5 funktionelle vasketøjskurve i plast

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vi kender nok alle sammen den klassiske runde vasketøjskurv i plast, med det fuldstændigt anonyme og intetsigende hvide eller sorte design.

Hvorfor er netop denne type vasketøjskurv så populær, mon? Tja, først og fremmest er plastik et billigt og medgørligt materiale, som holder i en evighed og tåler hvad som helst. Dette gør den til en fantastisk funktionel vasketøjskurv, som også er let nok til at tage i armene når du skal flytte vasketøjet rundt.

Med tiden er der kommet flere spændende vasketøjskurve i plast til markedet, som har nyt spændende design og flere smarte funktioner. Se nogle af de bedste bud i denne artikel, og lad dig inspirere før dit næste køb.

 

Cestino – plastkurv med håndtag

Den praktiske Cestino vasketøjskurv minder måske lidt om en indkøbskurv, men det har altså flere fordele: Først og fremmest skaber de perforerede sider en god ventilation omkring dit vasketøj, og dernæst bliver det nemt at bære kurven rundt på grund af bærehankene.

Vasketøjskurven findes i flere spændende farver og størrelser, og du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren herunder.

Den viste model er af den store størrelse, og måler således 42 x 35 centimeter med en højde på 39 centimeter.

Perfekt til placering i et skab eller – måske – under en høj seng?

Handed By Venice – plast vasketøjskurv med låg

Venice er en smart vasketøjskurv fra hollandske Handed By, som er flettet af plast-strimler.

Det er en smart vasketøjskurv med låg, som nemt skjuler alt dit vasketøj i en pæn indpakning. Kurven fås i flere farver og størrelser, således at du kan mikse og matche præcis de varianter du måtte ønske.

Den viste model måler 33 x 33 centimeter, og har en højde på 52 centimeter.

Udover at kunne bruges til vasketøjet, kan den også bruges til mange andre ting – deriblandt opbevaring af legetøj, pantflasker og meget mere.

Handed By Dijon – flot vasketøjskurv flettet i plast

Hollandske Handed By har skabt denne flotte vasketøjskurv af flettet plast, som har et flot og spændende mønster i overfladen.

Vasketøjskurven måler hele 35 centimeter i diameter og 57 centimeter i højden, hvilket betyder at der er god plads til masser af tøj.

I toppen har kurven desuden et par håndtag så den nemt kan bæres rundt, og da den er lavet af genbrugsplastik er miljøbelastningen minimal.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Plast vasketøjskurve fra HAY – moderne farver

Danske HAY har “døbt” denne serie noget så simpelt som “Laundry Basket”, og det er da også dens primære formål – at fungere som vasketøjskurv.

Vasketøjskurven fra HAY er designet af studiet ved navn Big-Game, og designet sender en kærlig hilsen til den klassiske kurv til vasketøj. Farverne og linjerne er dog opdaterede, og konstruktionen er en anelse mere robust.

Som det kan ses på billedet fås den i flere forskellige størrelser, hvor den største vasketøjskurv måler 37,5 x 57,5 centimeter med en højde på 62,5 centimeter.

Nomess “A Beautiful Mess”

På denne sjove vasketøjskurv er påtrykt ordene “A BEAUTIFUL MESS”, hvilket egentlig ganske fint beskriver hvad der sker når den fyldes med enten vasketøj eller andre ting.

Den gennemsigtige vasketøjskurv skjuler nemlig ikke noget, og den er således ideel for dig der gerne vil organisere vasketøjet nemt og enkelt i et bryggers eller en aflukket garderobe.

Vasketøjskurven er fremstillet af PVC, og har en diameter på 30 centimeter samt en højde på 68 centimeter.

 

Candy Vasketøjskurv - Stilren vasketøjskurv i mat sort

Candy Vasketøjskurv – stilren vasketøjskurv i mat sort

Vasketøjskurven fra Candy er en vasketøjskurv, som først og fremmest skiller sig ud fra mængden med sit stilrene design og strømlinede udtryk. Produktet er populært hos frishop.dk, hvor de bl.a. skriver, at produktet har et “moderne design”. 

Candy Vasketøjskurv fås i mat sort og med pose. Vaskeposen er også sort, og den er lavet i 100% polyester. Med en kapacitet på 20 L er vaskeposen også forholdsvis praktisk, da der kan være meget tøj/vask i den. 

Denne vasketøjskurv vil passe ind i mange hjem. Det er oplagt at have den stående i bryggerset eller på badeværelset. Det er samtidig en vasketøjskurv, som man ikke vil have behov for at gemme væk. Den er elegant at se på, så det gør ikke noget, at den står fremme i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *