3 gode vasketøjskurve med indbygget sortering

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Når vasketøjskurven har indbygget sortering, slipper du for at stå og fiske forskellige farver op mellem hinanden når der skal vaskes.

Dette er ikke bare smart men også tidsbesparende, og det er især en fordel i børnefamilier hvor tiden er knap.

Der er nogle forskellige muligheder for dem der gerne vil have vasketøjskurve med sorteringsmuligheder: Enten kan du vælge en enkelt vasketøjskurv med opdelte rum, eller du kan vælge en modulkurv der så kan sættes sammen med flere kurve – og dermed gøre det muligt at sortere i alle de farver, du måtte have lyst til.

Herunder har vi samlet vores bud på de bedste vasketøjskurve med mulighed for sortering.

Stabelbar vasketøjskurv til uendelig sortering

Hvis du ikke ønsker at lade dig begrænse af små vasketøjskurve med indbygget sortering, er denne Brabantia vasketøjskurv et godt valg.

Læs også: Pæne vasketøjskurve med låg

Her kan du nemlig stable så mange du har lyst til og kombinere med flere forskellige farver, så alle nemt kan genkende den rigtige kurv til vasketøj.

Sorter i farver og ikke-farver, samt temperaturer og hvad der ellers måtte være nødvendigt. Hver af disse vasketøjskurve rummer op til 35 liter, og måler 44,5 x 32 x 37 centimeter.

Smart vasketøjskurv med bærehank

Denne store vasketøjskurv kan nemt bruges til sortering, og fremstår derudover pæn og stilren.

Vasketøjskurven er fra Brabantia, og åbningen i toppen fungerer samtidig som en bærehank. Løft blot i flapperne der udgør åbningen, og de former sig til et praktisk håndtag.

Læs også: Praktiske vasketøjskurve fra Brabantia

Kurven rummer 55 liter, og måler 54,3 x 40,3 x 30 centimeter.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Trio – vasketøjskurv med 3 indbyggede rum

Denne store vasketøjskurv har indbygget sortering til 3 slags vasketøj, så du nemt kan opdele efter præcise vaskebehov.

Vasketøjskurven er i mørkegråt stof med et sammenklappeligt aluminiumsstel, og den totale kapacitet er på 130 liter.

Kurven vejer således også kun 850 gram, og med de indbyggede håndtag er det nemt at bringe vasketøjet med rundt.

 

Bambus vasketøjskurv med lys/mørk sortering

Denne flotte vasketøjskurv er lavet af bambus, og har en indvendig hvid kurv med sortering i to forskellige typer: Lyst og mørkt.

Vasketøjskurven har desuden låg og håndtag, så tøjet kan gemmes væk i hverdagen, og når der skal vaskes kan du nemt bære hele kurven til vaskemaskinen.

Der er kapacitet til i alt 100 liter i denne kurv, som på grund af de naturlige materialer ikke anbefales til brug i rum med høj luftfugtighed.

Den udtagelige vaskepose kan desuden vaskes for sig selv, og hvis du ikke ønsker at have teksten “Lights | Darks” stående i fronten, kan du bare vende posen den modsatte vej.

Sort vasketøjskurv på hjul

Denne smarte vasketøjskurv fås til en overkommelig pris, og passer perfekt til det dedikerede vaskerum. Her kan tøjet sorteres i tre forskellige typer, men faktisk fås den også til fire forskellige typer.

Vasketøjskurven findes i både sort og hvid, kan kan nemt flyttes rundt på grund af de påmonterede hjul.

Du får et smart og funktionelt design hvor hver vasketøjskurv kan afmonteres og bæres ved hjælp af hankene, således at du ikke behøver tage hele kurven med stativ til vaskemaskinen når tøjet skal vaskes.

Aldo – vasketøjskurv med todelt sortering

Denne flotte vasketøjskurv har indbyggede rum til sortering, og den er samtidig særdeles rummelig. Brug den eksempelvis i soveværelset, på badeværelset eller i garderoben, alt efter hvor du måtte ønske at smide dit tøj til vask.

Vasketøjskurven har låg med velcrolukning, således at vasketøjet til enhver tid holdes skjult i en pæn opbevaringsløsning.

Udvendigt har kurven et flot gråt mønster i den glatte struktur, og den måler 61 x 30,5 centimeter samt 63,5 centimeter i højden.

Når den ikke er i brug, kan den nemt klappes sammen så den ikke fylder noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *