Værktøjskasser med skuffer – Se vores udvalgte modeller her

Værktøjskasser med indbyggede skuffer hjælper dig med at holde styr på stumperne, som ellers ofte forsvinder i bunden af kassen.

Det kan være alt fra bits til bor og små skruetrækkere, du gerne vil have ved hånden uden at skulle lede hele værktøjskassen igennem.

Heldigvis er der mange muligheder for at finde en god værktøjskasse med skuffer, og du kan enten kombinere en stor kasse med små skuffer eller vælge en værktøjskasse der udelukkende består af skuffer. Alle har hver sine fordele, som vi diskuterer her.

Teng Tools TC803N – værktøjskasse i stål med 3 skuffer

Se pris hos Dorch & Danola

Teng Tools er et svensk mærke, som blev grundlagt for mere end 30 år siden. Kvaliteten er høj, og værktøjskassen består udelukkende af skuffer.

Værktøjskassen er fremstillet af rødlakerede stålplader, og der er monteret gummifødder under boksen.

Det er en stor og robust værktøjskasse, som bedst egner sig til en stationær placering i eksempelvis bilen eller på værkstedet. Den har solide metalhåndtag på siderne, så den nemt kan bæres rundt af en eller to personer.

På hver skuffe finder du desuden en låsemekanisme, og værktøjskassen kan ligeledes låses med den medfølgende kombinationslås.

Dette er en god værktøjskasse til dem, der ønsker at opdele værktøjet og sortere det i skuffer. I hver skuffe finder du 4 indbygningsbokse, så der kan sorteres yderligere i indholdet.

Raaco HandyBox – værktøjskasse med 4 skuffer

Se pris hos Dorch & Danola

Raaco står bag flere gode og praktiske systemer, som du kan organisere og tilpasse efter behov.

HandyBox værktøjskassen har 4 skuffesektioner, hvori du kan sætte bærbare Assorter bokse. Der medfølger en Assorter boks til hver sektion, og flere kan tilkøbes og kombineres med andre løsninger fra Raaco.

Denne værktøjskasse er en idéel løsning for dig, der ofte bringer dit værktøj med rundt. Her kan du nemlig have værktøjet organiseret i en større løsning hjemme, samtidig med at du nemt kan pakke de nødvendige Assorter bokse i HandyBox systemet og medbringe dem til dagens opgaver.

Skal du eksempelvis ud og reparere en bil, kan du medbringe skuffer med forskellige topnøgler, skruetrækkere, og lignende. Er det en cykel der skal efterses, tager du skufferne med pumpe, tænger og lappegrej. Mulighederne er mange.

Raaco HandyBoxxser – modulerbart system med plads til 4 skuffer

Se pris hos Dorch & Danola

Raaco HandyBoxxser er en smart og kompakt værktøjskasse, som består af 4 skuffesektioner og et robust håndtag på toppen.

Hver skuffesektion består af en Boxxser sortimentsæske, som du kan sortere og opbevare små tilbehørsdele i. Det er en genial måde at organisere alt dit værktøj på, og samtidig kan værktøjskassen nemt flyttes rundt.

Systemet er selvfølgelig fuldt modulerbart, så du nemt kan købe flere skuffer og pakke det nødvendige grej til dagens arbejdsopgaver.

Værktøjskasse med alle tilhørende skuffer indsat vejer kun 6,51 kilo, så den kan nemt bæres med rundt.

Raaco Open ToolBox – åben værktøjskasse med skuffe

Se pris hos Frishop

Raaco Open ToolBox er en ideel værktøjskasse til hjemmebrug. Det åbne rum i toppen gør det nemt at organisere det mest gængse værktøj såsom skruetrækkere, målebånd, en hammer, en lille skruemaskine, tænger, svensknøgler og hvad der ellers behøves for at klare forskellige opgaver i hjemmet.

I bunden af værktøjskassen findes desuden en skuffe i bunden til småting. Skuffen har en god størrelse, og byder på en god rumdeling der passer til opbevaring af bits, små beslag, bolte, møtrikker og lignende.

Værktøjskassen er designet således at du nemt kan bære den rundt i hjemmet, og efter endt arbejde kan den sættes tilbage i depotrummet eller skabet.

Raaco Compact 47 – rummelig værktøjskasse med 2 skuffer

Se pris hos Frishop

På trods af navnet har vi her at gøre med en relativt stor værktøjskasse, som med et par skuffer i bunden gør det nemt at organisere og sortere værktøjet.

Raaco Compact 47 vejer kun 4,65 kilo, men alligevel er bæreevnen på hele 40 kilo. Det er således en god værktøjskasse til hjemmebrug, men kan også sagtens bruges af en håndværker på farten.

Til værktøjskassen medfølger et par skuffer, der sidder monteret i bunden. Derudover er der i det store rum en opbevaringsbakke til små redskaber øverst, og når denne tages op får du adgang til et stort åbent rum.

Det solide håndtag gør det nemt at bære værktøjskassen rundt, og der er ligeledes et håndtag i hver af de korte sider, således at den kan bæres af to personer hvis der er behov for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *