5 rummelige 2-personers sovesofaer med magasin

Denne artikel kan indeholde reklamelinks.

2-personers sovesofaer fungerer perfekt i den lille lejlighed med et eller to værelser, da pladsen helst skal udnyttes optimalt.

Kombinerer du sovesofaen med et magasin under sædet, får du endda en god plads til opbevaring af sengetøjet når dette ikke bruges.

Vi har til denne artikel gravet 5 fantastiske sovesofaer til 2 personer frem, og de har alle et smart magasin i bunden – perfekt til både ungdomsværelser, studieboliger, sommerhuset og meget mere.

Edvard – sovesofa med liggeareal på 150×200 cm

Denne 2-personers sovesofa fra Innovation Living er perfekt til den stilrene indretning. Den fås i mange forskellige farver, og alle er monteret med lækkert stofbetræk.

På trods af at det er en sovesofa, er der tale om en rigtig madras med pocketfjedre, hvilket betyder at den faktisk kan bruges til hverdag hvis det ønskes.

Sovesofaen er ligeledes lavet til at kunne bruges som enkeltseng, men hvis du slår rygstykket ned får du et samlet liggeareal på hele 150×200 centimeter, hvilket næsten er det samme som en queen-size seng.

Magasinet sidder under sædet, og det er rummeligt nok til opbevaring af sengetøjet.

Benjamin – sovesofa med liggeareal på 160×225 cm

Den smarte Benjamin sovesofa er et fantastisk valg til dig der ønsker en “rigtig” sofa til brug i stuen, samtidig med at den kan slås ud soves på.

Sovesofaen har et magasin under chaiselongen, og derudover er betrækket smuds- og vandafvisende. Den er således perfekt til eksempelvis studieboligen, sommerhuset eller lignende.

Liggearealet er på hele 160×225 centimeter, så har kan der tilbringes mange timer med høj liggekomfort.

Loke – sovesofa med liggeareal på 140×200 cm

Loke er en flot og lækker sovesofa, ligeledes fra Innovation Living, og den fås til en rigtig god pris på nettet.

Stilen er inspireret af tidens trends, og den passer perfekt ind i både moderne, nordisk og minimalistisk indretningsstil – kort sagt kan den kombineres med lidt af hvert.

Sovesofaen har med et liggeareal på 140×200 centimeter god plads til 2 personer, og der er et rummeligt magasin skjult under sædet.

Santo – sovesofa med liggeareal på 140×197 cm

Santo er en flot lille sovesofa, som dog kan slås ud til en stor seng på 140×197 centimeter. Den passer derfor perfekt ind i den lille studiebolig, sommerhuset eller lignende, hvor pladsen om dagen kan være trang.

Under sædet er der et rummeligt magasin til alle de mest nødvendige ting, så de altid er indenfor rækkevidde.

Osvald Deluxe – sovesofa med liggeareal på 150×200 cm

Osvald Deluxe er en smart sovesofa, der kan bruges på ungdomsværelset, i studieboligen, i den lille lejlighed eller sommerhuset. Det stilrene design sørger for høj komfort, og ved at trække i læderstroppen forrest får du adgang til et rummeligt magasin.

Liggearealet er på hele 150×200 centimeter på denne sovesofa, hvilket er rigtig fint til 2 personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *