2-personers sovesofa med opbevaring: Rummelige 2-personers sovesofaer med magasin

2-personers sovesofaer fungerer perfekt i den lille lejlighed med et eller to værelser, da pladsen helst skal udnyttes optimalt.

Kombinerer du sovesofaen med et magasin under sædet, får du endda en god plads til opbevaring af sengetøjet når dette ikke bruges.

Vi har til denne artikel gravet 3 fantastiske sovesofaer til 2 personer frem, og de har alle et smart magasin i bunden – perfekt til både ungdomsværelser, studieboliger, sommerhuset og meget mere.

Trym Sovesofa – Sovesofa med til 3 til 4 siddepladser

Trym Sovesofa – Sovesofa med til 3 til 4 siddepladser

Vil du gerne tilbyde dine overnattende gæster en god soveplads, så er det vigtigt, at madrassen er komfortabel. Hvor mange sovesofaer er fremstillet med en skummadras, er der endnu mere komfort med sovesofaen Trym fra Innovation Living. Modellen er produceret med en rigtig madras med pocketfjedre for øget komfort.

Fordele ved Trym Sovesofa

  • God siddeplads til 3 til 4 personer
  • Med pocketfjedre i madrassen
  • Opbevaringsplads i bunden

Ekstra siddepladser til 3 til 4 personer

De fleste sovesofaer er mindre, fordi de er lavet til hjem, hvor pladsen er trang og møblerne skal være multifunktionelle. Det kan dog være begrænsende, hvis I er flere end 2 personer i husstanden eller har behov for, at flere kan sidde i sovesofaen. Med Trym er der ekstra mange siddepladser, hvor der kan sidde 3 til 4 personer, når sofaen er slået op.

Når aftenen går på hæld, og de skal bruges ekstra sovepladser, kan Trym let og enkelt slås ud. Ryglænet lægges ned i forlængelse af sædet, der tilsammen danner en samlet liggeflade på 140 x 200 cm. Der er derfor plads til op til 2 overnattende gæster på sovesofaen Trym.

God komfortfølelse med pocketfjedre

Trym består af et sæde og ryglæn, der bliver til liggefladen. Indvendigt har begge dele pocketfjedre, der giver god komfortfølelse.

Pocketfjedre er normalt ikke så brugt til sovesofaer, hvor der oftere bruges skummadrasser. Skum giver dog hverken samme trykaflastning eller ventilation, som en rigtig madras kan tilbyde. Derfor vil det være behageligt at sove på Trym, der føles som om, der bliver stillet en rigtig gæsteseng til rådighed.

Top eventuelt din Trym Sovesofa af med en topmadras for ekstra komfort og beskyttelse. Topmadrassen vil fjerne overgangen fra ryglæn til sæde, og skidt og snavs fra de sovende kroppe bliver ikke trukket ned i sovesofaens møbelstof.

Trym Sovesofa vs. markedet

Modellen Trym udmærker sig i forhold til oversigtens andre modeller, fordi den har ekstra mange siddepladser. Til hverdag, hvor sovesofaen fungerer som sofa, kan du derfor få plads til hele familien eller vennerne omkring sofabordet. Du kan derfor vælge Trym, hvis ekstra siddepladser er vigtigt for dig.

Trym er dog ikke bare god at sidde i, for madrassen er også fremstillet med rigtige pocketfjedre. Du giver derfor overnattende gæster en komfortabel soveplads, der føles som en rigtig seng.

Trym er for dig, der har god plads, ønsker mange siddepladser til hverdag og ønsker at forkæle dine gæster med en optimal komfortfølelse.

Frode Sovesofa – Kompakt og moderne model med opbevaring

Frode Sovesofa – Kompakt og moderne model med opbevaring

Få plads til de overnattende gæster med den kompakte sovesofa Frode. Den lille sovesofa er let at indrette med i små værelser og hjem, mens den nemt kan trækkes ud til en soveplads til 2. Du kan derfor spare plads og få ekstra mange funktioner, hvis du går med sovesofaen Frode fra Innovation Living.

Fordele ved Frode Sovesofa

  • Kompakt og pladsbesparende model
  • God madras med pocketfjedre
  • Praktisk integreret opbevaringsplads

Praktisk og kompakt model

Til hverdag vil den lille 2 personer sovesofa Frode være en god siddeplads, der ikke fylder meget i rummet. Designet er enkelt og gennemført uden en masse ekstra, så sovesofaen fremstår moderne og strømlinet.

Sovesofaen Frode er bygget op med et ryglæn og sæde, der kan slås sammen, 2 store rygpuder og enkle metalben. Rygpuderne kan bruges som hovedpuder, når sengen er slået ud.

Ønsker du armlæn, kan du vælge det til din Frode Sovesofa. Armlænene giver ekstra bredde til sofaen, så den i stedet for 200 cm i bredden måler 215 cm i bredden. Du skal derfor have plads til de ekstra armlæn, hvis du foretrækker Frode Sovesofa med.

Øget liggekomfort med rigtige pocketfjedre

Du kan nemt slå Frode ud, når behovet for sovepladser melder sig. Ryglæn og sæde glider sammen til en halvandenmandsseng på 140 x 200 cm til dine overnattende gæster.

Når sovesofaen er slået ud, er det tydeligt, at Frode ikke er fremstillet med en skumkerne. Mange sovesofaer er produceret med skummadrasser, der ikke yder samme gode komfort og trykaflastning som en rigtig seng.

Frode er derimod lavet med en rigtig springmadras med pocketfjedre. Dine gæster kan derfor overnatte på en halvandenmandsseng, der også føles som en rigtig gæsteseng.

Frode gør det nemt at rede op til gæster, for du kan nemt opbevare dyner og puder i stellet. Nederst finder du et integreret opbevaringsmagasin, hvor der er god plads til sengelinned.

Frode Sovesofa vs. markedet

Skal du bruge en sovesofa, fordi din plads er begrænset, er den kompakte model Frode oplagt. Du kan nemt bruge sovesofaen som siddeplads til hverdag, og den kan nemt omdannes til en halvandenmandsseng på 140 x 200 cm.

Oveni rummer sovesofaen opbevaring, så du ikke skal bruge unødig skabsplads til ekstra dyner og puder. Det er derfor et oplagt valg, hvis du skal bruge en mindre kompakt model med smarte løsninger til det lille hjem.

Idun Sovesofa – Ekstra mange siddepladser i hverdagen

Idun Sovesofa – Ekstra mange siddepladser i hverdagen

Har du brug for ekstra siddepladser til hverdag og smart soveplads til overnattende gæster? Idum Sovesofa fra Innovation Living er ekstra stor, hvis du har plads til en god sofa. Der kan sidde 3 til 4 personer i sofaen, der nemt transformeres til en soveplads på 140 x 200 cm.

Fordele ved Idum Sovesofa

  • Ekstra stor med plads til 3 til 4 siddende personer
  • Med pocketfjedre for øget komfortfølelse
  • Opbevaringsplads i bunden

Sovesofa med ekstra mange siddepladser

Hvor oversigten indeholder rigtig mange sovesofaer, hvor der kan sidde 2 personer til hverdag, kan de være for små til den lidt større husholdning. Her er Idum Sovesofa i stedet oplagt, fordi sovesofaen giver plads til hele 3 til 4 personer kan sidde ned.

Både sidde- og liggekomforten er rigtig god, fordi Idun er fremstillet med en springmadras med pocketfjedre. Pocketfjedre finder du også i din almindelige seng, så Idun føles som en rigtig gæsteseng, når den er slået ud til soveplads.

Du slår Idun ud, ved at ryglæn og sæde bliver samlet til en plan flade. Det giver et liggemål på 140 x 200 cm, der er lige så stort som en klassisk halvandenmandsseng. Du kan derfor have op til 2 overnattende gæster på Idun Sovesofa.

Flot nordisk design med ekstra opbevaringsplads

Bruger du Idun som sofa i hverdagen, vil den store sofa være et naturligt samlingspunkt. Modellen er behagelig at sidde og ligge i, mens den samtidigt er elegant og tidløs i sit design.

Selve sæde, ryglæn og armlæn er betrukket med Oeko-Tex certificeret møbelstof, der er kraftigt og let at vedligeholde. Du kan få modellen i mørk grå eller lys grå alt efter, hvad der passer til din indretning.

Idum Sovesofa vs. markedet

Idum er en af de største modeller i oversigten, hvis du leder efter mange siddepladser. Hvor de andre udgaver er almindelige 2 personers sofaer, når de ikke er slået ud til en seng, så er der plads til 3 til 4 personer på Idum.

Når Idum skal bruges som soveplads, kan den nemt forvandles til en halvandenmandsseng. Madrassen er fyldt med rigtige pocketfjedre, så du får en god komfort. Rigtig mange sovesofaer på markedet er udelukkende med en skummadras, så her brillerer Idun med ekstra trykaflastende og ergonomisk komfort.

Du skal derfor vælge Idun, hvis du skal bruge en stor sovesofa, hvor der er plads til mange siddende.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Loke – sovesofa med liggeareal på 140×200 cm

Loke er en flot og lækker sovesofa, ligeledes fra Innovation Living, og den fås til en rigtig god pris på nettet.

Stilen er inspireret af tidens trends, og den passer perfekt ind i både moderne, nordisk og minimalistisk indretningsstil – kort sagt kan den kombineres med lidt af hvert.

Sovesofaen har med et liggeareal på 140×200 centimeter god plads til 2 personer, og der er et rummeligt magasin skjult under sædet.

Santo – sovesofa med liggeareal på 140×197 cm

Santo er en flot lille sovesofa, som dog kan slås ud til en stor seng på 140×197 centimeter. Den passer derfor perfekt ind i den lille studiebolig, sommerhuset eller lignende, hvor pladsen om dagen kan være trang.

Under sædet er der et rummeligt magasin til alle de mest nødvendige ting, så de altid er indenfor rækkevidde.

Osvald Deluxe – sovesofa med liggeareal på 150×200 cm

Osvald Deluxe er en smart sovesofa, der kan bruges på ungdomsværelset, i studieboligen, i den lille lejlighed eller sommerhuset. Det stilrene design sørger for høj komfort, og ved at trække i læderstroppen forrest får du adgang til et rummeligt magasin.

Liggearealet er på hele 150×200 centimeter på denne sovesofa, hvilket er rigtig fint til 2 personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *