Sovesofa med høj komfort og flot design – se de fede modeller

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

2-personers sovesofaer måler typisk fra 140 centimeter i bredden og opefter, hvilket svarer til størrelsen på en halvandenmandsseng. Der er således god plads til 2 personer i disse sovesofaer, og de vil fint kunne fungere som alternativ til en seng i en lille bolig.

Til forskel fra 2-personers sovesofaer med magasin, har disse modeller typisk et mere stilrent og minimalistisk look – og prisen er normalt også i den attraktive ende.

I denne artikel har vi samlet en række af de bedste sovesofaer, som er særdeles velegnede til 2 personer.

Frode Sovesofa

Frode Sovesofa

En sovesofa er oplagt, når du skal spare plads. Frode er designet, så du til hverdag kan nyde en god siddekomfort, og når gæsterne skal overnatte, kan du let forvandle sovesofaen til en halvandenmandsseng. Du får derfor 2 praktiske møbler i ét smart design.

Fordele ved Frode Sovesofa

 • Kompakt sovesofa med liggemål på 140 x 200 cm
 • Madras med pocketfjedre for komfort
 • Med opbevaringsmagasin i stellet

Sofa og soveplads i ét gennemført design

Peter Weiss står bag Innovations Livings sovesofa Frode. Frode er helt enkel i sit udtryk med rene linjer. Når sovesofaen fungerer som sofa, er ryglænet slået op, og 2 store rygpuder giver god komfort.

Skal du bruge en soveplads, kan ryglænet ligges ned i forlængelse af selve sædet. Udslået er Frode en halvandenmandsseng på de klassiske mål 140 x 200 cm. Der er derfor fin plads til, at du kan have 2 overnattende gæster på din Frode Sovesofa.

Pocketfjedre og opbevaringsplads

Inde i selve madrassen er Frode bygget op med danskproducerede pocketfjedre. Pocketfjedre finder du i de fleste almindelige senge, hvor de sørger for trykaflastende komfort. Du får derfor samme gode komfort med Frode, som hvis du valgte en rigtig gæsteseng fremfor en sovesofa.

Nederst i selve stellet er der et opbevaringsmagasin. Her kan du gemme de ekstra dyner og puder væk, når du ikke har overnattende gæster.

Du kan vælge armlæn til din Frode Sovesofa, hvis du ønsker det. Armlæn giver en behagelig støtte, når du sidder i sofaen, men det er også på bekostning af bredden.

Modellen med armlæn er nemlig 15 cm kortere i bredden, end udgaven der har armlæn. Du skal derfor have målt op, om du har plads til de ekstra armlæn, der gør sovesofaen 215 cm i bredden.

Frode Sovesofa vs. markedet

Frode fra Innovation Living er et pladsbesparende møbel, der passer perfekt til de mindre hjem. Når pladsen er begrænset, kan Frode til hverdag være stuens samlingspunkt, og til natten kan den byde på en ekstra soveplads på 140 x 200 cm.

Sovesofaen er komfortabel både til hverdag, og når der skal være overnattende gæster, fordi den er bygget op med pocketfjedre i madrassen.

Frode adskiller sig fra andre modeller, fordi den er strømlinet, byder på god komfortfølelse og rummer plads til dyner og puder. Det er derfor et oplagt valg, når pladsen er trang, og du gerne vil have et multifunktionelt møbel med ekstra sovepladser integreret.

Trym Sovesofa

Trym Sovesofa

I oversigten over 2 personers sovesofaer har vi valgt at tilføje modellen Trym Sovesofa fra Innovation Living. Den adskiller sig nemlig, fordi der til hverdag kan sidde ekstra mange i sovesofaen, mens der er plads til 2 overnattende gæster.

Vil du gerne have en sovesofa, hvor venner og familie kan sidde på hverdagsaftener, så er der hele 3 til 4 siddepladser med Trym.

Fordele ved Trym Sovesofa

 • Plads til 3 til 4 siddende personer
 • Komfort med pocketfjedre
 • Smart opbevaringsmagasin i bunden

Få gode siddepladser til gæsterne

Trym er en sovesofa, der slået sammen giver ekstra mange siddepladser. Modellen er lavet, så er nemt kan sidde 3 til 4 personer, når der er gæster på besøg, eller hvis du bor i en større husstand.

Modellen er designet med rene nordiske linjer, der gør den indbydende at se på. 2 store rygpuder følger med, så du kan få ekstra rygstøtte, når behovet melder sig.

Ryglænet kan justeres i 3 forskellige niveauer, så du kan sidde ret op, få en let hældning på ryglænet eller ligge det helt fladt ned.

Lægger du ryglænet helt ned, får du den ekstra soveplads. Sovesofaen kan slås ud til en halvandenmandsseng på 140 x 200 cm, hvor der kan sove op til 2 personer.

Pocketfjedre for optimeret komfort

Dine overnattende gæster vil kunne glæde sig over komfortfølelsen i Trym. Indeni madrassen er der ikke som traditionelt for sovesofaer en skumkerne. I stedet er Trym fyldt med rigtige pocketfjedre i springmadrassen, der er toppet af med et skumindlæg.

Pocketfjedre giver en langt bedre komfortfølelse, når du sidder eller ligger på Trym. Fjedrene tilpasser sig din krop, så den får den rigtige støtte gennem natten.

Integreret i selve stellet er et smart opbevaringsmagasin til dyner og puder.

Trym Sovesofa vs. markedet

Blandt de flotte 2 personers sovesofaer, er Trym det store valg. Når sovesofaen er soveplads, er der fint plads til 2 personer på liggemålet på 140 x 200 cm.

Det er dog slået sammen til sofa, at du for alvor kan nyde den ekstra plads. Trym giver nemlig siddepladser til hele 3 til 4 personer, hvilket du ikke finder med andre modeller i oversigten.

Både som sofa og soveplads fungerer Trym godt, fordi madrassen er ekstra behagelig med støttende pocketfjedre. Du får derfor god liggekomfort, ekstra siddepladser og ekstra opbevaringsplads med Trym Sovesofa.

Minimum Sovesofa

Minimum Sovesofa

Minimum er en del af en serie kaldet Multifunctionals designet af Peter Weiss, der består af møbler med flere funktioner. Sovesofaen er multifunktionel, fordi den til dagligt er oplagt som sofa i den lille stue, sommerhuset eller teenageværelset, mens den giver ekstra sovepladser i udslået tilstand.

Fordele ved Minimum Sovesofa

 • Multifunktionelt møbel
 • Soft spring madras
 • Med justerbart ryglæn og hovedende

Solidt design i flere flotte farver

Minimum består af en god soft springmadras med pocketfjedre, der står på et solidt metalstel. Benene er industrielle og rå i stål, og de har en geometrisk og enkel facon, der giver et gennemført udtryk. Ryglænet kan indstilles, så du kan sidde ret op, ligge mere henslængt eller få en plan liggeflade.

Når sovesofaen slås ud til 140 x 200 cm, kan hovedenden justeres efter behov. Der er i alt 4 forskellige elevationstrin, så sengepladsen nemt indstilles efter dine eller dine gæsters ønsker.

Både betrækket og madrassen til Minimum er håndlavet i Danmark, og kvaliteten af materialerne er god. Alle tekstiler er Oeko-Tex certificerede, så de er fremstillet under ordentlige forhold.

Du kan vælge Minimum i flere forskellige nuancer. Møbelstoffet kan fås i enten lyseblå, sandfarvet eller mørkeblå, så du kan finde den rigtige farve til din indretning.

Komfort med soft spring madras

Springmadrassen i Minimum giver god komfort, når du sidder eller ligger på sovesofaen. Pocketfjedrene støtter din krop ergonomisk korrekt, så den kan slappe af, og søvnen derfor bliver bedre.

Vil du gøre oplevelsen af komfort ekstra god, så kan du købe en ekstra topmadras til din Minimum Sovesofa. Topmadrassen fungerer som et ekstra lag, der samler liggefladen og glatter overgangen fra sæde til ryg ud.

Hygiejnen er også bedre, hvis du bruger en topmadras på din sovesofa, når den er slået ud til seng. Det ekstra lag beskytter møbelstoffet mod skidt og slid, så din sovesofa kan holde mange år ud i fremtiden.

Minimum Sovesofa vs. markedet

Minimum adskiller sig fra de andre modeller i oversigten, fordi både ryglæn og hovedenden er justerbar. Det giver mange muligheder for at ligge ekstra godt, når der er 4 forskellige niveauer at vælge mellem.

Samtidigt sørger den gode soft springmadras med pocketfjedre for øget komfortfølelse. Når sovesofaen er slået ud til seng på 140 x 200 cm, er der god liggekomfort for dine overnattende gæster.

Du skal vælge Minimum Sovesofa fra Innovation Living, hvis du ønsker en god komfort både til hverdag, når sovesofaen er slået op, men også når dine gæster skal overnatte.

Puzzle Cubic – Bedst til teenageværelset, sommerhuset eller det lille hjem

Puzzle Cubic 

Er pladsen den afgørende faktor for, hvilken sovesofa du har mulighed for at investere i, så er Puzzle Cubic et godt valg. Sovesofaen er en mindre model, der hurtigt kan transformeres til en soveplads efter behov. Den passer derfor ekstra godt, hvis pladsen er trang i dit hjem.

Fordele ved Puzzle Cubic 

 • Moderne minimalistisk design
 • Bygget op af boxmadrasser
 • Kompakt for optimeret brug af plads

Moderne sovesofa med liggemål på 115 x 200 cm

Modellen puzzle Cubic er designet af Peter Weiss, der er kendt for sit tidsløse og minimalistiske design. Puzzle Cubic er helt enkel med rene linjer, der giver sovesofaen et moderne look. Det er derfor et godt valg, hvis din smag er mere moderne, og du ønsker en sovesofa uden dikkedarer.

Har du brug for sovepladser, så kan du nemt slå Puzzle Cubic Sovesofa ud ved at lægge ryglænet ned. Ryglænet er udformet, så det passer perfekt med selve sædet, så det tilsammen danner en samlet flade.

Liggemålet på sovepladsen er 115 x 200 cm. 115 cm er lige på grænsen til at være en halvandenmandsseng, så der kan med god vilje sove 2 personer på sovesofaen.

Komfort med boxmadrasser

Den kompakte Puzzle Cubic er lavet med 2 boxmadrasser som base. Boxmadrasserne er med Excess Pocket Spring-fjedre, som du ofte også finder i almindelige senge. Du vil derfor opleve en følelse af komfort tilsvarende dén, du får i en almindelig seng.

Vil du gøre komforten endnu bedre, kan du lægge en topmadras på toppen af Puzzle Cubic, når den er slået ud. Laget vil eliminere overgangen mellem sæde og ryglæn, der danner sovepladsen, og madrassen vil beskytte møbelstoffet mod slidtage.

Puzzle Cubic vs. markedet

Hvis pladsen er trang, og din sovesofa skal være så kompakt som muligt, så er Puzzle Cubic både enkel, praktisk og god at sove på.

Modellen har et mindre liggemål end andre sovesofaer i oversigten, hvor den kun er 115 cm i bredden. Længden er dog fin med 200 cm som en helt almindelig seng. Det skal du derfor være opmærksom på, hvis du ofte har par til at overnatte, der gerne vil kunne brede sig.

Puzzle Cubic er et oplagt valg til studieboligen, teenageværelset eller andre steder, hvor pladsen er begrænset og behovet for en kombineret sofa og soveplads er nødvendig.

Innovation Living Recast

Fin og dejlig sovesofa i et lysegråt betræk, der dog også fås i andre farver.

Recast er en komfortabel sovesofa med masser af plads til 2 personer, da den kan omdannes til en halvandenmandsseng på 140 x 200 centimeter.

 

Nagano med chaiselong

Hvis du er på udkig efter en god sovesofa til 2 personer, som passer fint til stort set alle farver, er Nagano-sofaen det rette valg.

Det lysegrå stofbetræk komplimenterer stort set alle indretningsstile, og formen er simpel og minimalistisk.

Sovesofaen har et stort liggeareal på hele 142 x 208 centimeter, og hynderne er polstrede med polyetherskum.

I samlet tilstand måler Nagano sofaen 260 x 162 centimeter, og den har en højde på 94 centimeter. Der er desuden et opbevaringsrum under chaiselongen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Innovation Living Cubed 140 Plus

Cubed 140 Plus er en smart og flot sovesofa, som fås i en masse spændende farver. Den har et godt liggeareal på 140 x 200 centimeter i udslået tilstand, og dette er mere end rigeligt til 2 personer.

Sovesofaen tager ikke meget plads i stuen, og til dagligt kan den fint fungere som en lille 2-personers sofa.

 

Stanford LUX

Denne store sovesofa er perfekt til 2 personer, og faktisk kan der også ligge et barn på tværs. Sovesofaen har nemlig et liggeareal på hele 260 x 147 centimeter, og det betyder at der er god plads til to voksne og et barn.

Udover at kunne fungere som en sovesofa, kan den også med fordel bruges på en filmaften med familie og venner, og der er ligeledes et stort opbevaringsrum under chaiselongen.

Alt dette får du til en ganske fornuftig pris, og du kan se mere ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Innovation Living Supremax Deluxe

Supremax Deluxe er et luksusvalg til dig, der ønsker komfort som i en almindelig seng. Denne 2-personers sovesofa er blandt andet udstyret med Excess-pocketfjedre som sørger for at øge liggekomforten og giver dig en særdeles god nats søvn.

Sovesofaen fås med betræk i flere forskellige farver, og når den slåes ud kan du opnå et liggeareal på hele 155 centimeter.

Innovation Living Bifrost Lounger

Bifrost lounger er en eksklusiv og flot sovesofa til 2 personer. Den har et lækkert betræk og sorte armlæn, hvorved den ligner en helt almindelig sofa.

I udslået tilstand får du en seng på hele 155 x 200 centimeter, hvilket svarer til en queen-size dobbeltseng der findes på mange hoteller.

Madrassen har pocketfjedre, hvilket giver god liggekomfort.

Calypso hjørnesovesofa

Denne lækre sovesofa er perfekt til en hjørneplacering, på grund af L-formen. Den har desuden en chaiselong i den ene side, så to personer kan smække benene op og nyde en hel aften med ro og afslapning.

Calypso sovesofaen har ikke kun ét skjult opbevaringsrum, men to. Under chaiselongen og hele den ene side er store rum, som nemt kan tilgås ved at løfte sæderne.

Når sovesofaen forvandles til en seng, får du et liggemål på hele 135 x 264 centimeter. I bredden svarer det til en god halvandenmandsseng, så den kan sagtens bruges i en mindre bolig som alternativ til en seng.

Innovation Living Sly

Sly er en fin og let sovesofa til 2 personer, og den fås til en ganske fornuftig pris på nettet.

Sovesofaen fås med forskellige betræk og har sorte ben samt magasin under sædet, hvori du kan opbevare sengetøjet. Den er således ganske velegnet til studieboligen, ungdomsværelset, m.m.

2-personers sovesofaer med magasin er yderst eftertragtede til små boliger, og vi kan derfor varmt anbefale denne sovesofa hvis du ønsker at udnytte pladsen optimalt.

I udslået tilstand måler sovesofaen 140 x 200 centimeter, men den er designet således at du også kan bruge den som en enkeltseng – i så fald måler den blot 80 x 200 centimeter, hvilket er perfekt til en enkelt person – og du sparer arbejdet med at slå sovesofaen ud.

Santo

Hvis du ønsker en lille sovesofa til 2 personer uden at gå på kompromis med liggearealet, kan du med fordel tage et kig på denne sovesofa.

Her er der nemlig plads til at 2 personer kan sove komfortabelt på det 140 x 197 centimeter store liggearea, og når den bliver slået sammen måler den kun 157 x 85 centimeter.

Det er således et ganske godt valg til den mindre bolig.

Hestbæk 414D

Hestbæk 414D har et klassisk og tidløst design, der passer perfekt ind i den elegante, nordiske indretningsstil.

Sovesofaen måler hele 142 x 200 centimeter i udslået tilstand, og stellet er af børstet stål. Som sofa måler den 200 x 82 centimeter, hvilket giver plads til at 3 personer kan sidde behageligt ved siden af hinanden.

Devon Flex 260

Hvis du drømmer om en 2-personers sovesofa med chaiselong, skal du overveje Devon Flex 260 fra ILVA. Den har nemlig både chaiselong samt siddepladser til to yderligere personer, og i udslået tilstand har du et rigtig godt liggeareal.

Under chaiselongen finder du desuden et magasin til opbevaring af sengetøj eller andre ting, og sovesofaen har derfor mange forskellige funktioner.

Devon Flex 450

Devon Flex 450 er en stor sovesofa til 2 personer, men om dagen er den desuden en særdeles rummelig hjørnesofa med masser af plads.

Sovesofaen har Bonell fjedre og dejligt blødt stofbetræk, der fås i flere forskellige farver. I denne sovesofa finder du ligeledes et opbevaringsrum under sædet, således at du kan gemme dit sengetøj af vejen når det ikke skal bruges.

Living&more Vito

Living&more Vito er en fin lille sovesofa, der nemt kan forvandles til en behagelig, 2-personers seng. Sovesofaen har et flot rosa melange polyesterbetræk, og det udslåede liggemål er på 130 x 198 centimeter. Dette er eksempelvis en fin størrelse til et par overnattende gæster, der også kan nyde den lækre chaiselong om dagen.

Sovesofaen står på runde ben af bøgetræ, og i samlet stand måler den 232 x 145 centimeter, med en højde på 92 centimeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *