Guide: 4 betagende vinreoler af træ

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Med træreoler kan du skabe den perfekte rustikke stemning i vinkælderen, køkkenet eller viktualierummet. Uanset hvor du opbevare dine bedste vine, er vinreoler af træ det bedste valg. De fåes i mange former og træsorter, så der er noget for enhver smag.

Vinreoler af træ kan desuden være baseret på et modulært design, der betyder at du selv kan udvide opbevaringspladsen med tiden. Det er således en perfekt investering, der også holder i fremtiden.

Til denne artikel har vi samlet en række af de flotteste vinreoler af træ, så du kan blive inspireret før køb.

Traditional Wine Racks – lille vinreol i træ

Traditional Wine Racks er navnet på denne flotte vinreol, der er opbygget af træ med et skelet af metal. Reolen findes i mange størrelser og trætyper, så her er der rig mulighed for at finde noget der passer til din personlige smag.

Vinreolen er desuden modulær, og du kan således løbende bygge op og ud som du har lyst til. Prismæssigt er den også perfekt som gave. Den viste model har plads til 8 eller 12 flasker, alt efter om du ønsker at have en række på toppen eller ej.

Læs også:Flotte barborde i træ

Square S8PINE

Denne formidable vinreol har plads til 36 flasker fordelt på 6 udtrækshylder, der gør det muligt at tilgå hver enkelt vinflaske nemt og enkelt.

Vinreolen er fremstillet i massivt fyrretræ, og hver udtrækshylde kører på skinner så de er nemmet at trække ud. Hver plads er skabt til opbevaring af vinflasker af typerne Bordeaux, Alsace og Bourgogne, og da reolen er modulbaseret kan du selv udvide med flere reoler efter behov.

Denne reol er ideel til placering i køkkenet, men også i en dedikeret vinkælder.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

VidaXL (16 flasker) – Massivt design og industrielt design

Her ser du en af de godt sælgende vinreoler hos forhandleren VidaXL. Vinreolen er designet i den industrielle stil, hvilket også gør, at den er perfekt til dig, der er vinentusiast. Med denne smukke og elegante vinreol vil du kunne tilføje et ekstra strejf af både rustik og charme til dit hjem. Du kan placere VidaXL vinreol i både dit køkken, spisestue eller dagligstue.

Er du vinentusiast, vil du synes godt om pladsen i denne vinreol. Her er nemlig plads til hele 16 flasker vin. Samtidig får du to praktiske skuffer, hvor du kan opbevare tilbehør til din vin. Denne reol indeholder hermed alt, du har brug for, for at kunne servere dine gæster det perfekte glas vin. 

VidaXL vinreol til 16 flasker giver en spektakulære vintagestil

Denne vinreol er fremstillet af genbrugstræ. Dette genbrugstræ er både massivt, holdbart og yderst smukt. Desuden har det et karakteristikon af flere forskellige former for træ såsom sheesham, teak, mangotræ, akacie og mange flere. Det betyder også, at hver enkelt del på denne vinreol er unikt og skiller sig ud ved at være anderledes. 

Tegnene på slid og de tydelige træfibre giver alle dele af vinreolen et meget unikt og vintage look. Hermed kan du tilføje dit hjem et industrielt design og en vintagestil. Denne vinreol er 100% håndlavet, og hvert enkelt trin og del af processen er udført med så meget omhu, som muligt. Herunder er vinreolen nøje både poleret, malet og laveret med omhu. 

Når du modtager VidaXL vinreol, så er den allerede samlet. Det betyder, at der ikke er påkrævet nogen montering. Det er dog vigtigt, at du anvender det medfølgende vægmonteringsudstyr, så du undgår tipning af vinreolen. 

Vær opmærksom på, at farverne fra vinreol til vinreol kan vurdere. Det er lige netop dette, som gør VidaXL vinreol så unik og speciel. Du får en vinreol, som ingen andre har, fordi den altid varierer en smule fra den næste, der bliver produceret 

Alt i alt er denne VidaXL vinreol perfekt til vinentusiasten, som gerne vil have plads til lidt mere. Desuden er den fremstillet af genbrugstræ, så du gør miljøet en tjeneste ved at vælge denne VidaXL vinreol.

Specifikationer

 • Materiale: Massivt genbrugstræ + pulver lakeret stål
 • Mål: 54 x 35 x 80 cm (B x D x H)
 • Kan holde op til 16 flasker
 • Har to skuffer
 • Kommer poleret, malet og lakeret
 • Skal ikke samles
 • Monteringsudstyr medfølger

Lille vinreol i massiv akacie til 13 flasker

Denne fine vinreol er anderledes end hvad vi er vant til. Dette er dog ikke ment negativt, da reolen bestemt er pæn at se på.

Vinreolen er bygget op af massivt akacietræ, som har er oliebehandlet. Oliebehandlingen giver reolen et flot rustikt look, som går godt til mange forskellige indretningsstile.

Der er plads til i alt 13 vinflasker i denne reol, som måler 50 x 30 x 90 centimeter.

VidaXL – Flot vinreol i massivt valnøddetræ til 25 flasker

Her ser du endnu en af de bedst sælgende vinreoler hos VidaXL. Denne vinreol kommer I en naturlig stil, da den er produceret i massivt valnøddetræ. Vinreolen er som en bonus meget nem at samle, så du ikke skal kæmpe for meget med at få den i brug. Den er også kompakt med sine samlede mål på kun 63 x 25 x 73 cm. 

Denne vinreol fra VidaXL er lavet i 5 niveauer, hvilket betyder, at du kan opbevare din vin på 5 forskellige niveauer. På hvert niveau er der plads til 5 vinflasker. Med denne vinreol kan du give dit hjem et lille strejf af naturlig stil, fordi reolen er lavet af massivt valnøddetræ og krydsfiner. Hermed er den en af de mest optimale opbevaringsløsninger til dine bedste vinflasker. 

En vinreol til vinentusiasten der gerne vil have en naturligt udseende

Ud over at have fem hylde med plads til op til 25 vinflasker, så har dette VidaXL opbevaringsstativ også en række af andre gode funktioner. Sideplankerne på vinreolen formes af det flotte stel, som holder din vin ventileret. Dog gør disse planker også, at denne vinreol får et elegant udseende. Det er en kompakt opbevaringsløsning, en stilfuld flaskeholder og en naturlig tilføjelse til næsten enhver interiørindretning. 

Bemærk, at træ er et naturligt produkt, så farven på denne VidaXl reol kan variere fra reol til reol. Du kan dog være sikker på, at det massive valnøddetræ og krydsfinerer altid vil resultere i en smuk opbevaringsløsning og vinreol. Uanset hvad, så opfylder denne reol ønsket om en vinreol i et naturligt look.

Det er vigtigt, at du husker at bruge det medfølgende vægmonteringsudstyr. Det er et spild af din gode vin, hvis reolen vælter og smadrer alle dine yndlingsflasker – for ikke at tale om en kæmpe omgang rengøring.  

Alt i alt er denne VidaXL vinreol endnu en vinreol til vinentusiasten, som gerne vil have plads til mange flasker af de fineste vine. Den kan også fungere som en udstilling af de forskellige vine, du kan byde dine gæster på. Herudover passer den nemt ind i de fleste moderne hjem, hvor du ønsker at tilføje et strejf af naturlighed. 

Specifikation

 • Materiale: Massivt valnøddetræ og krydsfiner
 • Mål: 63 x 25 x 73 cm (L x B x H)
 • Kan holde op til 25 vinflasker
 • Kommer med monteringsudstyr

VidaXL

Denne elegante træreol har et let design, og rummer 25 gode flasker vin. Der er også en bakke på toppen, som kan bruges til opbevaring, ligesom der kan ophænges vinglas øverst.

Reolen er lavet af lyst, massivt grantræ fra top til bund, og kan stilles side om side i en vinkælder.

Kinto Willow

Kinto Willow er en anderledes vinreol af formspændt lyst træ, der fremstår let og svævende med det buede design.

Reolen rummer i alt 14 flasker vin, og kan stå i både køkkenet og i spisestuen. Du kan også placere reolen i vinkælderen til udstilling af dine bedste vine.

Vinobarto Odin – vinhylde til 10 flasker og 8 glas

Vinobarto Oden er som skabt til barområdet. Uanset om det er i køkkenet, i vinkælderen eller i festsalen, har du her en flot og stilren opbevaringsløsning til dine allerbedste flasker.

Vinreolen er fremstillet af opskårne EURO-paller, og træet er både høvlet og dernæst brændt for at fremhæve træets struktur.

I reolen er der plads til 10 flasker, og der kan ophænges 8 glas under selve reolen. Den er 120 centimeter bred, 33 centimeter høj og 15 centimeter dyb.

Ib Laursen vinreol med 3 skuffer

Denne flotte vinreol har tre skuffer af træ indbygget, som kan trækkes ud når vinflaskerne skal inspiceres. Reolen er lavet af mørkt træ, som fremstår råt med naturlige slidmærker i overfladen.

Vinreolen har plads til 4 flasker i hver skuffe, og kan stables hvis du måtte ønske det. Den står rigtig godt i køkkenet, men kan også fint bruges i andre rum.

Lille væghængt vinreol fra Obuzi

Denne lille designperle er perfekt til en vægplacering. Som det måske kan anes på billedet er der plads til 6 flasker, og i bunden kan der ophænges 6 vinglas.

Reolen er fra danske Obuzi, og den er lavet af mangotræ som har en flot rustik overfladestruktur.

Brug denne vinreol i køkkenet eller i vinkælderen til udstilling af dine bedste flasker, så du har noget godt at byde dine gæster til enhver lejlighed.

Læs også: Dekorative træhylder til væggen

Vinreol og barbord af gammel vintønde

Dette er ikke bare en vinreol, men også et barbord. I rigtig mange vinkældre er det normalt at have et stort ægte egetræsfad stående, som engang har været brugt til lagring af vin.

I denne vintønde er der indbygget en reol med plads til 30 flasker, og på toppen kan du skænke dine favoritvine til venner og familie. Kombiner gerne med et par barstole også, hvis du har venner på besøg som også interesserer sig for vine. Det vil være et oplagt sted at føre en samtale over et godt glas vin, i centrum af vinkælderen.

Square ABRA

Med Square ABRA kan du opbevare dine vinflasker i sektioner á 10 flasker. Perfekt for opdeling efter forskellige druer eller typer, og pænt til den rustikke vinkælder.

Vinreolen er lavet af massivt fyrretræ, og kan stables som du måtte ønske det. Du kan således skabe en større opbevaringsløsning, og du kan endda male den enkelte vinreol eller eksempelvis lakere dem.

Hvad af disse vinreoler måler 60 x 60 centimeter, samt 30 centimeter i dybden. Du kan opbevare alle slags flasker i de åbne rum, både store og små.

Vinobarto Tyr – væghængt vinreol

Vinobarto Tyr er for dig, der ønsker en eksklusiv opbevaringsløsning til dine dyreste vine. Her kan du opbevare op til 12 flasker i den væghængte reol, der er lavet af egetræ og tager sig flot ud i såvel køkkenet som i din vinkælder.

Vinreolen har et flot og simpelt dansk design, og flaskerne ligger godt og sikkert på deres egne pladser. Reolen måler 90 centimeter i højden, 42 centimeter i bredden og 7,5 centimeter i dybden.

Eliza – stabelbar vinreol i træ

Den stabelbare Eliza reol er af massiv eg, og rummer hele 64 flasker. Det er således en god opbevaringsløsning for dig der ønsker at udnytte pladsen bedst muligt, da du både kan tilbygge i højden og længden når behovet opstår.

Vinreolen er egnet til Bordeaux- og Bourgogne flasker, men ifølge forhandleren er der også plads til Champagne i enkelte rum.

Du modtager denne vinreol i usamlet tilstand, men den er nem at samle da modulerne blot skal kobles sammen.

Cava – høj vinreol i træ

Den flotte simple Cava vinreol giver masser af plads for en beskeden sum, og den viste reol rummer således 36 flasker.

På trods af den fornuftige pris er der tænkt over de små detaljer, eksempelvis at vinflaskerne opbevares i en let hældende vinkel, så proppen ikke tørrer ud.

Vinreolen rummer primært Bordeaux og Bourgogne flasker, men ifølge forhandleren er der også plads til Champagne flasker og andre større flasker på de øverste hylder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *