Pæne barstole med ryglæn der øger komforten

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

De fleste barstole har ryglæn, men det er dog ikke altid en selvfølge. Til køkkenet eller hjemmebaren er barstole med ryglæn dog at foretrække, da komfortniveauet er højt og det er hyggeligt for familie og venner at samles omkring et barbord i denne type barstole.

Vi har besøgt flere butikker for at se på lækre, behagelige barstole med ryglæn, og herunder har vi samlet dem vi bedst kunne lide.

Dolphin – barstol med ryglæn i vintage-inspireret stil

Dolphin er en anderledes bar stol i vintage-inspireret stil. Her får du et sæde i lysebrunt kunstlæder med syninger langs siderne.

Den rustikke barstol med de tynde sorte ben er perfekt til brug i den rustikt indrettede bolig, men kan også fint indgå i den moderne nordiske indretningsstil.

Specifikationer
 • Lysebrunt PU kunstlæder
 • Sort ben i pulverlakeret metal
 • Passer til køkkenbords højde
 • Siddehøjde: 65 cm

i samarbejde med PriceRunner

Muuto Loft – barstolen hvor bløde og skarpe former mødes

Muuto Loft er en flot og sjov serie af barstole, der fås i flere størrelser og et væld af farvekombinationer.

Her er det den sorte barstol vi har plukket, og som det kan ses har den et lækkert ryglæn.

Barstolen er lavet af formspændt egetræsfiner, med et stel af rustfrit stål. Den fås enten med siddehøjde på 65 centimeter eller 75 centimeter.

Specifikationer

 • Designet med en unik sammensætning af modsatte elementer, hvor bløde og skarpe former støder samme
 • Materiale: Egetræ
 • Stel i pulverlakeret stål
 • Siddehøjde: 65 cm

Gubi Beetle

Denne smukke barstol i messing passer perfekt sammen med barborde af messing, men kan også sagtens stå ved køkkenbordet eller andre steder.

Her er det benene der er af messing, og “skallen” udgør både sæde og ryglæn. Den fås i mange forskellige farver, så her har du rig mulighed for at vælge præcist den farve du bedst kan lide.

Specifikationer

 • Materiale: Fleksibel polycarbonate skal (plast) og stel i sort pulverlakeret stål
 • Siddehøjde: 64 cm
 • Fås i mange materiale varianter og forskellige stel

Annonce i samarbejde med PriceRunner

LaCroix – barstol i industrielt design

Denne flotte fransk inspirerede barstol passer perfekt til den rå eller industrielle indretningsstil, hvor der gerne må være elementer af rå metal kombineret med træ.

Barstolen er af sortmalet stål, og den har et godt højt ryglæn med en siddehøjde på 61 centimeter – perfekt til brug ved køkkenbordet.

Specifikationer

 • Sortmalet stål
 • Nem at rengøre med en fugtig klud
 • Siddehøjde: 61 cm
 • Vægt: 6 kg

Indiana – barstol i kunstlæder

Denne mørkebrune barstol har et flot sæde i kunstlæder, der samtidig fungerer som ryglæn.

Barstolen har et rustikt look med grove syninger langs siderne og ind mellem ryg og sæde, der tilfører stolen en rå charme. Det er også en barstol med ryglæn som har et sort metalstel, og siddehøjden er på 71 centimeter.

Specifikationer

 • Mørkebrunt kunstlæder
 • Retro design
 • Kontrastsyninger
 • Kan også købes i farverne lysebrun og sort
 • Siddehøjde: 71 cm

Guide: Find den rigtige barstol

Der findes mange barstole som hver især byder på gode løsninger til hjemmet. Vi forsøger, at guide dig igennem din beslutning med disse punkter:

 • Det er væsentligt at overveje, hvor høj din barstol skal være ift. højden på bordpladen, hvor barstolen skal stå ved.
 • Barstolene med ryglæn findes i mange forskellige design og stiltyper. Derfor kan du med fordel købe en barstol efter indretningsstilen i dit hjem.
 • Det kan svært at gennemskue, hvor mange barstole man skal købe. En tommelfingerregel er at der skal være luft mellem barstolene – gerne omkring 66-76 cm mellem hver barstol med ryglæn.
 • Prisen spiller selvfølgelig også en væsentlig rolle. Der findes alt fra budgetvenlige modeller til dyrere designer barstole med ryglæn. Prisen kommer derfor an på, hvilken præference du har.

FAQ

Hvor høj skal en barstol være?
En barstol med ryglæn er typisk mellem 75 cm – 85 cm høj. Målene på en barstol er lavet ud fra en gennemsnitshøjde på en bar. Den optimale højde for din barstol finder du ved at trække ca. 30 cm fra bordpladens højde.
Hvor meget afstand skal der være mellem en barstol og bordpladen?
Som hovedregel bør det være 30 cm mellem barstolens sæde og bordpladens overflade. Alt efter hvor høj du er, kan det være at du skal trække 5 cm fra eller ligge 5 cm til.
Hvorfor vælge en barstol med ryglæn?
En barstol med ryglæn tilbyder mere komfort, da din ryg får støtte. Hvis du leder efter en ny barstol med høj komfort, så er en barstol med ryglæn et godt bud til dig.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Menu Afteroom er en dejlig og enkel barstol, der ikke ser ud af meget. Den har dog et godt polstret ryglæn og sæde, der gør den behagelig at sidde på.

Barstolen fra Menu fås både med ryg og sæde i hvidt eller sort betræk, så her kan du enten kombinere eller vælge den du bedst kan lide.

Specifikationer

 • Stolen er fremstillet i pulverlakeret stål og malet krydsfiner
 • Siddehøjde: 73 cm
 • Design af Afteroom

 

Skagerak Hven – træ barstol med ryglæn

Skagerak hed før Trip Trap, og de fleste kender dem formentlig for deres flotte og tidløse indretningsartikler.

Hven er en flot barstol, der holder stilen og passer perfekt ind i den vanlige Skagerak-stil. Den er lavet af egetræ og fås med forskellige overfladebehandlinger, således at du selv kan vælge en stol der passer til dit hjem.

Barstolen har et lavt ryglæn, og du kan med fordel kombinere med en hynde hvis du ønsker lidt bedre siddekomfort.

Specifikationer
 • Design fra Skagerak
 • Materiale: Egetræ og rustfrit stål
 • Siddehøjde: 67 cm
 • Mulighed fir tilkøb af læderhynde

Bent Hansen Primum – en eksklusiv barstol med ryglæn

Denne eksklusive barstol har sæde og ryglæn af læder, og derudover har den et slankt stel der får barstolen til at fremstå let og svævende.

Primum barstolen har en sædehøjde på 79 centimeter, og den står derfor godt ved et barbord. I samme serie findes også en lavere barstol.

Specifikationer

 • Sædet en lille hældning, der gør, at du kan sætte dig godt tilbage i stolen og slappe af
 • Ben: Sort pulverlakeret stål
 • Sæde: Sort læder
 • Siddehøjde: 65 cm

 

Panton One Bar – Førsteklasses design

Panton One Bar – Førsteklasses design

Panton One Bar er et must have i designerhjemmet. Den danske klassiker er blandt de mest populære stole hos Montana Furniture. Det er Verner Pantons allerførste stoledesign, som han tegnede tilbage i 1955. 

Med Panton One Bar er du garanteret et sikkert og miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Møblet er certificeret med EU’s officielle miljømærke EU Ecolabel. 

Du kan kombinere stolens stel og snore, præcis så den passer ind i din boligindretning. Vælg mellem stel i rustfrit stål, blankt krom og lakering i en af fire farver. Stolens snore fås i 10 elegante farver. 

Snorene er fremstillet i polyrethan, som er et attraktivt materiale til stoledesign, da det er slidstærkt og aldrig føles koldt at sætte sig på. Ønsker du papirsnore, er det også en mulighed. Papirsnorene er FSC®-certificeret og fremstillet af træsorter fra bæredygtige skove. Certificeringen er et bevis på, at producenten har taget hensyn til miljøet, dyre- og plantelivet.

Modellen her har normale mål for en barstol med ryglæn og er derfor ideel i baren, køkkenet eller restauranten. Vælger du stel i rustfrit stål, egner den sig også til udendørs brug, for eksempel på terrassen. 

Der tilbydes 5 års garanti på produktet.

Specifikationer
 • Design af Verner Panton
 • 5 års garanti
 • Stolen måler 94 centimeter i højden og passer til en bordhøjde på cirka 105 centimeter. Sædehøjden er 76 centimeter. 
 • Materiale: Polyurethan og lakeret stål
 • Stel- og snorfarve kan ændres efter ønske

Aros

Aros-barstolen er til dig, der ønsker ekstra komfort. Sædet og ryglænet er af formstøbt plast, og i sædet er der lagt en hynde for højere siddekomfort.

Barstolen har justerbar højde så den kan bruges ved flere typer borde, og foden er af skinnende krom.

Hype

Hype er en flot sort barstol med en skal, der udgør sæde og ryglæn i ét stykke.

Barstolen har desuden slanke runde ben i sortlakeret metal, og disse står fint sammen med looket.

Brug denne barstol som del af den moderne nordiske indretning, hvor rustikke detaljer gerne må inddrages.

Dima

Dima-barstolen har et eftertragtet og moderne design, som mange godt kan lide. Sædet og ryglænet er dejligt blødt på grund af polstringen, og der ligger desuden en lille blød hynde på sædet.

Betrækket er lysegråt, og stolebenene er af træ. Der er monteret en metalring omkring benene, som både fungerer som fodstøtte og holder for benene på barstolen.

Mario

Den lækre Mario barstol har et blødt sæde med komfortabelt ryglæn. Derudover er den højdejusterbar, hvilket er en stor fordel hvis du vil bruge den i forskellige højder. Barstolen fås i enten lysebrun, mørkebrun eller sort, og foden er i skinnende krom.

Corby

Corby er en moderne barstol med gode detaljer. Eksempelvis hynden, som giver en god og behagelig siddeflade, samt ryglænet der øger komfortniveauet betragteligt.

Barstolen har ben i sort pulverlakeret metal samt en skal af formstøbt plast, der udgør ryglæn og sæde i én.

Du kan få Corby barstolen i enten sort eller grå.

Flaire – stilren barstol med ryglæn i læder

Flaire-barstolen har et behageligt ryglæn, og derudover har den også små armlæn. Denne barstol er betrukket med ægte læder og flotte, synlige kontrastsyninger, som får den til at fremstå med et rustikt look.

Barstolen fås i enten lysebrunt læder, som du kan se på billedet, eller sort læder som du kan se ved at klikke dig videre til ILVA.

Der er slanke, runde ben af sortlakeret metal under sædet, og siddehøjden er på 65 centimeter.

Specifikationer

 • Højde: 90 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Dybde: 58 cm
 • Runde ben i sortlakeret metal med fodstøtte

Leon – komfortabel barstol

Er ude efter en flot, simpel og stilren barstol med ryglæn? Så kan du med fordel vælge en Leon bar stol.

Her får du en pæn barstol i et simpelt design, som er behagelig at sidde i og fås til en yderst rimelig pris. Barstolen har sæde og ryglæn med gråt stofbetræk, samt en let polstring der gør den blød og komfortabel at sidde i.

Benene under denne barstol er af sortlakeret metal, og siddehøjden er på 65 centimeter.

Specifikationer

 • Sæde i gråt stof
 • Stel i sortlakeret metal
 • Siddehøjde: 65 cm
 • Højde: 91 cm
 • Vægt: 5,38 kg

Blaze – det elegante og eksklusive valg

Hvis du er til læderlook uden at du nødvendigvis ønsker at betale den høje pris for ægte læder, er Blaze-barstolen det rette valg. Her er både ryglæn og sæde lavet af regenereret læder, som er kunstigt læder.

Kunstigt læder har samme flotte overflade, og det er nemt at holde rent. Det er en bar stol som er højdejusterbar, hvorved du kan opnå den perfekte højde ved alle salgs høje borde.

Udover at have sæde og ryglæn i regenereret læder, er foden i krom.

Specifikationer

 • Materiale: Sort regeneret læder
 • Fod i krom med fodstøtte
 • Kan justeres i højden fra 65 cm – 81 cm
 • Vægt: 7,5 kg
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *