelse. Her får du en rå sort reol af jern, som du kan ophænge alle steder. Med en dybde på 25 centimeter er der desuden tilstrækkelig plads til opbevaring af stort og småt.

Reolen fås i flere størrelser, og er del af en større opbevaringsserie fra House Doctor.

 • Mål: H40 x B80 x D25 cm.
 • Materialer: Jern

Freya

Den sorte Freya reol hænges på væggen, og har et flot let design der passer til de flestes smag.

Reolen har 3 hylder, som kan bruges til opbevaring af lette nipsgenstande. Det er således nærmere en dekorativ reol end funktionel, men det gør ikke nødvendigvis noget.

Prisen på denne reol er desuden særdeles rimelig.

 • Mål: H54 x B60 x D15 cm.
 • Materialer: Metal og MDF

Newton

Newton reolen er lavet af metal, som er sortlakeret. Det er en flot og simpel reol med nogle spændende designelementer, der bryder lidt med normalen ved at have hylder i forskudte niveauer.

Reolen har en dybde på kun 30 centimeter, og er som sådan en smallere reol end gennemsnittet. Den er velegnet som rumdeler, men kan også bare bruges som en almindelig reol.

 • Mål: H165 x B79,5 x D30 cm.
 • Materialer: Metal
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *