Velour Sofa: Her er de flotteste velour sofaer ifølge anmeldelser og forbrugere

Velour er populært som aldrig før. Den ekstravagante stoftype er eksploderet i popularitet, og findes i dag i tusindvis af danske hjem. Især de mange sofaer med velourbetræk er danskerne betagede af. Er du blandt dem, der har en sofa i velour stående øverst på ønskelisten? I så fald vil du sandsynligvis kunne finde en appellerende velour sofa blandt modellerne herunder. Udvalget er meget differentieret, hvorfor det byder på noget for alle, der ønske sig en sofa velour. Hvis du leder efter en ny sofa til stuen, og du helst ser, at den er betrukket med velourbetræk, bør du tage et kig på udvalget herunder.

 

New York – Modulsofa i velour

New York er en modulsofa, der er bestående af fire moduler. Da det er en modulsofa, er det muligt at sammensætte sofaen, som du ønsker. Ligeledes er det muligt at udbygge sofaen på sigt, hvis du får brug for eller lyst til en større sofa i stuen. Du kan få den i et hav af farvevarianter, så hvad enten du søger en blå velour sofa, grøn velour sofa, grå velour sofa eller en sort velour sofa, kan New York meget vel være noget for dig. Selve betrækket er lavet i et slidstærkt og smudsafvisende stof, der er fremstillet i 100 % polyester. Denne sofa er dog ikke blot smart. Den er også både holdbar og komfortabel. Alle moduler er opbygget af massivt træ og polstret med et godt, fast koldskum. Det sikrer ikke blot en høj kvalitet, men er også medvirkende til, at New York-sofaen vil bibeholde sin facon i flere år fremover. Benene er lave og sorte, så uanset hvilken farvevariant, du vælger, er du sikret, at de passer godt til. Hertil bør det også nævnes, at de lave ben får det til at ligne, at sofaen står direkte på gulvet. Det giver den et stilrent og interessant look, ligesom siddehøjden også mindskes.

Roma – Hjørnesofa i velour

En hjørnesofa kan passe rigtig godt ind i flere typer stuer. Er du af den opfattelse, at en hjørnesofa er det bedste valg for dig, bør du tage et kig på Roma. Her er der nemlig tale om en rigtig flot hjørnesofa i velour, som særligt er tiltalende for dig, der søger en lav sofa. Desuden er der tale om en sofa med en siddedybde på hele 70 cm. Derfor indbyder dem bestemt til at flyde ud og slappe af, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Dens størrelse og siddedybde medfører desuden, at der er plads til hele familien i sofaen. Den er betrukket med en stoftype, der hedder Luca, som har et rigtig flot velourlook. Betrækket er fremstillet i 100 % polyester, og har en Martindale på 35.000. Derfor er det et forholdsvist slidstærkt betræk, som kan klare hverdagens brug. Sofaen bryster sig også af en sofa, der ikke ses synderligt ofte. Er det af betydning for dig, at du får købt en sofa, der skiller sig ud fra mængden, vil Roma derfor være noget for dig. Det kræver dog, at du har plads til den, da det er en stor sofa.

Bloomingville Rox

Det er ikke alle, der har interesse i at købe en stor velour sofa chaiselong. Nogen vil helst have en almindelig 3-personers sofa. Er du en af dem, der tilhører denne gruppe, bør du tage et nærmere kig på Bloomingville Rox-sofaen. Her får du nemlig en behagelig og elegant sofa i blåt velour. Den har et stilrent og elegant udtryk, hvilket ikke blot understreges af valget af velourbetræk, men også sofaens flotte former. Derfor vil den også finde sig godt til rette i enhver bolig. De tynde ben medvirker også til, at der kommer luft omkring sofaen, hvorfor den har et let udtryk. Til trods for dette, er det en forholdsvis stor 3-personers sofa, der måler 293 cm i bredden. Siddedybden lyder på hele 63 cm, hvorfor der er god plads at sidde på i denne sofa. Er det en flyder, du er på udkig efter, er dette ikke det mest optimale valg. Hvis du derimod leder efter en smuk sofa, som vil passe rigtig godt ind i det moderne hjem, er Rox fra Bloomingville et rigtig godt bud. Den er desuden også slidstærk med en Martindale på hele 40.000.  

HANDVÄRK The Modular Sofa i velour med chaiselong

The Modular Sofa fra HANDVÄRK er en moderne og stilren sofa i velour med chaiselong. Sofaen formår at kombinere det ekstravagante med det afslappede på fornem vis, hvorfor det naturligvis er en veloursofa, der – uden tvivl – vil tage dig godt ud i dit hjem. Sofaen er dog ikke blot tiltalende for dig, der er vild med velour og elegance. Det er også en sofa, der appellerer til dig, der er på udkig efter en sofa med god plads. Sofaens velourbetræk er i mørkegrå nuancer, hvorfor farven er både neutral og nedtonet. De tynde, sorte ben, der er monteret på sofaen, går desuden rigtig godt til sofaens betræk. Er du glad for velour, men afskrækkes du af farver, kan The Modular Sofa være et godt bud på en sofa for dig. Betrækket på sofaen har desuden en Martindale på over 100.000, hvorfor det er yderst slidstærkt. Du skal derfor ikke bekymre dig for, om det tager skade på sigt af den daglige brug. Indvendigt er den polstret med såkaldt high density-skum, der yder en høj komfort.  

Manhatten – 3-personers med chaiselong i velour

Manhatten er en rigtig flyder. Det er en lav og dyb sofa, der er lige til at smide sig i. Derfor er den særligt egnet til dig, der søger en sofa, der indbyder til afslapning. Da det er en 3-personers med chaiselong er der også god plads til resten af familien i sofaen. Det er en modulsofa, hvorfor du selv kan sammensætte den, som du ønsker. Det betyder, at det er en meget fleksibel sofa, som med garanti kan sammensættes på en måde, så den er ideel for netop dig. Både ryg- og siddepuder er fastmonteret, hvilket faktisk er en fordel. Det sikrer nemlig, at du ikke skal banke løse puder på plads. Sofaen er bygget op omkring en ramme af træ, og puderne er fyldt med stabilt PU-skum. Det giver en god komfort, men det er ikke umuligt at komme op af den igen. Designet er meget strømlinet og enkelt. Dertil går sofaen helt til gulvet, da den er udstyret med helt lave ben. Både ben og samlebeslag er monteret på forhånd, så du kan komme i gang med at bruge din sofa, lige så snart du har modtaget den.

Prague – 2,5-personers sofa

Her får du ikke blot en sofa, der bryster sig af et flot og nydeligt design. Du får også en sofa, der bryster sig af en imponerende kvalitet. Derfor er det ikke kun det skønne design, der er tiltrækkende ved denne sofa. Det er også den høje kvalitet. Sofaen er bygget op omkring en massiv træramme, stålfjeder og stabilt koldskum. Det medfører, at sofaen yder en siddekomfort, der er helt i top. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt det er en sofa, du kommer til at sidde godt i. Når du bestiller Prague-sofaen, kan du selv vælge, hvilken type stof betrækket skal være i. Har du forelsket dig i velourmaterialet, er det stoftypen Fanny, du skal gå med. Det er et velourstof, der både er moderne og yderst slidstærkt. Sofaens ben er lavet i eg, hvilket ikke blot giver et moderne udseende, men gør dem også robuste. Desuden står de rigtig godt til resten af sofaen, da de er forholdsvis tynde. At benene er tynde kan virke uden betydning, men det er faktisk med til at give den et lettere udtryk.

Orto Sofa med chaiselong

Orto er en sofa, der er et godt bud på en sofa, der har formået at kombinere det klassiske med det moderne. Den byder på et grafisk og stringent udtryk, der gør, at den ganske enkelt er uimodståelig. Samtidig medfører det, at den appellerer til de fleste. Sofaen byder på en lang række grafiske kvadrater, der er gennemgående på hele sofaen. Det er med til at give den et udtryk, der er både trendy og lækkert. Dens både rolige og stilrene udseende medfører, at den passer perfekt ind i enhver indretning. Du kan få sofaen i en række forskellige farver, der dog alle er i dæmpede toner. De mange farvevarianter sikrer, at du også vil støde på en variant, der er som skabt til dig. Derfor finder du ikke blot en version, der tiltaler dig, men også en version, der passer ind i din bolig. Det er et godt bud på en sofa med chaiselong til dig, der vil være sikker på, at pladsmangel ikke bliver en realitet. Sofaen har nemlig en størrelse, der sikrer, at der er plads til hele familien. Skal hele familien ikke sidde i sofaen, er der også plads til, at du selv kan brede dig godt ud.

Ria 2-personers sofa

Det er ikke alle, der har brug for en stor sofa. Det kan være, at du blot skal bruge en sofa, der kan stå til pynt, eller at der ikke er behov for plads til mere, end et par personer. Hvis du ikke har brug for en stor sofa, men gerne vil have en veloursofa, er Ria til dig. Ria er også en sofa, der appellerer til dig, der ønsker en spektakulær indretning, der skiller sig ud. Den bryster sig nemlig af både elegance og modig stil i form af både betræk og design. Derfor er det ikke blot en almindelig sofa, som man støder på i massevis. Ria er også blevet polstret med blødt polyetherskum, hvilket giver en blød og behagelig siddekomfort. Du kan læne dig tilbage, mens du nyder en kop kaffe, læser en bog eller blot lader batterierne op efter en lang dag på arbejde. De lette ben er lavet i sortlakeret gummitræ, som medvirker til, at sofaen får et klassisk udtryk. Desuden er benene også forholdsvis neutrale, hvorfor de lader den unikke og iøjnefaldende sofa få den opmærksomhed, den fortjener at få.

Velour er populært som aldrig før

Du har sandsynligvis selv opdaget, at du støder på veloursofaer i massevis. Det skyldes, at de i løbet af de seneste år er blevet mere og mere populære. Der er nemlig rigtig mange danskere, der er begyndt at tage velour til sig. For dig, der er på udkig efter en sofa i velour, er det dog kun en fordel. Den store popularitet betyder nemlig, at udvalget også er blevet større. De mange forhandlere skal nemlig så vidt muligt forsøge at matche den efterspørgsel, der er på veloursofaerne. Udvalget er dog ikke blot blevet øget med massevis af ensartede sofaer, der kun adskiller sig i forhold til størrelse og pris. Derimod er udvalget bestående af en lang række forskellige veloursofaer, der adskiller sig fra hinanden på en lang række punkter. Det sikrer selvfølgelig, at du ikke skal betvivle, hvorvidt udvalget også indeholder en sofa, der harmonerer med dine præferencer. Det gør sig gældende, hvad enten dine ønsker er meget specifikke, eller du er åben over for flere sofatyper.  

Spisebord med udtræksplade i hvid melamin

Der er flere årsager til, at velour er blevet populært på det seneste. Det handler dog især om, at det er et materiale, der er både har et udseende, der er elegant og ekstravagant. Ikke nok med det, så er det også et materiale, der kan bryste sig af at være slidstærkt. Selvom du får et meget nydeligt materiale, som tager sig pænt ud i din bolig, skal du derfor ikke være bekymret for, at det ikke kan holde til at blive brugt i hverdagen. Derfor er det et materiale, der formår at kombinere det bedste fra begge verdener. Har du selv forelsket dig i velourmaterialet, er det derfor ikke noget, du er alene om, og det er der ikke noget at sige til. Heldigvis er der også rigtig mange forskellige varianter af velour, hvorfor der også er noget, som tiltaler netop dig og de ønsker, som du har til materialet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *