Guide: De fedeste 4-personers sofaer med chaiselong

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

4-personers sofa med chaiselong er det rette valg til familien med børn. Her kan alle sidde godt og komfortabelt, og det vil være en fornøjelse under filmaftener.

Er der familie eller venner på besøg, kan chaiselongen ligeledes bruges som ekstra siddepladser.

Vi har håndplukket de fineste og bedste 4-personers chaiselongsofaer på markedet – se dem alle herunder.

Det skal du overveje, før du køber en ny 4-personers sofa med chaiselong:

 • Type: 4-personers sofa med chaiselong kommer i mange forskellige designs, der kan passe til mange forskellige typer af hjem. Overvej, hvilket design og hvilken type, du har brug for; skal du bruge en model med en unik farve, et bestemt materiale eller særlige funktioner?
 • Ramme: Det er en god ide, at du vælger en 4-personers sofa med chaiselong med en solid ramme. Med en ramme i eksempelvis massivt træ, kan du sikre en ekstra lang holdbarhed af din sofa.
 • Størrelse: Vær opmærksom på, om din nye 4-personers sofa med chaiselong passer ind i dit hjem. Den skal både være stor nok til, at du kan samle hele familien, men den skal også passe til rummets dimensioner.
 • Materiale: Sofaer kan du få med betræk i mange forskellige typer af materialer. Hvilken type du vælger, er helt op til dig, men du kan overveje, hvor meget vedligeholdelse, materialet kræver, og hvor besværligt det er at rengøre.
 • Pris: En sofa er ofte en større investering, og derfor er det vigtigt, at du lægger et budget og overvejer, hvor meget du vil bruge på en ny 4-personers sofa med chaiselong. Det er dog en god ide, at du investerer ekstra i møbler som sofaen, der ofte skal holde i mange år, og hvor kvaliteten er afgørende for holdbarheden.

House Nordic Lido – sofa med bred chaiselong

Denne store sofa med chaiselong er ideel til den moderne bolig, hvor farverne helst skal være varme og neutrale.

Det flotte mørkeblå velour fremstår både diskret og lækkert, og komfortniveauet er højt.

Sofaen er fra House Nordic, og fås i flere farver og størrelser hos forhandleren. Det er en ganske lækker og rummelig sofa, der er 290 centimeter bred og 170 centimeter dyb.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 170 cm (l), 290 cm (b), 76 cm (h)
 • Vægt: 78,3 kg
 • Højrevendt
 • Materiale: Velour

Arizona – stor sofa med chaiselong

Hvis komfort er vigtigt for dig, er Arizona-sofaen et godt valg. Denne store 4-personers sofa har en lækker chaiselong i den ene side, samt en god nakkestøtte du kan læne baghovedet opad.

Sofaen er betrukket med et antracitgråt stofbetræk, og den fremstår således neutral i farven.

Under sofaen er ben i naturligt egetræ, og du kan montere chaiselongen i begge sider. Det er således en god og alsidig sofa, som måler 332 centimeter i bredden og 150 centimeter i dybden.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 86 cm (h), 150 cm (d), 332 cm (l)
 • Vægt: 101 kg
 • Vendbar
 • Materiale: Polyester og eg

Barcelona – stor chaiselong sofa

Den lækre Barcelona-sofa er en stor, lysegrå 4-personers sofa med god plads.

Sofaen er vendbar, hvilket vil sige at du kan placere chaiselongen i begge sider, og den kan derfor nemt placeres alle steder.

Barcelona sofaen er betrukket med lysegråt stofbetræk, og den står på runde metalben.

Bredden på denne sofa er lige præcis 300 centimeter, og den er 147 centimeter dyb.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 86 cm (h), 85 cm (d), 147-300 cm (l)
 • Vægt: 70,9 kg
 • Materiale Polyester og metal

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nevada – dyb sofa med chaiselong

Den flotte, minimalistiske Nevada sofa fås til en yderst fornuftig pris. Den har sort betræk, og designet matcher ethvert moderne hjem.

Sofaen er mindre end andre modeller, men måler alligevel 288 centimeter i bredden. Den er desuden 154 centimeter dyb.

Den store 4-personers sofa står på runde metalben.

Ask – stor hjørnesofa med chaiselong

Ask er teknisk set ikke en chaiselongsofa, men nærmere en hjørnesofa som dog har chaiselong i den ene side. Vi synes dog den passer fint ind i den her artikel alligevel, da den er en hybridsofa.

Sofaen har fine runde træben og findes i forskellige farver, ligesom du også kan vælge mellem ben af forskellige materialer.

I sæderne er der koldskum, som giver høj komfort og holder længe. Det er desuden muligt at afmontere betrækket og håndvaske det, hvis det måtte ønskes.

Houston

Houston er en lækker 4-personers loungesofa, der med de lækre bløde hynder indbyder til afslapning med hele familien.

Med til sofaen får du desuden et par orange pyntepuder, og du kan selv vælge om du ønsker sofaen med venstrevendt eller højrevendt chaiselong.

Benene er skråtstillede og af metal, og betrækket er lysegråt.

Orto

Orto er en stor og lækker 4-personers chaiselongsofa, der med den store chaiselong rummer god plads til afslapning for hele familien.

Faktisk er det muligt for to personer at benytte chaiselongen samtidig, så her behøver hverken børn eller voksne at kæmpe om pladsen.

Du finder Orto-sofaen hos ILVA, hvor den fås i flere forskellige farver.


Købsguide: Sådan vælger du den rette 4-personers sofa med chaiselong

Din 4-personers sofa med chaiselong skal matche din indretning.

Først og fremmest er størrelsen afgørende, når det kommer til valg af din sofa. Det er vigtigt, at du er sikker på, du har plads til sofaen i din stue eller det rum, den skal stå i. Sørg for, at du har målt rummet op, og at du er sikker på dimensionerne af sofaen. Det sikrer, at du ikke laver et fejlkøb, der ikke matcher dit hjem.
Størrelsen er dog også vigtig for, hvor mange siddepladser, du har. Med en 4-personers sofa med chaiselong, har du plads til 4 personer i alt. Og der kan sidde flere, hvis du også anvender chaiselongen som siddeplads.

I nogle hjem kan det være nødvendigt, at din sofa kan mere end blot fungere som hverdagens faste hyggelige siddeplads. Det kan være, du er på udkig efter en 4-personers sofa med chaiselong, der kan omdannes til en sovesofa, eller måske har du brug for ekstra opbevaringsplads.
Hvis du skal bruge din sofa som ekstra soveplads, er det en god ide, at du vælger et betræk og materiale, der er let at vedligeholde.


FAQ

Hvor stor er en 4-personers sofa?
Generelt er en 4-personers sofa med chaiselong en relativt stor sofa, der også kræver, at du har plads i rummet.
De kan dog have forskellige dimensioner. Du kan se målene på de enkelte modeller under hvert produkt, som vi har udvalgt i vores test-oversigt.
Hvilket stof skal jeg vælge til en 4-personers sofa med chaiselong?

Hvis du gerne vil have et tekstil eller stof på din sofa, så er det en god ide, at det er let at vedligeholde og rengøre. Det gør, at din sofa holder sig flot i længere tid, mens du let kan fjerne eventuelle pletter.

Andre materialer som ægte og kunstigt læder er let at vedligeholde, fordi du kan tørre det over med en fugtig klud.

Hvad koster en 4-personers sofa med chaiselong?
Du kan få 4-personers sofaer med chaiselong i mange forskellige prisklasser. Det er både muligt at finde billige sofaer, hvis du enten går med en prisvenlig model, eller du holder øje med gode tilbud og rabatkoder. På den måde kan du spare penge på en helt ny 4-personers sofa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *