17 pæne vasketøjskurve med låg

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Vasketøjskurven opretholder en helt basal funktion i hjemmet: Opbevaring af vasketøj.

Men hvis du også gerne vil have opbevaringen af vasketøj til at fremstå nogenlunde pænt og diskret, så er en vasketøjskurv med låg en nødvendighed.

Vasketøjskurve med låg fungerer blandt andet perfekt til boliger med kun ét badeværelse eller kombineret bryggers/entré, hvor de således kommer til at stå fremme for gæster.

Til denne artikel har vi fundet vores absolutte yndlingskurve med låg, så du kan opbevare vasketøjet pænt og diskret.

Vipp4441 vasketøjskurv – Stilren kurv til vasketøj i sort look

Vipp4441 vasketøjskurv – Stilren kurv til vasketøj i sort look

Til den minimalistiske indretning eller til det moderne hjem vil denne designerkurv være det perfekte valg. Den flotte og stilrene vasketøjskurv er skabt af designeren Holger Nielsen tilbage i år 1939. Den er mindst lige så brugbar og eftertragtet i dag som for knap 100 år siden. 

Kurven modtager en flot 1. plads i anmeldelsen af de bedste vasketøjskurve på det danske marked hos Pricerunner.dk.

Om Vipp4441

Der er flere fordele ved Vipp441, der kommer dig til gode både nu og i fremtiden. Modsat mange andre af de andre funktionelle og praktiske kurve til vasketøj med låg er Vipp441 lavet i et robust og blankt materiale. Dette gør det lettere for dig at vedligeholde kurven, og du kan nemt tørre den af efter behov. 

Det metalsorte look vil passe til både badeværelset, entréen eller soveværelset. Vi har forskellige præferencer for, hvor kurve med vasketøj skal befinde sig i hjemmet. Og det er forskelligt fra husstand til husstand, hvor rummelig kurven skal være.

Der er plads til 75L i Vipp441. Dette modsvarer behovene hos 2 voksne mennesker. Der er tænkt over hver en detalje med den eftertragtede og prisvindende vasketøjskurv. 

Der er små lufthuller i låget, der minimerer dannelse af dårlig luft i kurven. Og der er sortering i kurven, så du kan adskille tøj i forhold til farver. Begge funktioner er med til at højne din anvendelsesglæde af kurven, og den vil komplimentere dine behov mange år frem. 

Udvalgte specifikationer 

 • Matsort look
 • Høj slidstyrke 
 • Smukt og moderne design 
 • Nem at vedligeholde 
 • 75L
 • Sortering i kurven 
 • Eksklusivt valt 
 • Lufthuller i låg

Læs også: Flettede vasketøjskurve med rustikt look

Cinas vasketøjskurv – Funktionel og budgetvenlig kurv til vasketøj

Cinas vasketøjskurv – Funktionel og budgetvenlig kurv til vasketøj

Er du på udkig efter en prisvenlig kurv til vasketøjet derhjemme? Og skal kurven være skabt i et enkelt formsprog, så du kan have den stående på badeværelset eller i soveværelset?

Denne Cinas kurv kan være det rette valg for dig, der både er til skarpe priser, høj kvalitet og moderne designs. 

Det innovative design og den gode pris gør Cinas kurven til en favorit hos kunderne hos Frishop.dk

Om Cinas kurven 

Kurven fra Cinas skiller sig ud på flere måder sammenholdt med flere af de andre pæne vasketøjskurve på det danske marked. Cinas kurven er lavet af genbrugte papirfiber, der med sikkerhed vil tiltale dig, der i forvejen træffer miljøbevidste valg. Hvor andre kurve typisk er lavet i runde designs, er Cinas modellen udført med en oval front og en lige bagside. Denne udformning gør, at kurven er lettere at få plads til i både små og store rum. Den kan placeres direkte op ad væggen, så der ikke er spildplads omkring. Skal kurven stå i et lille badeværelse eller i et smalt soveværelse er dette funktionelle design ideelt for dig. 

Den pladsoptimerende og miljøvenlige vasketøjskurv er skabt til den moderne familie eller parret med hektiske hverdage. Der sidder en løs pose i kurven, som er nem at tage op, når alt vasketøjet skal rengøres. Du slipper herved for at skulle løfte hele kurven, hvis den står på afstand fra vaskemaskinen. 

Papirfibrene gør kurven ultralet. Skulle du have behov for at flytte kurven fra én placering i hjemmet til en anden, kan dette ske med de integrerede håndtag under låget. 

Udvalgte specifikationer 

 • Plads optimerende design med en lige bagkant 
 • Praktiske håndtag (integreret i kurven)
 • Miljøvenlige materialer 
 • Sort look
 • Posen indeni kan tages op

Læs også: Flettede vasketøjskurve med rustikt look

Vallea

Den elegante og rustikke Vallea vasketøjskurv er lavet af rattan, og har et låg i samme materiale.

Indvendligt er kurven dog udstyret med en udtagelig stofpose, så vasketøjet nemt kan tages op og bringes til vaskemaskinen. Dette er særligt smart hvis du har flere badeværelser, og vasketøjet således skal opsamles og indhentes fra flere rum.

Læs også: Flettede vasketøjskurve med rustikt look

Vallea vasketøjskurven måler 51 centimeter i diameter og 62 centimeter i højden, og fås i tre forskellige varianter.

Kamala

Den smukke Kamala vasketøjskurv har et rektangulært design, og på toppen er et låg med en hank i midten.

Vasketøjskurven er fremstillet i naturfarvet vandhyacint, som er flettet ind mellem hinanden for at skabe det flotte sofistikerede mønster.

Du får her en funktionel og rummelig vasketøjskurv fra ILVA, der måler 60 x 33 centimeter, samt 45 centimeter i højden.

Living&more vasketøjskurv med hjul og hylder

Dette er ikke bare en vasketøjskurv med låg, men derimod et helt system der byder på mange forskellige muligheder.

Vasketøjskurven er monteret i et stativ under en skuffe, hvorved skuffen også fungerer som låg. Over skuffen er et par hylder til opbevaring, og tilsammen er dette system genialt til den lille bolig.

Selve vasketøjskurven er sort, og det er skuffen og metalstellet også. Der er hjul monteret på alle benene, og hylderne i toppen er af bambus.

Brabantia vasketøjskurv med sort låg af plast

Brabantia laver mange funktionelle ting til hjemmet, deriblandt denne cylinderformede vasketøjskurv af stål med et låg af sort plast.

Læs også: Praktiske vasketøjskurve fra Brabantia

Vasketøjskurven har en stofpose indvendigt, og som det kan anes på billedet er metalcylinderen perforeret i bunden således at der sikres en god ventilation ind til posen.

I midten af låget er en lille åbning, som kan bruges til at nedkaste tøj i stofposen. Dette skaber en praktisk funktion, der samtidig opretholder det diskrete ydre.

Vasketøjskurven fra Brabantia måler 30 centimeter i diameter, og er 63,5 centimeter høj.

Brabantia stabelbar vasketøjskurv

Denne vasketøjskurv er intet mindre end genial. Ikke nok med at der er låg i toppen, så er der også en åbning foran som vasketøjet kan kastes ind igennem.

Dette design betyder at kurven kan stables, således at du kan sortere vasketøjet i flere forskellige farver og materialer.

Hver af disse vasketøjskurve rummer op til 35 liter, og den bærende konstruktion er af plastik med polyester monteret udenpå.

Du kan se alle farverne ved at klikke videre herunder.

Klassisk vasketøjskurv med klaplåg

Hvis du foretrækker et klassisk og naturligt look, er denne vasketøjskurv et ideelt valg. Her får du en pæn løsning i bambus, hvori der er monteret en pose af stof.

Du kan nemt skjule vasketøjet ved at klappe låget ned, og den indvendige stofpose kan desuden tages ud og bæres til vaskemaskinen når der skal vaskes.

Vasketøjskurven måler 40 x 40 x 58 centimeter, og der er således god plads til masser af vasketøj.

Ønsker du et lidt anderledes look, kan du eksempelvis spraymale denne vasketøjskurv i en farve du synes passer til din stil.

Aquanova York

Aquanova York er en smart og let vasketøjskurv, som i stedet for et klassisk låg har en åbning der kan snøres sammen. Dermed kan du tage hele vasketøjskurven med dig i eksempelvis bilen, så du kan bringe vasketøjet til vaskeriet eller hvorend du ønsker at vaske det.

Vasketøjskurven fås i flere forskellige farver, og har et par flotte håndtag i læder look. Den er fremstillet af en blanding af bomuld og polyester, og opbygget således at den ikke falder sammen af sig selv.

Kurven rummer i alt 76 liter, og måler 42 centimeter i diameter samt 55 centimeter i højden.

Bambus vasketøjskurv med låg og stofpose

Denne smukke vasketøjskurv passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil, og har en fin stofpose indvendigt.

Med til vasketøjskurven får du også et smart låg, hvorpå der er monteret en bærehank.

Selve vasketøjskurven er af lyst bambus, som er monteret i lange smalle stykket. Inde i kurven sidder en hvid pose af stof, som kan tages ud når tøjet skal bringes til vaskemaskinen.

Vasketøjskurven måler 52 x 32 x 63 centimeter.

House Doctor Laundry

House Doctor Laundry er det sigende navn på disse to vasketøjskurve, der har låg og og er flettet af søgræs i to forskellige farver.

Vasketøjskurvene har ikke blot låg men også bærehanke i siderne, og det flotte udvendige design skaber en fin kontrast mellem det lyse og det mørke.

I dette sæt kan du opdele lyse og mørke tekstiler eller hvide og farvede tekstiler, alt efter hvad der giver mening for dig.

House Doctor laver mange spændende vasketøjskurve med låg, som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren herunder.

Ferm Living Herman

Ferm Living er på spil igen, og med Herman vasketøjskurven får du således en flot løsning der passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Læs også: Flotte vasketøjskurve fra Ferm Living

Vasketøjskurven står på et sammenklappeligt metalstel som holdes sammen af nitter i messinglook og et par lædersnore, og på toppen er der et låg som sørger for at skjule indholdet af kurven.

Ferm Living Herman måler 65 x 50 x 40 centimeter, og er således rummelig nok til det meste.

Alibaba vasketøjskurv med rundt låg

Alibaba er det fine navn til denne runde vasketøjskurv, som er en del af en større serie importerede og håndflettede kurve fra Senegal.

Som vasketøjskurv er den perfekt, fordi den er fremstillet delvist af naturmaterialer med plastikstrips flettet ind imellem.

På toppen er et flot låg, der slutter tæt og gør det muligt at skjule vasketøjet helt.

Da kurven er håndlavet, varierer målene en lille smule fra kurv til kurv. Du kan dog forvente at få en flot vasketøjskurv på mellem 70 og 75 centimeter i højden, samt en diameter på mellem 50 og 65 centimeter.

Smal vasketøjskurv fra Dixie med klaplåg

Hvis det kniber med pladsen men du stadig ønsker en flot løsning til vasketøjet, skal du vælge denne vasketøjskurv fra Dixie.

Her får du ikke bare en vasketøjskurv med låg, men også en smal kurv der kan stå næsten alle steder.

Vasketøjskurven kan eksempelvis stå inde i et almindeligt skab, og du kan have flere stående ved siden af hinanden hvis du gerne vil kunne sortere vasketøjet nemt og enkelt.

Låget sørger for at skjule indholdet så det ikke ligger frit fremme, og kurven måler 21 x 43 x 58 centimeter.

Sæt med 2 runde vasketøjskurve med låg

De fleste opdeler vasketøjet efter hvordan det skal vaskes, eller hvilke farver det er. Det er derfor praktisk at have mere end én kurv, og med dette sæt skal du således ikke spekulere mere på dette.

Du får nemlig et par gode kurve til vasketøjet, som begge har låg samt en indvendig pose af lyst stof.

Vasketøjskurvene er flettet af vandhyacint, og den ene er en lille smule mindre end den anden. De er dog begge i den store ende, og dermed ganske smarte og funktionelle.

Rund vasketøjskurv fra Hübsch med opbevaringsrum i låget

Her får du en lidt mere sofistikeret løsning, hvor designet overrasker på flere punkter.

Først og fremmest får du med denne vasketøjskurv et funktionelt lille opbevaringsrum i selve låget, som skydes til siden i stedet for bare at afmontere eller klappe op.

Derudover er kurven lavet med et flot stel af bambus, som er beklædt med et flot gråt stof.

Vasketøjskurven er således ganske god og funktionel, og det lille rum på toppen kan eksempelvis benyttes til små beklædningsgenstande som undertøj og strømper, eller noget helt tredje.

Sæt med vasketøjskurve fra Sika Design

Sika Design har hentet dette sæt vasketøjskurve hjem fra Senegal. De er håndlavede af strå, som er flettet ind mellem sorte plastikstrips. Tilsammen er det en rigtig flot kombination, og kurvene står derfor perfekt i mange forskellige boliger.

På toppen af kurvene er låg, hvorved indholdet kan skjules nemt og effektivt. Der er påsyet sort læder rundt om siderne, således at kurvene er mere robuste.

Det er et par mindre vasketøjskurve, som fint kan placeres i et skab eller lignende opbevaringsløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *