15 funktionelle spiseborde med udtræk

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Et spisebord med udtræk gør det nemt og enkelt at udvide pladsen omkring bordet når behovet melder sig.

Til hverdag kan du have et lille og praktisk spisebord der passer til familiens behov og som ikke bruger for meget plads, men på særlige dage kan det udvides så der bliver plads til ekstra gæster omkring bordet.

Det er med andre ord en oplagt løsning til alle, der ofte har gæster på besøg og gerne vil indrette boligen så fleksibelt som muligt.

Spisebord med hvid bordplade og udtræk til 2 plader

Mallorca-spisebordet er et særdeles populært spisebord, som ved hjælp af udtræk og to tillægsplader kan udvides fra de oprindelige 160 centimeter til hele 252 centimeter. Det er altså nok til at 8-10 personer kan sidde sammen omkring bordet, uden der bliver pladsmangel.

Spisebordet er med et klassisk udtræk, hvor tillægspladerne monteres i hver ende. Det betyder at konstruktionen kan holdes simpel og prisen derfor er rimelig.

Bordpladen er af højtrykslaminat, og stellet herunder er af hvidolieret egetræ. En flot og fornuftig kombination til alle behov.

Ease – spisebord i hvidpigmenteret egefinér

Ease er ikke bare et flot spisebord med udtræk, men også et funktionelt spisebord med udtræk. Heri gemmer der sig nemlig to tillægsplader, som følger med i prisen, og du skal derfor ikke tænke på at købe tillægspladerne ved siden af og opbevare disse andetsteds.

Når spisebordet ikke er forlænget, ligger begge tillægspladerne fint og godt under bordpladen. Her kan de ikke ses, men til gengæld er de altid indenfor rækkevidde når de skal bruges.

Spisebordet måler normalt 160 x 90 centimeter, og det er således perfekt til familien på 4-6 personer.

Med begge tillægsplader ilagt, øges pladsen omkring spisebordet markant.

Haslev 9-H – gråt rundt spisebord med udtræk

Hvis du er lige så vild med runde spiseborde som vi er, skal du kigge nærmere på Haslev 9-H spisebordet.

Her får du nemlig et smart rundt spisebord med udtræk, så der kan ilægges op til to tillægsplader.

Du skal selv købe tillægspladerne til dette spisebord, og hver tillægsplade forlænger bordet med 50 centimeter.

Spisebordet måler oprindeligt 120 centimeter i diameter, og det betyder altså at du med udtræksfunktionen kan forlænge bordet til hele 220 centimeter.

Stort spisebord med butterfly-udtræk

Avion er et stort spisebord med udtræk, der som standard er 220 centimeter langt. Når det forlænges bliver det dog hele 310 centimeter, og det er altså længere end de fleste almindelige spiseborde.

Dette spisebord har et udtræk, som er en smule anderledes end på andre modeller. Det er nemlig et butterfly-udtræk, som kort fortalt udfoldes ved at du deler bordpladen på midten for derefter at klappe tillægspladen op.

Tillægspladen klappes op som “vinger”, og ligger således i midten af spisebordet. Dernæst skubber du bordpladen ind omkring tillægspladen, og den bliver således låst fast.

Avion-spisebordet har en overflade af hvid melamin med ben i hvidolieret egetræ, samt en kant af eg.

Prado – spisebord med udtræksbordplade i hvid laminat

Du har sikkert set Prado-spisebordet i et utal af variationer, og det er der en god grund til. Det har nemlig været særdeles populært i årevis, og det kan man da også godt forstå.

Designet er simpelt og stilrent, og spisebordet passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile.

Spisebordet har udtræk og plads til to tillægsplader, der kan forlænge bordet med op til 100 centimeter i alt. Det betyder altså at spisebordet forlænges fra de oprindelige 190 centimeter til 290 centimeter, hvilket giver god plads til 10-12 personer.

Single – spisebord med hollandsk udtræk

Single-spisebordet er endnu en populær klassiker fra ILVA, der fås i mange forskellige størrelser.

Også her får du et spisebord med et specielt udtræk, da der her er indbygget et hollandsk udtræk. Tillægspladerne ligger med andre ord hele tiden lige under bordpladen, og herfra kan de så trækkes ud i hver side når der er behov for at forlænge spisebordet. Smart og elegant.

Spisebordet i Single-serien har en bordplade i hvid melamin med sider i egetræslook og ben i hvidolieret egetræ. Det er en flot og tidløs kombination, som helt sikkert vil pynte i de fleste hjem.

Spisebord i massiv eg med udtræk

C63E-spisebordet tilhører Bjørk-serien, som er designet af Unit10 for FDB Møbler. Det er et flot og sofistikeret spisebord i et simpelt design, som er elsket af de fleste.

Spisebordet har selvfølgelig et udtræk, og hvis du vælger at tilkøbe tillægsplader kan du altså forlænge spisebordet med op til 100 centimeter så de originale 180 centimeter bliver til 280 centimeter.

Spisebordet er fremstillet af massiv eg, som er olieret og dermed fremstår i et varmt og rustikt look.

En særlig ting, som vi elsker ved netop dette spisebord, er messingskruerne der forbinder stellet under bordpladen. Det er sådan en fin lille detalje, som er med til at gøre C63E-spisebordet til noget helt særligt.

Simpelt sort spisebord med udtræk

Living&more Lotus er et flot og simpelt spisebord med udtræk. Ulig andre spiseborde med lignende design har dette bord en sort bordplade, hvor det ellers er mere normalt med en hvid bordplade.

Spisebordet måler 100 x 150 centimeter, men hvis du vælger at tilkøbe tillægsplader kan du forlænge spisebordet med op til 80 centimeter.

Bordpladen er fremstillet af MDF, som er lamineret, og benene er af krom. Flot og simpelt på samme tid.

Lille rundt spisebord med udtræk til 2 tillægsplader

Det lille runde Futura-spisebord har et praktisk udtræk, der gør det velegnet som spisebord i den lille bolig.

Spisebordet er af massiv eg, og det er behandlet med en hvid olie som lysner egetræet en smule. Det måler 110 centimeter i diameter, men på grund af udtræksfunktionen kan bordet forlænges med op til 80 centimeter.

Det betyder altså med andre ord, at du ved udvidelse af spisebordet kan få plads til mellem 6 og 8 personer omkring bordet.

Spisebord med udtræksplade i hvid melamin

Casa er et flot sort-hvidt spisebord, som selvfølgelig også har udtræk indbygget under bordpladen.

Da spisebordet har et slankt og minimalistisk design, fungerer udtræksfunktionen med hjælp fra et par metalskinner under bordpladen.

Spisebordet har en bordplade i hvid melamin med sorte kanter, og benene er desuden sortlakerede samt koniske i formen.

Det er et særdeles flot spisebord, som pynter i de fleste moderne boliger. Det måler som standard 170 centimeter i længden, men hvis du køber begge tillægsplader med til bordet kan det forlænges med op til 100 ekstra centimeter.

210 cm langt spisebord med butterfly-udtræk

I Futura-serien findes et større spisebord med butterfly-udtræk, som altså er yderst praktisk i den store husholdning.

Spisebordet kan således nemt udvides ved behov fra de oprindelige 210 centimeter til hele 300 centimeter, og det er altså en god størrelse til familien der ofte har spisende gæster på besøg.

Bordet er af massiv, hvidolieret eg, som derfor fremstår lidt lysere end ubehandlet egetræ. Et flot spisebord til den tidløse, skandinaviske indretningsstil.

Ovalt spisebord med hvid bordplade

Belina-spisebordet er et flot, elegant og simpelt spisebord. Det har mange gode kvaliteter, og så er det ligeledes billigt.

Spisebordet leveres på trods af den lave pris med hele to tillægsplader, og kan derfor udvides fra de oprindelige 170 centimeter til 270 centimeter ved hjælp af udtræksfunktionen.

Benene under dette spisebord er af massivt træ, stellet under bordpladen er af krom, og selve bordpladen er af hvidlakeret MDF. Det er en god og robust kombination, der fungerer godt i den moderne indretning.

Stort aflangt spisebord med hvid bordplade og sort stel

Mosel-spisebordet er som standard hele 215 centimeter langt, men da det har indbygget udtræk kan det forlænges til hele 315 centimeter med et snuptag.

På trods af størrelsen er prisen stadig i den lave ende her, så du får altså med andre ord rigtig meget spisebord for pengene.

Der medfølger tillægsplader til dette spisebord, og de kan begge gemmes væk under bordpladen når de ikke bruges.

Spisebordet er af massivt træ og MDF. Toppen af bordpladen er i hvid højtrykslaminat, mens siderne og stellet er af sortmalet træ.

Kvadratisk spisebord med udtræksplade

Hvis du gerne vil have et lille spisebord med udtræk, er dette bord et oplagt valg. Det måler nemlig kun 85 x 85 centimeter og er således kvadratisk, men med udtræksfunktionen taget i brug er bordets længde fordoblet til hele 170 centimeter.

Spisebordet er velegnet til den meget lille bolig, hvor hver kvadratmeter søges udnyttes bedst muligt. Her kan der til hverdag sidde op til 4 personer omkring bordet og spise, men når gæsterne melder deres ankomst er det muligt at bænke op til 8 personer omkring det forlængede bord.

Rammen af dette spisebord er af massiv eg.

Lille gråt spisebord med udtræksplader

Dette grå spisebord er ikke bare lille og elegant, det er også praktisk. Under spisebordet gemmer der sig nemlig et lille butterfly-udtræk, således at du kan forlænge bordet fra de oprindelige 80 centimeter og p til 120 centimeter.

Spisebordet er en god størrelse til den lille bolig, og da det er gråmalet fremstår det elegant og moderne. Brug det som del af en moderne nordisk indretningsstil, eller lad det indgå i et mere tidløst setup. Valget er dit.

Bordet er konstrueret i en kombination af massivt gummitræ og MDF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *