2 komfortable dobbelte liggestole

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med en dobbelt liggestol er det muligt for to personer at smække benene op sammen, og nyde det gode vejr i haven eller på terrassen. I modsætning til en dobbelt hængekøje er liggestolen egnet til haven uden træer, og samtidig er det muligt at have et bord med dine snacks og drikkevarer ved siden af.

Nogle liggestole kommer endda med overdækning eller skygge, som kan bruges til at skabe læ for solen på de varmeste sommerdage. Således er en parasol ikke nødvendig, og du kan ligge i ro og mag med en bog og slappe af.

Vi har i denne artikel samlet alle vores favoritter blandt liggestole til to personer.

VidaXL solseng med gardiner - Funktionel og smuk seng til 2 personer

VidaXL solseng med gardiner – Funktionel og smuk seng til 2 personer

Med denne solseng fra VidaXL er du garanteret luksus og hygge i en seng, som er velegnet til brug udendørs. Denne solseng med gardiner er lavet i materialer, som kan holde til lidt af hvert. Det er på mange måder en funktionel og praktisk seng, og samtidig har sengen et smukt æstetisk udtryk. 

Denne solseng er hos vidaxl.dk et rigtig populært produkt. Det er et produkt, som lever op til alle de forventninger, man har til det, og dette kan være en af grundene til, at denne solseng sælger så godt blandt kunderne, som den gør. 

Som sagt er solsengen fra vidaxl lavet i nogle gode og solide materialer, som samtidig er smukke at se på. Solsengen er bl.a. lavet i vandtæt og vejrbestandig PE-rattan. Derudover har solsengen et pulverlakeret stålstel, stolper i jern og fødder i krom. Alle disse materialer har en utroligt lang holdbarhed, og de er stadigvæk rigtig fine at se på. 

Du er med denne solseng sikret komfort i top. Sengen er lavet til to personer. Den kan justeres i 7 forskellige positioner alt efter, hvad du synes er det mest behagelige. Når du køber sengen medfølger to hynder, som kan tages af og på. Disse hynder har en tykkelse på 6 cm, så du ligger blødt og dejligt i sengen, og de er lavet i 100% polyester. 

Solsengen fra VidaXL er også designet med gardiner. Ligesom hynderne er gardinerne i en fin cremehvid farve, og de er med til at give solsengen et luksuriøst udseende. Disse gardiner hænger ned fra den ramme, som består af fire stolper, og de omgiver alle fire sider. Gardinerne kan hænge ned eller spændes ind til stolpen alt efter dine behov. Gardinerne er gode til både at give skygge og holde insekter væk fra solsengen. 

Når du køber denne solseng hos VidaXL, får du både seng, gardiner og de to aftagelige hynder. Sengen er heldigvis lavet, så den er nem for dig at samle og montere. Der er altså mange grunde til at købe denne solseng. 

VidaXL udendorssolseng

VidaXL udendørssolseng – Billig solvogn med parasol

Skal komforten i sommerhalvåret sikres, kan denne elegante og budgetvenlige solseng fra VidaXl være et godt valg. Sengen er lavet af polyrattan, der gør møblet så godt som vedligeholdelsesfrit. 

Du får en komplet løsning bestående af både en moderne daybed, en parasol og medfølgende hynder, så du er klar til at nyde hver en solstråle, som sommeren byder på. 

Polyrattan er det modstandsdygtige og vejrbestandige materiale, der egner sig perfekt til det danske klima. Det tåler fugt og påvirkning fra skiftende temperaturer, og derfor kan du lade solsengen stå ude hele året, uden den kommer til at tage skade af det. 

Slidstærk, stabil og vejrbestandig 

Solvognen til 2 personer er bygget op omkring en stærk konstruktion af stål. Denne grundkonstruktion giver solsengen høj stabilitet og lang levetid. Møblet kan bruges af både børn og voksne. Beklædningen af polyrattan giver have- og terrassemøblet et moderne look. Skulle materialet blive beskidt, er det let at rengøre med en fugtig klud. 

Det behøver ikke være en dyr investering at købe holdbare og elegante møbler til haven. Solsengen med parasol fra VidaXl er en budgetvenlig løsning, som hele familien kan gøre brug af. 

Det er særligt den sorte og praktiske parasol, der gør møblet egnet til små børn og som dayseng til afslapning. 

Der følger bløde og støttende hynder med til solvognen, som er lavet af polyesterbetræk. Polyester har mange egenskaber, som får stor betydning for din komfort og din økonomi i fremtiden. Materialet er vandafvisende, og det er nemt at rengøre. 

Der er lynlåse i hynderne, så betrækket kan tages af for at blive vasket i maskinen. 

Den sorte parasol er lavet af samme materiale som hynderne. Foruden den høje slidstyrke har polyester den betydningsfulde fordel at være et UV-bestandigt materiale. Det betyder, at solens stråler ikke trænger igennem stoffet, og at de ikke forårsager blegende effekter med tiden. 

Du bestemmer, om parasollen skal være slået op eller ej. Den kan fjernes helt, når der er behov for dette. 

Specifikationer 

 • Moderne daybed der kræver et minimum af vedligehold 
 • Stærk og stabil konstruktion 
 • Justerbar rygstøtte (kan indstilles i 7 forskellige positioner)
 • Medfølgende hynder med aftagelige betræk 
 • Parasol lavet af UV-bestandigt polyester 
 • Flytbar parasol

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


VidaXL solseng med baldakin - Solseng i brun polyrattan

VidaXL solseng med baldakin – Solseng i brun polyrattan

Med denne solseng fra VidaXL er du garanteret ultimativ luksus. Det er en supergod solseng, som har et friskt og moderne udtryk. Du vil kunne ligge i solen og dase i timevis i denne solseng, som både et frisk i sit udseende og behagelig at ligge i. 

VidaXL solseng med baldakin er et populært produkt hos vidaxl.dk, hvor det bl.a. bemærkes, at solsengen lever op til alle produktkrav. At et produkt er populært blandt køberne, er typisk et rigtig godt tegn, da det om noget er kunderne, som ved, hvad det vil sige, at der er tale om et godt produkt.

Generelt er der meget godt at sige om denne solseng med baldakin fra VidaXL. Den er fremstillet i brun polyrattan, som er et slidstærkt og vandtæt materiale. Det er også vejrbestandigt, og denne solseng kan derfor sagtens holde til at stå udenfor. Dog anbefales det, at man tildækker sengen i regn-, sne- og frostvejr. Polyrattan er pletafvisende og ekstremt nemt at rengøre. Miljømæssigt er det også et godt materiale. 

Selve rammen består af pulverlakeret stål, som igen er et slidstærkt og holdbart materiale. 

Når du køber denne solseng, som har en baldakin, får du en sædehynde og to rygpuder med i købet. Disse er lavet i polyester og bomuld og er med til at sikre dig den gode komfort. Alle puderne kan tages af. 

En af de ting, som er helt særligt ved denne solseng, er, at den har en baldakin. Denne baldakin er cremehvid, og den er monteret ovenpå sengens ramme. Baldakinens funktion er at give dig skygge, når du sidder eller ligger i solsengen og slapper af. Samtidig er baldakinen også med til at give denne solseng det særligt luksuriøse og mondæne udseende. 

Med denne solseng med baldakin fra VidaXL får du et produkt, som både er i top i forhold til komfort. Man ligger og sidder ganske enkelt bare helt formidabelt i denne solseng. Derudover er der også tale om en enormt smuk solseng med et stærkt udtryk. 

 

VidaXL dobbelt solseng

VidaXL dobbelt solseng – Ergonomisk daybed i sort polyrattan

For mange boligejere er det ikke kun komforten, som har betydning, når der skal købes nye møbler til haven. Design og look har lige så meget at skulle have sagt, så stilen omkring boligen matcher de personlige ønsker. Denne moderne solseng til 2 personer er lavet i det populære sort/hvide look, som vil stå perfekt til det moderne hjem. Den ergonomiske solseng er formet efter kroppens former, så du er sikret maksimal komfort, når du ligger og slapper af til sommer. Rygstøtten kan justeres i forskellige positioner, så du kan læse, snakke med veninden, se børnene lege eller lukke øjnene og komme helt ned i gear. 

Solsengen er bygget op af et stærkt og stabilt stel af stål, som er blevet beklædt med PE-rattan. Rattan er det slidstærke, holdbare og modstandsdygtige materiale, som mange havemøbler designes i. 

Designet til at give dig komfort i masser af år

Når du sammenligner dobbelt solsengen med andre funktionelle og moderne daybeds på markedet, vil du opleve, at den er lavet i en anelse mere robust og rustikt design. I denne forbindelse kommer den lette vægt ved polyrattan dig til gode. Selvom den dobbelt solseng fra VidaXL er skabt i et bastant design, vejer den mindre sammenholdt med solsenge, der er lavet af træ. 

Der følger ekstra, tykke hynder med til din ergonomiske solseng. Polyesterbetrækket giver hynderne lige så lang levetid som selve solsengen. 

Det er kombinationen mellem hvide hynder og sort design på solvognen, der skaber det sofistikerede og eksklusive look. 

Har du ikke allerede en solseng derhjemme, kan VidaXl modellen være det helt rette førstegangskøb. Den kan købes en skarp pris, og den kan stå ude hele året. Dette element kan få stor, praktisk betydning for dig i fremtiden. Det kan være lidt af et puslespil at skulle gøre plads til en dobbelt solseng i et haveskur eller i en garage, hvor dine havemøbler kan opmagasineres i vinterperioden. 

Du kan sagtens lade solsengen i rattan stå uden hele året rundt. Sørg for at dække sengen til, når det bliver vinter. 

Specifikationer 

 • Rustikt og moderne look
 • Bygget op omkring en stærk konstruktion af stål
 • Justerbar rygstøtte der kan indstilles i flere positioner 
 • Hvide, tykke hynder der er lavet af polyester 
 • Vaskbare betræk på hynderne 
 • Konkurrencedygtig pris 
VidaXL dobbelt solseng med gardin

VidaXL dobbelt solseng med gardin – Elegant daybed med optimal solbeskyttelse 

Det er vigtigt, at du har mulighed for at kunne komme i skygge, når solens stråler varmer mest. Hører du til de mange danskere, der foretrækker hele tiden at kunne placere sig på en måde, at kroppen skånes mod at få solens UV-stråler direkte på sig, er en daybed som denne model fra VidaXl et godt valg. Designmæssigt skiller den dobbelte solseng sig ud, da den er udstyret med en ekstra ”markise”, hvor du kan lukke helt af for solen. 

Det unikke design vil være ideelt for dig, som nyder at kunne hvile dig udenfor i sommerhalvåret. 

Sengen er bygget op af en stærk stålkonstruktion, der giver møblet masser af slidstyrke og stabilitet. Beklædningen udgøres af det praktiske og funktionelle rattan, der afskyr fugt og vand, og som er nemt at rengøre. 

Du skal ikke forholde dig til andet vedligehold end at tørre overfladen af solsengen af efter behov. Det lette og slanke design gør det smidigt for dig at flytte rundt på solsengen. 

Perfekt design til afslapning og fysisk komfort 

Det er en stor fordel for dig, at de dobbelte solsenge er blevet populære herhjemme. Det betyder, at der designes mange forskellige modeller, så du har gode valgmuligheder for at finde den helt rette solvogn. 

Det er særligt dit formål med solvognen, du skal lade være afgørende for dit valg af møbel. 

Denne VidaXL solvogn med gardin er særlig eftertragtet blandt boligejere, som ønsker et liggemøbel til læsning og afslapning. 

Det enestående ved vognene er, at du kan blænde 100% af for bryst og ansigt. Dette giver dig de bedste komfortmuligheder, så du kan hvile sig eller læse uden at blive fysisk generet af intens sol. 

Hvordan du ligger inde under gardinet eller i fri sol, er op til dig at bestemme. Du kan vinkle rygstøtten i forskellige positioner, så du altid får den optimale støtte. 

Der følger gode, tykke hynder med i hvidt look, som er betrukket med polyester. Betrækkene kan lynes af, så de kan blive vasket i maskinen.

Specifikationer 

 • God til læsning og hvilestunder 
 • Slankt og kompakt design 
 • Stærk stålkonstruktion 
 • Sort rattan som beklædning 
 • Polyestergardin der matcher hynderne 
 • Justerbar rygstøtte
 • Budgetvenlig pris
Dobbelt solseng med overdækning i lærketræ - Elegant design

Dobbelt solseng med overdækning i lærketræ – Elegant design

Denne dobbelte solseng med overdækning er en solseng, som er lavet i et yderst elegant design. Den runde bue, som kendetegner denne solsengs design, og den cremehvide farve gør simpelthen bare, at denne solseng er enormt lækker at se på. Derudover er den lavet i nogle materialer – herunder lærketræ – som også er af en utrolig høj kvalitet. 

Hos moreland.dk er denne solseng et af de mest populære produkter. Solsengen lever op til produktkravene, og kunderne er vilde med produktet. Dette betyder ofte en hel del for, om der er tale om et godt eller dårligt produkt. Når mange kunder bliver ved med at købe et bestemt produkt, betyder det i langt de fleste tilfælde, at dette produkt kan et eller andet helt særligt. Der er jo for det meste en grund til, at man vælger et produkt i stedet for et andet. 

Som sagt er denne solseng en dobbelt solseng. Dette betyder, at den er lavet til to personer. Det er altså en solseng, som passer godt ind i din have eller på terrassen, hvis I er to mennesker, som bor sammen. Solsengen måler 200 cm i bredden, 170 cm i højden og også 200 cm i længden. Sengen er altså kvadratisk, hvilket virker særligt tilfredsstillende på øjet. 

Solsengens stel eller ramme er lavet i lærketræ. Dette er et enormt smukt materiale, som har en rigtig flot farve. I dette tilfælde er lærketræet bearbejde, så det er blødt og lækkert at røre ved. Det er slebet og udskåret i buer, så det understøtter hele solsengens udtryk. Denne solseng er nemlig skabt med buer og bløde kanter i stedet for hårde og firkantede linjer. 

Den tekstil, som solsengen også er lavet af, har en fin, cremehvid farve, hvilket igen understøtter det elegante design. Når du køber denne solseng, fås to cremefarvede puder med i købet. Disse er med til at sikre din komfort, så solsengen ikke kun ser flot ud, men også er rar og god at ligge i.

Coop Frederik

Frederik er en flot dobbelt liggestol med individuelle justerbare ryglæn. Det betyder at du kan sidde op, mens sidemakkeren ligger ned. Ryglænet justeres trinvist og manuelt, således at det er så nemt og simpelt som muligt. I alt kan du vælge mellem 4 forskellige positioner.

Denne dobbelte liggestol er fremstillet af akacietræ, som er slidstærkt og minder om teaktræ. Det er selvfølgelig FSC-certificeret, så du ikke skal bekymre dig om bæredygtigheden. Træet er bejdset, så det holder længere.

Liggestolen måler 130 x 195 centimeter, og der medfølger en antracitgrå hynde med en tykkelse på 7 centimeter.

LECO Double liggestol med overdækning

Hvis du ønsker en flot komplet løsning til terrassen eller haven, er denne dobbelte liggestol et perfekt valg.

Her får du en liggestol med en robust ramme af stål, samt en blød og behagelig liggeflade af polyester. Overdækningen er ligeledes af polyester, og denne kan justeres i forskellige vinkler efter behov.

Da der medfølger en overdel til skygge, behøver du ikke skaffe en parasol og tage denne med rundt i haven. Juster blot overdelen, og du kan ligge godt og rart i skyggen mens du læser en god bog.

Liggestolen har plads til 2 personer, og der medfølger ligeledes et par puder.

Hele stolen måler 200 x 200 centimeter, og den er 110 centimeter høj.

LECO Duo Swing XXL

Denne dobbelte liggestol kan gynge let frem og tilbage, og den er formet således at du opnår en dejlig komfortabel liggestilling.

Brug eksempelvis liggestolen på terrassen eller en hyggekrog i haven, hvor du kan sidde og nyde udsigten og resultatet af havearbejdet.

Liggestolen har en robust stålramme med overdækning af polyester, som giver god skygge. Den måler 205 x 179 centimeter, og højden er på 182 centimeter.

Som en lille ekstra detalje er der et lille bord i hver side af liggestolen.

Coop Vincent (inkl. hynde og puder)

Coop Vincent er en lækker dobbelt liggestol, der mest af alt minder om en stor chaiselong eller daybed. Den står på ben af akacietræ, og rammen er af sort aluminium med sort reb monteret langs siderne. Det er en yderst flot og lækker liggestol at se på, og den vil passe perfekt ind på den moderne terrasse. Ja, den vil sågar passe perfekt ind i udestuen eller stuen.

Der medfølger en lækker hynde samt 4 puder, så her er både sidde- og liggekomforten i top. Liggestolen måler 126 x 160 centimeter.

Harald (inkl. hynder og solskærme)

Denne oase er perfekt til placering direkte i haven, hvorend du måtte ønske at oprette et hyggehjørne. Den kan også placeres ved en udendørs pool, hvor den skaber en unik rede for to personer.

Liggestolen har en robust ramme af aluminium, og der er monteret justerbare skærme i siderne og toppen. På den måde kan du justere hvor meget skygge og privatliv du ønsker, hvilket gør den perfekt til placering i en åben have.

Den dobbelte Harald liggestol har en blød hynde samt puder inkluderet, og ryglænet kan justeres individuelt i begge sider.

Liggestolen er helt kvadratisk på alle leder, og måler således 200 x 200 x 200 centimeter.

 

Cane-Line REST

Cane-Line ”REST” – Dobbelt solvogn til den store terrasse

Vil du og kæresten eller ægtefællen have de mest komfortable ligge- og hvileforhold på terrassen eller i haven til sommer?”REST” er den eksklusive dobbelte, solvogn, der med sikkerhed kommer til at blive en favorit hos både store og små medlemmer af familien. Der er små transporthjul nederst i den ene ende af solvognen. De gør det let og smidigt for dig at flytte rundt på solvognen, så du kan vælge at ligge i enten sol eller skygge. 

Når du vil have masser af værdi og kvalitet for pengene, skal du forholde dig til materialet, som dine have- eller terrassemøbler er lavet af. 

Designmæssigt vil ”REST” passe perfekt til den store terrasse eller den brede have. Det stilrene og moderne look vil forskønne omgivelserne omkring din bolig år efter år. 

Vedligeholdelsesfri og alsidig 

Det helt store fordel ved ”REST” vognen fra Cane-Line er, at den er skabt af 100% vedligeholdelsesfrie materialer. Du slipper for at skulle behandle den flere gange om året, som ville have været nødvendigt, hvis du havde havemøbler af træ. 

Det eneste du skal gøre for at forlænge levetiden af ”REST” er, at tørre overfladen af liggearealet af efter behov. 

Prismæssigt befinder ”REST” sig i den dyre ende af prisskalaen. Det skyldes den høje kvalitet af materialet på vognen og de medfølgende hynder. 

Hynderne er speciallavet af Cane-Line’s populære stof. Det er betræk, som er fremstillet til at være ekstra hurtigtørrende. De store hynder er fremstillet i samme look som selve solvognen. 

Solvognen kan bruges både til at læse bøger i, spille spil i, sove i og nyde udsigten fra. Det er nemt at indstille rygstøtten til at have den ønskede vinkel, så du kan få den komfort, som du har brug for. 

På den lange bane er det en god investering af vælge multifunktionelle liggemøbler til haven eller terrassen. Du får større glæde af dine møblerne, når de kan bruges til forskellige formål.  

Specifikationer 

 • Praktiske transporthjul der gør det let at flytte solvognen
 • Lavet af vedligeholdelsesfrie materialer
 • Smukt lounge look
 • Hynder er inkluderet i prisen 
 • Betrækkene på hynder er designet af hurtigtørrende stof
 • Justerbar rygstøtte 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *