2 flotte vitrineskabe med skuffer

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vitrineskabe med skuffer skaber særligt flotte rammer om opbevaringen i spisestuen, og pladsen kan udnyttes optimalt til både stort og småt.

Sæt dit fineste porcelæn bag de gennemsigtige glaslåger, og opbevar bestik og andre små genstande på en pæn og organiseret måde i skufferne. Så er det altid ved hånden, når der skal dækkes op til gæster.

Er du på udkig efter et vitrineskab med skuffer, har vi samlet nogle af de flotteste og bedste løsninger lige her. Se dem alle herunder, og bliv inspireret inden dit næste køb.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordal Viva

Danske Nordal laver mange spændende møbler i et rustikt design, hvor patina er indarbejdet som en del af det endelige finish.

Viva vitrineskabet er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du således også et specielt skab med god plads og fire skuffer indbygget bag de gennemsigtige skabslåger.

I Viva vitrineskabet er der søgt nogle klassiske løsninger, hvilket blandt andet betyder at de mange hylder sidder monteret i fast position i stedet for på stifter, og overfladen er malet med lettere uperfekte strøg.

Mål: H210 x B148 x D44 cm.

Rowico Brooklyn

Svenske Rowico står bag dette fine Brooklyn vitrineskab, som både har skuffer, låger og åbne opbevaringsrum.

Vitrineskabet er af massiv eg med en børstet lakering, der skaber en flot struktur i overfladen. Der er desuden monteret glasruder i begge skabslåger, og i midten er et åbent rum.

I bunden af vitrineskabet finder vi de to skuffer i midten, og i hver side er et skab med en låge af træ.

Mål: H150 x B130 x D45 cm.

Rowico Filippa

Filippa vitrineskabet står i flot olieret eg, og i samme serie finder du også flere andre vitrineskabe med forskellige overfladebehandlinger.

Vitrineskabet har et par store skuffer i bunden, som kan bruges til opbevaring af både stort og småt. Ydermere er der et par grebsfrie låger øverst, som er gennemsigtige og giver indkig til et par glashylder.

Rowico Filippa har flotte skråtstillede ben i solidt træ, og looket er overordnet set ganske pænt og tidløst.

Mål: H140 x B81 x D40 cm.

Rowico Nottingham

Det skønne store Rowico Nottingham vitrineskab har både skuffer, skabe og opbevaringsrum. Med andre ord: Masser af funktionel plads til opbevaring.

Vitrineskabet har et pænt gråt finish hvor årerne i træet alligevel træder fint igennem. Skabet står med en solid ramme, og opbevaringsmulighederne udgør tre store skuffer med fine håndtag, to lukkede skabe med knopgreb, et par gennemsigtige skabe med knopgreb, samt to opbevaringsrum.

Nottingham vitrineskabet sluttes af med en flot rustik top i et flot brunt finish.

Mål: H132 x B155 x D44 cm.

Paris

Vi er vilde med Paris-serien, og dermed også dette fine vitrineskab som kan blive dit for en ganske fornuftig pris.

Designet er klassisk og tidløst med fine designelementer, der gør det til et solidt valg i den romantiske indretningsstil.

Vitrineskabet har et par gode skuffer i bunden, og de runde knopgreb på låger og skuffefronter har flot guldlook.

Der er glas i begge låger, og hylderne inde i skabet er ligeledes af glas for bedst muligt synlighed af indholdet.

Mål: H200,8 x B96,2 x D41,6 cm.

Tulino

Det flotte Tulino vitrineskab har en masse spændende elementer, som tilsammen gør det til et ideelt valg i den moderne indretning.

Vitrineskabet har tre smarte skuffer nederst: Et par små skuffer i egetræslook, samt en større skuffe beklædt med sort folie.

Der er brune lædergreb på fronterne, og i toppen er et større skab med glaslåger med et par justerbare hylder indvendigt.

Tulino vitrineskabet står på et stel i sortlakeret metal.

Mål: H189 x B99 x D40 cm.

Rustikt vitrineskab på hjul med 3 skuffer

Dette flotte vitrineskab har et særdeles specielt look. Det står på hjul og er sektioneret i tre afdelinger, og kan således bruges til mange formål.

Der er gode muligheder for at sortere dine kæreste ejendele op efter kategorier eller anvendelsesmuligheder, da der er masser af hylder bag de gennemsigtige skabslåger.

I bunden af hvert skab er en praktisk skuffe, og vitrineskabet står desuden på solide gummihjul.

Vitrineskabet er opbygget af jern, som er hvidmalet og tilført naturlig slitage i overfladen.

Mål: H184 x B127 x D49,5 cm.

A-Line

A-Line vitrineskabet står flot i egefinér med røget finish, som har givet de naturlige egetræsnuancer et lidt mørkere look.

Vitrineskabet har to skuffer i bunden og en enkelt gennemsigtig skabslåge i toppen, hvori du finder et par gode justerbare hylder og masser af plads til opbevaring.

Skabet står på fire skrå ben, og på trods af en mere beskeden størrelse er der god plads i dette skab til lidt af hvert.

Mål: H145 x B72 x D36 cm.

Brentwood

Hvis du er til rent naturligt look, er Brentwood vitrineskabet et godt valg. Her får du et rummeligt vitrineskab i egefiner med olieret finish og gennemsigtige låger og sider, der giver et flot indkig fra både fronten og siderne.

I bunden af vitrineskabet er desuden en stor skuffe, hvori der kan opbevares lidt af hvert.

Skabslåger og skuffen har små sorte knopgreb monteret, og selve skabet står på solide ben.

Mål: H145,5 x B110 x D37 cm.

Norse

Hvis du er mere til stilrent design med flott retro inspirerede undertoner, så er Norse vitrineskabet et ideelt valg.

Her får du en stor skuffe i bunden, samt et skab i toppen med en enkelt gennemsigtig låge. Dette betyder at du kan bruge skabet til delvist lukket opbevaring, samtidig med at du stadig godt kan have lidt af skabet indrettet til ting du ikke ønsker at vise frem.

Vitrineskabet står på et matsort stel af metal, og hylderne inde i skabet kan justeres i højden.

Mål: H150 x B80,1 x D42,2 cm.

Hvis du ikke helt føler, du fandt , hvad du ledte efter, så kan du læse vores artikel om garderober med skydelåger, hvor vi har samlet en række flotte modeller.

Når du så har fået købt dig et vitrineskab, så skal du selvfølgelig også have det fyldt op med nogle genstande. Her kan du læse vores artikel om nogle af de mest populære vandglas, som du passende kan vise frem i dit vitrineskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *