7 skønne, bløde grå lammeskind

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med et gråt lammeskind kan du dekorere sofaen, dine stole, havemøblerne, eller sengen. Der er ingen grænser, og lammeskind er både blødt og varmt.

I den moderne nordiske indretningsstil er det populært med lammeskind i grå eller hvide nuancer, fordi de understøtter det eftertragtede rustikke udtryk som mange ønsker i deres hjem.

Herunder har vi samlet nogle af de mest spændende og flotteste grå lammeskind.

NC Unika Premium – Lækkert naturgråt lammeskind

NC Unika Premium – Lækkert naturgråt lammeskind

Dette tykke naturgrå lammeskind af islandsk oprindelse kommer fra kollektionen Unika, og de forskellige skind i serien er nøje udvalgt på baggrund af farve, mønster og facon. Du får her et både unikt og meget populært skind fra Lammeskindet.dk med eget serienummer. Der findes derfor ikke noget skind, der er magen til netop dét, du ender med at vælge, og det vil for mange have en særlig charme. Du ved dog altid præcist, hvad du bestiller ud fra det givne produktbillede, så du kan vurdere de forskellige grålige nuancer i lammeskindet. 

Skindet er af en premium kvalitet, og de lange hår på 15-20 cm er en perfekt tykkelse til den lækre designerstol eller arvemøblet, der fortjener en ekstra luksus, og hvor du måske også vil højne siddekomforten eller det hyggelige præg. Du kan både placere skindet i selve sædet, men også ligge det hen over f.eks. ryglænet eller armlænet.

Den grå farve passer perfekt ind i enhver boligindretning, hvad enten du er til det moderne eller mere klassiske look. Det kan både understrege det monokrome look eller være med til at skabe en lækker kontrast i den helt hvide indretning. Det er værd at notere sig, at lammeskindets farve er 100% naturlig, og denne er blevet bibeholdt gennem en omhyggelig garveproces. Dette er med til at tilføre rummet et både naturligt og utroligt organisk look.

 • Mål: 110 x 79 cm.
 • Eftersom skindene er unikke, kan størrelsen variere fra skind til skind.

Natures Collection Premium New Zealandsk lammeskind

Hvis det skal være lidt mere lækkert, er dette new zealandske lammeskind et godt valg.

Der er kræset lidt ekstra for skindet, hvilket blandt andet ses i indfarvningen og blødheden. Smid det eksempelvis over en stol som det kan ses på billedet, eller brug det i sofaen eller på sengen.

 • Mål: 80 x 60 cm.

Natures Collection Tibetansk lammeskind

Hvis du er til et mere spraglet look, er dette krølhårede tibetanske lammeskind et oplagt valg.

Skindet vises her i en fin lysegrå indfarvning med en rustik struktur, men det fås også i andre nuancer.

Hårlængden er på mellem 10 og 15 centimeter, så det vil føles ekstra blødt og lækkert at sidde i.

 • Mål: 90 x 60 cm.

Premium gråt lammeskind fra New Zealand

Dette ekstra lækre lammeskind har en skøn mørkegrå indfarvning, og det er både tykt og kraftigt. Her kan du med andre ord virkelig mærke kvaliteten, og det er da ikke uden grund at lammeskindet bærer “Premium”-mærkatet.

Lammeskindet er fremstillet af halvandet lammeskind, og det er således en smule større end normalt.

 • Mål: 135 x 60 cm.

Dobbelt korthåret lammeskind fra New Zealand

Hvis du søger et stort lammeskind, er dette dobbelte skind et godt valg. Det er her vist i en lysegrå udgave, men fås også i en mørkere grå udgave samt andre indfarvninger.

Lammeskindet er naturligt krøllet med en hårlængde på mellem 2 og 3 centimeter, og det er samtidig dejligt tykt.

Ideelt til brug som tæppe, men også til at lægge over sengen eller sofaen.

 • Mål: 180 x 60 cm.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Gråt lammeskind fra Nordal

Det dejligt grå Nordal lammeskind har en flot helgrå nuance, og hårene er fint krøllede med en dejlig tyk struktur.

Lammeskindet er ideelt til brug i den moderne og minimalistiske indretningsstil, hvor der ønskes et mere enkelt udtryk.

 • Mål: 90 x 50 cm.
Warm & Comfy - New zealandsk dobbelt lammeskind

Warm & Comfy – New zealandsk dobbelt lammeskind

Dette indfarvede lammeskind fra New Zealand fås i både en mørkegrå og lysegrå nuance, men også beige, hvid og lysebrun. Der er tale om et populært dobbeltskind på Lammeskindet.dk, der er syet sammen af to skind. Størrelsen på 160 x 60 cm er et ideelt valg til dig, der søger et ekstra langt lammeskind til sofaen, lænestolen eller sengen. Du kan naturligvis også bruge det en lang række andre steder i boligen. Det kan være, at du har en lækker træbænk i stuen, der skal have en bedre siddekomfort. Eller måske vil du gøre det lidt rå kontormiljø ekstra hyggeligt ved at beklæde kontorstolen med et gråt lammeskind. Lammeskindet har en god og kraftig tykkelse på 5-8 cm med udglattede hår og vil føles både blødt og behageligt, hvad enten du skal bruge det på diverse siddeflader eller som et lækkert tæppe på gulvet.

Det pågældende newzealandske lammeskind leveres i en standardkvalitet og kan ikke byde på denne samme eksklusive kvalitetsgrad som de mere unikke lammeskind eller lammeskind, der klassificeres inden for kategorien premium. Her tænkes der særligt på pelsen, dens hårlængde og ikke mindst ensartetheden. Skindet er dog stadig noget bedre end dem, du finder i boligbutikkerne, og det fås også til en yderst gunstig pris. Plejer du det på korrekt vis, har det en lang levetid. Du kan med fordel købe en specialudviklet børste som ekstratilbehør, så du holder lammeskindet pænt gennem længere tid.    

 • Mål: 160 x 60 cm. 

Korthåret gråt lammeskind fra Hübsch

Dette lækre og luksuriøse grå lammeskind er ekstra kraftigt og tykt, med fine hår.

Det er ideelt til brug i en stol eller i sofaen, og du vil kunne sidde fænomenalt med dette lammeskind slynget over sæde og ryglæn.

 • Mål: 94 x 31 cm.

Living&more gråt islandsk lammeskind

Det smukke langhårede Living&more lammeskind er islandsk, og indfarvet i flotte grå nuancer. Det skaber et rustikt og pjusket look, der passer fint i en stol eller på sofaen.

De grå nuancer spænder fra lyse til mørke, og her kan du rigtigt få varmen.

Det er i skrivende stund et af de mest populære lammeskind hos Coop.dk.

 • Mål: 100 x 60 cm.

Living&more tibetansk lammeskind

Det skønne tibetanske lammeskind har bløde krøller og kendetegnes ved at være indfarvet i lysegrå nuancer. Det er et fint skind til en stol eller som pynt, men kan også bruges i sofaen eller sengen.

Det tibetanske Living&more lammeskind er indfarvet, og yderst populært i den moderne minimalistiske indretningsstil.

 • Mål: 90 x 50 cm.

Living&more langhåret lammeskindshynde

Hvis du leder efter en dejligt blød stolehynde, er dette lille kvadratiske lammeskind et oplagt valg.

Lammeskindet er indfarvet i lysegrå nuancer, og da det er langhåret vil det smyge sig om stolens sæde på en flot og dekorativ måde.

Med et areal på 45 x 45 centimeter, passer det til de fleste stole. Et lammeskind som dette er også ideelt at lægge i en havestol, da det giver varme og komfort.

 • Mål: 45 x 45 cm.

Living&more askegråt krøllet lammeskind

Hvis du er til lidt mørkere nuancer, er dette askegrå lammeskind et godt valg.

Det tibetanske Living&more lammeskind er krøllet, og følelsen er dejligt blød. Her kan du sidde i mange timer, uden at blive kold eller ukomfortabel.

 • Mål: 90 x 50 cm.

Lysegråt lammeskindstæppe

Med dette store og ekslusive grå lammeskind har du mulighed for at skabe en lille blød hyggerede. Brug det enten ovenpå en madras eller som et varmt tæppe, eller noget helt tredje.

Når det ikke bruges, kan det foldes sammen og lægges for sig selv.

Lammeskindstæppet fås i mange forskellige størrelser, fra 120 x 180 centimeter og op til 250 x 350 centimeter.

Hvis du slet ikke kan få nok af lammeskind, så har vi også en artikel, hvor vi har fokuseret på lammeskind til stole i dit hjem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *