14 pæne barstole med ryglæn

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

De fleste barstole har ryglæn, men det er dog ikke altid en selvfølge. Til køkkenet eller hjemmebaren er barstole med ryglæn dog at foretrække, da komfortniveauet er højt og det er hyggeligt for familie og venner at samles omkring et barbord i denne type barstole.

Vi har besøgt flere butikker for at se på lækre, behagelige barstole med ryglæn, og herunder har vi samlet dem vi bedst kunne lide.

Panton One Bar – Førsteklasses design

Panton One Bar – Førsteklasses design

Panton One Bar er et must have i designerhjemmet. Den danske klassiker er blandt de mest populære stole hos Montana Furniture. Det er Verner Pantons allerførste stoledesign, som han tegnede tilbage i 1955. 

Med Panton One Bar er du garanteret et sikkert og miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Møblet er certificeret med EU’s officielle miljømærke EU Ecolabel. 

Du kan kombinere stolens stel og snore, præcis så den passer ind i din boligindretning. Vælg mellem stel i rustfrit stål, blankt krom og lakering i en af fire farver. Stolens snore fås i 10 elegante farver. 

Snorene er fremstillet i polyrethan, som er et attraktivt materiale til stoledesign, da det er slidstærkt og aldrig føles koldt at sætte sig på. Ønsker du papirsnore, er det også en mulighed. Papirsnorene er FSC®-certificeret og fremstillet af træsorter fra bæredygtige skove. Certificeringen er et bevis på, at producenten har taget hensyn til miljøet, dyre- og plantelivet.

Panton One Bar er den ene af fire ikoniske stole i forskellige højder fra Panton One serien. De øvrige tre stole hedder Panton One Dining, Panton Kitchen og Panton Lounge. Serien er designet i 1955. 

Modellen her har normale mål for en barstol og er derfor ideel i baren, køkkenet eller restauranten. Vælger du stel i rustfrit stål, egner den sig også til udendørs brug, for eksempel på terrassen. Stolen måler 94 centimeter i højden og passer til en bordhøjde på cirka 105 centimeter. Sædehøjden er 76 centimeter. 

Der tilbydes 5 års garanti på produktet.

Flaire

Flaire-barstolen har et behageligt ryglæn, og derudover har den også små armlæn. Denne barstol er betrukket med ægte læder og flotte, synlige kontrastsyninger, som får den til at fremstå med et rustikt look.

Barstolen fås i enten lysebrunt læder, som du kan se på billedet, eller sort læder som du kan se ved at klikke dig videre til ILVA.

Der er slanke, runde ben af sortlakeret metal under sædet, og siddehøjden er på 65 centimeter.

Leon

Er ude efter en flot, simpel og stilren barstol med ryglæn? Så kan du med fordel vælge Leon-barstolen.

Her får du en pæn barstol i et simpelt design, som er behagelig at sidde i og fås til en yderst rimelig pris. Barstolen har sæde og ryglæn med gråt stofbetræk, samt en let polstring der gør den blød og komfortabel at sidde i.

Benene under denne barstol er af sortlakeret metal, og siddehøjden er på 65 centimeter.

Blaze

Hvis du er til læderlook uden at du nødvendigvis ønsker at betale den høje pris for ægte læder, er Blaze-barstolen det rette valg. Her er både ryglæn og sæde lavet af regenereret læder, som er kunstigt læder.

Kunstigt læder har samme flotte overflade, og det er nemt at holde rent. Læg dertil at barstolen er højdejusterbar, hvorved du kan opnå den perfekte højde ved alle salgs høje borde.

Udover at have sæde og ryglæn i regenereret læder, er foden i krom.

Dolphin

Dolphin er en anderledes barstol i vintage-inspireret stil. Her får du et sæde i lysebrunt kunstlæder med syninger langs siderne.

Den rustikke barstol med de tynde sorte ben er perfekt til brug i den rustikt indrettede bolig, men kan også fint indgå i den moderne nordiske indretningsstil.

Corby

Corby er en moderne barstol med gode detaljer. Eksempelvis hynden, som giver en god og behagelig siddeflade, samt ryglænet der øger komfortniveauet betragteligt.

Barstolen har ben i sort pulverlakeret metal samt en skal af formstøbt plast, der udgør ryglæn og sæde i én.

Du kan få Corby barstolen i enten sort eller grå.

LaCroix

Denne flotte fransk inspirerede barstol passer perfekt til den rå eller industrielle indretningsstil, hvor der gerne må være elementer af rå metal kombineret med træ.

Barstolen er af sortmalet stål, og den har et godt højt ryglæn med en siddehøjde på 61 centimeter – perfekt til brug ved køkkenbordet.

Indiana

Denne mørkebrune barstol har et flot sæde i kunstlæder, der samtidig fungerer som ryglæn.

Barstolen har et rustikt look med grove syninger langs siderne og ind mellem ryg og sæde, der tilfører stolen en rå charme.

Barstolen har et sort metalstel, og siddehøjden er på 71 centimeter.

Skagerak Hven

Skagerak hed før Trip Trap, og de fleste kender dem formentlig for deres flotte og tidløse indretningsartikler.

Hven er en flot barstol, der holder stilen og passer perfekt ind i den vanlige Skagerak-stil. Den er lavet af egetræ og fås med forskellige overfladebehandlinger, således at du selv kan vælge en stol der passer til dit hjem.

Barstolen har et lavt ryglæn, og du kan med fordel kombinere med en hynde hvis du ønsker lidt bedre siddekomfort.

Bent Hansen Primum

Denne eksklusive barstol har sæde og ryglæn af læder, og derudover har den et slankt stel der får barstolen til at fremstå let og svævende.

Primum barstolen har en sædehøjde på 79 centimeter, og den står derfor godt ved et barbord. I samme serie findes også en lavere barstol.

Muuto Loft

Muuto Loft er en flot og sjov serie af barstole, der fås i flere størrelser og et væld af farvekombinationer.

Her er det den sorte barstol vi har plukket, og som det kan ses har den et lækkert ryglæn.

Barstolen er lavet af formspændt egetræsfiner, med et stel af rustfrit stål. Den fås enten med siddehøjde på 65 centimeter eller 75 centimeter.

Menu Afteroom er en dejlig og enkel barstol, der ikke ser ud af meget. Den har dog et godt polstret ryglæn og sæde, der gør den behagelig at sidde på.

Barstolen fra Menu fås både med ryg og sæde i hvidt eller sort betræk, så her kan du enten kombinere eller vælge den du bedst kan lide.

Dima

Dima-barstolen har et eftertragtet og moderne design, som mange godt kan lide. Sædet og ryglænet er dejligt blødt på grund af polstringen, og der ligger desuden en lille blød hynde på sædet.

Betrækket er lysegråt, og stolebenene er af træ. Der er monteret en metalring omkring benene, som både fungerer som fodstøtte og holder for benene på barstolen.

Mario

Den lækre Mario barstol har et blødt sæde med komfortabelt ryglæn. Derudover er den højdejusterbar, hvilket er en stor fordel hvis du vil bruge den i forskellige højder.

Barstolen fås i enten lysebrun, mørkebrun eller sort, og foden er i skinnende krom.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites

Aros

Aros-barstolen er til dig, der ønsker ekstra komfort. Sædet og ryglænet er af formstøbt plast, og i sædet er der lagt en hynde for højere siddekomfort.

Barstolen har justerbar højde så den kan bruges ved flere typer borde, og foden er af skinnende krom.

Gubi Beetle

Denne smukke barstol i messing passer perfekt sammen med barborde af messing, men kan også sagtens stå ved køkkenbordet eller andre steder.

Her er det benene der er af messing, og “skallen” udgør både sæde og ryglæn. Den fås i mange forskellige farver, så her har du rig mulighed for at vælge præcist den farve du bedst kan lide.

Hype

Hype er en flot sort barstol med en skal, der udgør sæde og ryglæn i ét stykke.

Barstolen har desuden slanke runde ben i sortlakeret metal, og disse står fint sammen med looket.

Brug denne barstol som del af den moderne nordiske indretning, hvor rustikke detaljer gerne må inddrages.

outlet section button for DK sites
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *