2 fine hvide vitrineskabe

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Et hvidt vitrineskab er et dekorativt møbel, som passer perfekt ind i stuen eller køkkenet. Det har normalt låger af glas, men nogle skabe har også sidepaneler med glas monteret.

Dette muliggør både opbevaring og udstilling af dine mest værdsatte ejendele, men det er også en flot og dekorativ måde at opbevare helt almindeligt service på.

Er du på udkig efter et flot hvidt vitrineskab, er du ikke alene. Herunder finder du inspiration blandt mange spændende muligheder på markedet.

Højt hvidt vitrineskab med glas i siderne

Hvis du ønsker et slankt hvidt vitrineskab, skal du tage et kig på Burnham-skabet. Det står i al sin enkelthed på en ramme af massivt træ med glaslåger i hele fronten, samt gennemsigtige sider.

Dette vitrineskab er perfekt til den trange plads, men alligevel dybt nok til at der kan opbevares tallerkener, glas, urtepotter, kogebøger og mange andre ting.

Vitrineskabet måler 210 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden samt 35,5 centimeter i dybden.

Vitrineskab med hvide glaslåger og sorte skuffer

Hvis du gerne vil opretholde et lille element af mystik, er det hvide Charlie-vitrineskab værd at tage et kig på.

Vitrineskabet har et hvidt stel bestående af MDF plader, og i fronten er der øverst er par skabslåger i matteret glas.

Ydermere finder du 4 skuffer i bunden, som du kan bruge til opbevaring af diverse personlige ejendele.

Skabet står på skråtstillede runde ben af sortmalet egetræ, og måler i alt 200 centimeter i højden, 98 centimeter i bredden samt 39 centimeter i dybden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Simpelt hvidt vitrineskab med 4 hylder

Dette flotte hvide vitrineskab passer perfekt ind i mange forskellige boliger. Det er både simpelt og elegant på samme tid, og med de gennemsigtige sider er det et godt valg for dem der ønsker at udstille deres kæreste ejendele.

Vitrineskabet er af hvidlakeret MDF, og lågerne er ligeledes at glas fra top til bund. Et par runde metalgreb gør det nemt at åbne skabet, og du finder i alt fire hyldepladser inde bagved.

Skabet er fra Display-serien, hvorfra du også finder et sortlakeret vitrineskab.

Vitrineskab i hvidlakeret jern med underhylde

Fra J-Line har vi fundet dette flotte hvide vitrineskab, som i modsætning til andre skabe er fremstillet af jern med en råt, hvidt overfladefinish.

Vitrineskabet har et par skabslåger af glas, og siderne er ligeledes af glas.

Under vitrineskabet finder du desuden en praktisk hylde til opbevaring, og selve stellet er ligeledes af jern og holdt i et slankt look.

Vitrineskabet måler 170,5 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og 39,5 centimeter i dybden.

Hvidt vitrineskab med skydedøre af glas

Hvis du er vild med skydedøre og gerne vil have et hvidt vitrineskab med netop dette, har vi her fundet en oplagt model.

Dette J-Line vitrineskab er opdelt i flere sektioner, og øverst finder du altså en sektion med skydelåger. Umiddelbart herunder finder du to åbne rum med hver sin flettede kurv, og i bunden er der to skydedørslåger.

Vitrineskabet måler 215 centimeter i højden, 135 centimeter i bredden samt 40 centimeter i dybden.

Højt vitrineskab med hvidt stel og mørk top

Dette flotte hvide vitrineskab er fra svenske Rowico, og det fremstår elegant og simpelt på samme tid. Med en skuffesektion nederst er der plads til at opbevare diverse nipsting ude af syne, mens du i skabssektionen har gennemsigtige sider og låger med glas.

Vitrineskabet måler 195 centimeter i højden, 95 centimeter i bredden samt 44 centimeter i dybden. Toppen er af mørkt træ, og der er greb af metal på både skuffefronten og skabslågerne.

Moderne hvidt vitrineskab med grebsfri front

Rowico Filippa er et moderne hvidt vitrineskab, som er designet med både skuffer og skab. Du får således en stor åben skabssektion øverst med to glashylder, og herunder er der et par rummelige skuffer med god plads til opbevaring.

Vitrineskabet måler 140 centimeter i højden, 81 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. Det står på ben af massivt træ, og toppen er af massiv olieret eg.

Inde i skabet er der to glashylder, som kan justeres i højden.

Hvidt vitrineskab på sorte fødder

Hvis du er vild med sort-hvidt design, skal du tage et kig på Mallorca-vitrineskabet. Her får du ikke bare et flot vitrineskab, men også et møbel som indgår i en større serie. du kan derfor indrette spisestuen med møbler der matcher hinanden, og derved opnå en bedre helhed.

Vitrineskabet er opdelt i en åben og lukket sektion, hvor du øverst finder skabslåger af glas og nederst finder skabslåger i MDF.

Hele dette hvide vitrineskab er af hvidlakeret MDF, men fødderne er sortlakerede. Det giver et flot spil mellem kontrasterne, som vi godt kan lide.

Hvidlakeret vitrineskab med 2 skuffer i bunden

Maysville vitrineskabet står i et flot hvidt design med skuffer i bunden, hvorved det er ekstra funktionelt til sammenligning med andre hvide vitrineskabe.

Det måler 169,5 centimeter i højden, 85,8 centimeter i bredden samt 40 centimeter i dybden. Det er nok til at du kan opbevare det meste i enten skabssektionen eller skuffesektionen, og du har således mange forskellige muligheder her.

Vitrineskabet er i hvidlakeret MDF, og på både skabs- og skuffefronter er der monteret greb i massiv eg. Ydermere står vitrineskabet på runde ben af massiv eg.

Hvidt vitrineskab til ophæng med glashylder

Hvis du ikke ønsker at have dit nye hvide vitrineskab stående på gulvet, kan du vælge et skab som dette. Bordeaux-vitrineskabet er en del af en større serie, og dette skab ophænges på væggen i en højde der passer dig.

Vitrineskabet måler 143 centimeter i bredden, 112 centimeter i højden, samt 36 centimeter i dybden.

Der er monteret 3 skabslåger i fronten af glas, og inde i vitrineskabet finder du 3 sektioner med to glashylder i hver.

Vitrineskab med glaslåge og hvid låge

Norse-vitrineskabet er et specielt hvidt vitrineskab, som ikke ligner alle de andre. Skabet står for det første på et stel af sortlakeret metal, og desuden er det opdelt i en lukket skabssektion, en åben skabssektion med glaslåge, samt en lukket skuffesektion i bunden.

Vitrineskabet har et stel af hvidlakeret MDF, og inde bag skabslågerne finder du to hylder som kan justeres i højden.

Skuffen i bunden er desuden rummelig nok til det meste, og du får altså således god plads til opbevaring af mange forskellige ting.

Højt hvidt vitrineskab med skuffer i bunden

Dette kønne hvide vitrineskab hører til Bordeaux-serien, der består af mange spændende møbler til hjemmet.

Vitrineskabet måler 200 centimeter i højden, 96 centimeter i bredden, samt 41 centimeter i dybden. Det er et flot skab med to skuffer i bunden, som du kan bruge til opbevaring af forskellige nipsting.

Inde bag skabslågerne finder du desuden tre hylder af glas, hvorpå du kan opbevare dine værdifulde personlige ejendele.

Stort hvidt vitrineskab i landlig stil

Det fine hvide EJA-vitrineskab har et fantastisk flot finish, der ikke er normalt for samlebånds-møbler. Her får du nemlig et vitrineskab med patina, hvilket betyder at skabet fremstår i brugt stand uden at være det.

Vitrineskabet måler 197 x 212 x 42 centimeter, og der er altså således masser af plads til opbevaring af både stort og småt.

Bag de fire skabslåger øverst er der flere hylder, og i bunden af vitrineskabet finder du både fire små skuffer samt fire små skabe.

Moderne vitrineskab med hvid front og stel i egelook

Hvis du ønsker et hvidt vitrineskab uden det skal være hvidt i hvidt, er Copenhagen-vitrineskabet værd at kigge nærmere på.

Her får du nemlig et flot og stilrent vitrineskab med hvide skabs- og skuffefronter, samt et stel i egetræsfinish.

Vitrineskabet måler 210 centimeter i højden, 96 centimeter i bredden og 45 centimeter i dybden.

Bag de gennemsigtige skabslåger er der monteret tre hylder af glas, og skufferne i bunden er store nok til opbevaring af det meste.

Todelt hvidt vitrineskab

Hvis du ønsker et hvidt vitrineskab med en opdeling af rummene, er Lorient-skabet fra svenske Rowico et godt valg.

Her får du nemlig et flot vitrineskab i et landligt design, der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretningsstil.

Vitrineskabet måler 185 x 95 x 42 centimeter og er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket man også kan se på strukturen i overfladen.

Alt i alt et rigtig flot hvidt vitrineskab, som nok skal sprede glæde i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *