Smarte små spiseborde til 2 personer

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

I den lille bolig er pladsbesparende møbler alfa og omega, da gulvpladsen naturligvis er stærkt begrænset. Det kan derfor godt betale sig at kigge efter et kompakt spisebord, som både er pænt og funktionelt uden at tage for meget plads.

Vi anbefaler enten et lille rundt spisebord eller et mindre firkantet spisebord til 2 personer, og de kan fås helt ned i meget små størrelser. Nogen er desuden designet således at de kan udvides, hvis der kommer gæster på besøg.

Herunder har vi samlet nogle af de pæneste små spiseborde til 2 personer, så kig med og lad dig inspirere.

FDB Møbler C35A (Poul M. Volther, 1957)

Coop har genoplivet FDB Møbler som både møbelmærke og butik, og det betyder at flere af de klassiske møbler fra 50’erne og 60’erne er blevet introduceret til markedet på ny. Heriblandt dette spisebord til 2 personer, som er designet af Poul M. Volther tilbage i 1957.

Spisebordet er kvadratisk og måler 82 x 82 centimeter, hvilket er perfekt til den lille spisekrog. C35A findes i mange forskellige farver og behandlinger, så husk at se dem alle hos Coop.

Det er muligt at forlænge dette spisebord med tillægsplader, således at du kan skabe plads til yderligere 4-6 personer.

i samarbejde med PriceRunner

 

House Doctor Slated

House Doctor Slated er et flot lille spisebord til 2 personer, der kun måler 70 x 70 centimeter. Som sådan er det perfekt som et lille cafébord, men kan også fint bruges til en lille spisekrog.

Slated står med slanke rå bordben af metal, samt en rustik bordplade i mangotræ. Bordpladen har en grov struktur, og du må forvente at hvert bord har små variationer i overfladen. Dette hører med til charmen, og tilfører rummet en særlig form for unik charme.

i samarbejde med PriceRunner

Vojens

Det pæne Vojens spisebord fås til en fornuftig pris, og er et rigtig fint begynder-spisebord til 2 personer. Det er rundt og har en diameter på 105 centimeter, hvilket betyder at der ved lejlighed kan sidde op til 4 personer omkring bordet.

Læs også: Flotte hvide spiseborde med udtræk

Spisebordet har ben af massivt gummitræ, og bordpladen er af hvidlakeret MDF. Det er en god og robust kombination, der samlet set giver et let og elegant udtryk. Perfekt til den lille spisestue, hvor man ønsker at møbler skal være lyse og minimalistiske.

i samarbejde med PriceRunner

Raven

Skal det være endnu mindre, er Raven et godt valg. Spisebordet måler kun 90 centimeter i diameter, og er således et fint bord til 2 personer. Der kan godt klemmes et par personer mere ind omkring bordet, men det er formentlig ikke anbefalelsesværdigt hvis der ofte er gæster på besøg til middagsmad.

Spisebordet har ben af massiv birk, samt en rund bordplade i lakeret MDF. Det er en god og solid kombination, der holder til lidt af hvert.

i samarbejde med PriceRunner

 

Bolzano

Hvis du er til marmor look og messing, er Bolzano spisebordet et godt valg. Bordpladen er af MDF med marmorlignende folie, som ligner ægte marmor uden at føles koldt som marmor.

Foden er desuden rundt med et flot gyldent messinglook, der komplimenterer marmorlooket rigtig fint. Spisebordet fås i flere størrelser, men er her vist i den lille udgave med en diameter på 90 centimeter. Perfekt til 2 personer.

i samarbejde med PriceRunner


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Kenley foldebord

Kenley spisebordet er perfekt til selv meget små boliger, da det i sammenfoldet tilstand måler 100 x 45 centimeter. Her kan 2 personer lige akkurat sidde behageligt overfor hinanden, og med bordpladen foldet ud er der plads til et par personer mere.

Spisebordet er fremstillet af massiv eg samt spånplader i egetræslook, hvilket tilsammen giver en flot og robust konstruktion.

Rowico Lotta – lille spisebord med klap

Det lille hvide Lotta spisebord fra Rowico er et superfunktionelt bord, der passer perfekt til 2 personer. Med den lille klap slået op, kan en enkelt person desuden sidde i den ene ende af bordet. Du kan, med lidt god vilje, sætte op til fire personer omkring bordet, men til hverdag er det nok primært egnet til 2 personer.

Spisebordet måler som standard 80 x 80 centimeter, og med klappen slået op er længden 105 centimeter. Bordet er fremstillet af træ, som er hvidlakeret.

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Canett Furniture Salford

Det skønne Salford spisebord er et rigtig smart bord til 2 personer. Det egner sig perfekt til en lille spisekrog, og med den tilhørende klap kan du forlænge spisebordet fra de oprindelige 75 centimeter til 120 centimeter.

Spisebordet er designet således at pladen slås op, og bordbenene trækkes med ud. Det betyder at klappen ikke bare hænger i luften, men støttes af bordbenene. Dette giver en øget styrke og stabilitet, som normalt ikke findes i spiseborde med klap.

 

Truman – spisebord med to klapper

Truman – spisebord med to klapper

Dette lille fine spisebord af hvidmalet træ er særdeles velegnet i et hjem, hvor pladsen er beskeden. Når der ikke er så meget plads i hjemmet, så er det vigtigt at indrette sig smart og bruge nogle møbler, der kan ændres i størrelsen. Det kan du for eksempel gøre ved at vælge nogle møbler, som på den ene side ikke fylder for meget i rummet, og på den anden side er fleksible, når det kommer til deres størrelse.

Truman spisebordet er helt enkelt i udtrykket, og når det er slået sammen, er der fint plads til en eller to personer. Når de to klapper, som hver måler 18,70 cm i bredden, bliver slået op, så bliver det til et rundt bord, hvor der er fint med plads til tre eller fire personer. Det gør det til et fleksibelt spisebord, som kan fungere perfekt både i hverdagen og i forbindelse med, at der kommer gæster.

I fuld størrelse måler bordet 91,50 cm i diameter, og med nedslåede klapper måler det 54 x 91,50 cm. Det gør det til et bord, som har en beskeden størrelse, men som alligevel har en fin størrelse som spisebord. Den runde form, som bordet får, når det er slået helt ud, er stadig let i udtrykket og godt at placere flere stole omkring. I højden måler bordet 75,80 cm, hvilket er en god standard-højde at sidde ved, når du skal spise, arbejde eller lignende.

Bordet er lavet af FSC certificeret træ. Denne model er malet hvid, og den findes også i en sort variant. Vælg det bord, som farvemæssigt passer bedst ind i din indretning, og suppler med nogle stole, som er lette i udtrykket, som matcher bordet og som ikke fylder alt for meget.

Selv om du har en lille bolig, så er det rart at have et spisebord at sidde ved, når du skal spise eller lave andre ting, hvor du skal sidde ved et bord. Det er også rart at kunne invitere gæster, selv om pladsen er beskeden. Det kan dette lille fine bord være med til at realisere – netop på grund af dets størrelse.

Living&more Loke

Det slanke runde Loke spisebord er det perfekte valg til den elegante og stilrene indretningsstil. Her får du en smuk let bordplade i MDF med valnød finish, der får bordet til at fremstå i flotte varme farvenuancer.

Spisebordet er ideelt til 2 personer, men kan bruges til flere personer hvis du får gæster. Stellet under bordet er usædvanligt, da det er slankt og udformet i et sofistikeret mønster. Det har et flot messing look, som fint komplimenterer valnødde-looket.

Mike – udtræksspisebord med justerbar størrelse

Mike – udtræksspisebord med justerbar størrelse

Dette mørkbejdsede spisebord har en justerbar størrelse, hvilket gør det meget fleksibelt og helt perfekt til det lille hjem, hvor du alligevel gerne vil have plads til et spisebord. Bordet er konstrueret med hollandsk udtræk, hvilket i mange år har været den geniale løsning på et pladsproblem. Hvis hjemmet eller stuen er af en beskeden størrelse, eller hvis du i hverdagen ikke har brug for et stort spisebord, så er det super smart at have et bord, der kan vokse med opgaven. Det kan dette træbord, og det kan blive så stort, at du kan have plads til flere gæster. I sin grundform måler det kvadratiske bord 80 x 80 cm. Når begge plader er slået ud, øges målet til 80 x 120 cm. Du kan naturligvis vælge imellem at have en eller to plader trukket ud. Det gør det til et ret fleksibelt spisebord.

I højden måler bordet 74,50 cm, hvilket er en glimrende standard-højde for et spisebord. Det er en helt perfekt højde, når der skal spises, arbejdes eller laves andre ting, der kræver et bord.

Det er ret nemt at placere bordet, når det ikke er slået ud, for det fylder ikke ret meget i sin grundform. Du kan alligevel sidde at spise, arbejde eller lignende ved det. Når du så har brug for mere bordplads, så er det super nemt at få det.

Spisebordet er produceret af FSC certificeret fyrretræ, som er lakeret i en smuk mørk glød. Passer bordet perfekt ind i din indretning – både hvad størrelse og udseende angår, så får du her et lille gedigent og fleksibelt bord, som har mange muligheder i sig.

Selv om du bor småt, så kan det fint lade sig gøre at have et rigtigt spisebord. Det kan også sagtens lade sig gøre at have plads til at invitere gæster på middag, når du har et lille spisebord, som er forsynet med et par udtræksplader. 

Vælg eventuelt nogle stole, der kan stables og sættes væk, når de ikke er i brug. Dermed fylder de ikke op i det daglige. Det er ret smart.


Lille kvadratisk spisebord af Ib Laursen

Dette lille kvadratiske spisebord er fremstillet af bambus, og kan bruges såvel inde som ude. Det er et rigtig fint lille klapbord til 2 personer, som står fint og flot i den lille spisekrog.

Spisebordet har en bordplade bestående af massive planker, og bordet måler 80 x 80 centimeter. Dette er tilstrækkeligt til at 2 personer kan sidde komfortabelt og nyde en middag, eller også kan op til 4 personer sidde og nyde en let forfriskning sammen.

 

Haslev 3 bord + Triot ben

Haslev 3 med Triot ben er en flot kombination, der passer perfekt til den lille bolig. Bordet er som skabt til 2 personer, da det måler 90 x 90 centimeter, og kommer der gæster kan det forlænges med et par tillægsplader (som sælges separat).

Med begge tillægsplader ilagt, kan bordet forlænges med 92 centimeter (hver tillægsplade er 46 centimeter bred), og du kan således få et stort spisebord på 182 centimeter når du har brug for det.

Spisebordet har en slidstærk bordplade i grå laminat, samt kanter i birkekrydsfiner.

Richmond

Richmond er et flot rundt spisebord, som fungerer fint til 2 personer. Når lejligheden byder sig, kan der nemt sættes et par ekstra stole om bordet således at op til 4 personer kan samles.

Bordet er fremstillet med en top af olieret egefinér, samt ben i massiv olieret eg. Toppen af bordpladen har et flot sofistikeret sildebensmønster, og spisebordet fremstår i et slankt og minimalistisk look. Perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *