Guide til læder spisebordsstole: Find din favorit her

En læder spisebordsstol kan enten være betrukket med ægte eller kunstigt læder, hvoraf den primære forskel er prisen og vedligeholdelsen. Der er selvfølgelig også forskel i kvaliteten, så her er det et spørgsmål om smag og behag hvad man foretrækker.

Vi har samlet 11 flotte spisebordsstole i læder, både ægte og kunstigt, på denne spændende side, så du kan lade dig inspirere inden køb.

Hype – spisebordsstol i sort læder

Hype spisebordsstolen i læder står på billedet med sort kunstlæder, som er nemt at holde rent og pænt. Derudover er stolen monteret på ben af sortlakeret metal, som matcher det sorte læderlook perfekt.

Læder spisebordsstolen har grove syninger i læderet langs siderne, og designet er let buet med bløde afrundede kanter. Du kan med fordel kombinere denne stol med et rustikt spisebord af træ, for at opnå et moderne nordisk udtryk i din spisestue.

Stolen findes i mange forskellige farver, deriblandt også variationer med stofbetræk.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 80 cm (h), 52 cm (b), 58 cm (d)
 • Sædehøjde: 46 cm
 • Materiale: Kunstlæder og ben i metal

Læs også: Fine spiseborde i egetræ

Derby – læder spisebordsstol med armlæn

Denne spisebordsstol er en god gedigen klassiker med sæde og ryglæn betrukket med sort læder, som passer perfekt til stolens design.

Derby spisebordsstolen har en flot klassisk form, der passer til den tidløse nordiske indretningsstil. Den er fremstillet i massivt bøgetræ, som er sortmalet, og både sæde og ryglæn er let polstret for høj siddekomfort.

Spisebordsstolen har desuden armlæn, og designet er lavt således at den fremstår let og minimalistisk.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 67 cm (h), 48 cm (d), 60 cm (l)
 • Vægt: 8 kg
 • Materiale: Massiv bøg
 • Siddehøjde: 49,5 cm

Isabel – spisebordsstol i læder og stål

Isabel har form som en kontorstol, dog uden hjul på fødderne. Spisebordsstolen er af kunstigt læder med en kerne af skum, som øger komforten samtidig med at stolen holder sin form på langt sigt.

Spisebordsstolen er helt sort med et robust stålstel, og den kan desuden købes i flere forskellige farver som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren herunder.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: PU læder
 • Dimensioner: 48 cm (w), 57 cm (d), 85 cm (h)
 • Sædehøjde: 49 cm

Harbo – Spisebordsstol i brunt læder

Spisebordsstolen i Harbo-serien står med flot brunt kunstlæder, og har et sofistikeret grafisk mønster i overfladen.

Stolen er med armlæn og polstring i både sæde og ryglæn, så du kan sidde godt og behageligt. De lette runde ben er af sortlakeret metal, hvilket er et godt match til stilen.

Udover at kunne fås i kunstigt læder, findes denne spisebordsstol også med et blødt velour betræk.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 65 cm (l), 57 cm (b), 87 cm (h)
 • Sædehøjde: 47 cm
 • Vægt: 14,7 kg
 • Materiale: Brunt kunstlæder

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Dawn

Dawn er en flot spisebordsstol i et moderne stilrent design, der passer perfekt til spisebordet af træ. Selve skallen er støbt af plast med en sort hynde af kunstigt læder, så her har du optimal siddekomfort og nem vedligeholdelse i en samlet pakke.

Spisebordsstolen står på ben i sortbejdset bøgetræ, som stabiliseres af et metalkryds. Kombiner gerne Dawn stolen med lammeskind, hvis du ønsker at underbygge den moderne nordiske stil.

Florence

Florence er en herlig klassiker, som passer perfekt ind i den gode tidløse indretningsstil. Med høj ryg er du sikker på at kunne sidde godt, og det polstrede sæde hjælper ligeledes på komforten.

Spisebordsstolen er af ubehandlet egetræ, men har et betræk på sædet i kunstigt sort læder. Det kræver således ingen løbende pleje, men skal blot tørres over med en fugtig klud for at blive rent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *