12 væglamper med lang arm

Denne artikel indholde annoncer. Læs mere her.

En væglampe med lang arm gør det muligt at justere lyset i en bestemt retning, uden at lampen behøver hænge lige bag dig. Den lange arm sørger nemlig for at lampen kan vendes og drejes efter behov, og mange af dem er endda store nok til at kunne hænge over et spisebord.

Er du stor fan af væglamper der kan ophænges over en spiseplads, køkkenbordet eller bare fungerer godt som læselampe, så skal du kigge med i denne artikel. Her har vi nemlig samlet en række af de smarteste væglamper, som alle kendetegnes ved deres lange justerbare arme.

Chili

Den pæne Chili væglampe har en god lang arm, der kan justeres i flere forskellige positioner efter behov.

Lampen er af metal med en sort tekstilledning, der går op i en rund base, samt en rund skærm der er hvidlakeret indvendigt. Dette skaber tilsammen en flot lille væglampe, som med den lange arm er nem at tilpasse efter behov.

Væglampen leveres inklusiv lyskilde, som har en brændetid på cirka 25.000 timer.

Job

Serien ved navn Job byder på mange spændende lamper, deriblandt denne væglampe med en lang arm. Den er her vist i mat hvid, men fås derudover også i matgrå eller matsort.

Væglampen kan med sin lange arm benyttes i stedet for en bordlampe, men den kan eksempelvis også monteres over køkkenbordet eller i stuens læsehjørne.

Der er mange muligheder med denne væglampe, som er lavet af metal og derfor er ganske robust.

Se hele udvalget af Job lamper, ved at klikke dig videre til ILVA på linket herunder.

Flos 265

Flos 265 er den perfekte væglampe over spisebordet eller køkkenbordet. Den lange arm kan drejes i den ønskede retning, og den måler faktisk hele 205 centimeter fra den ene ende til den anden.

Læs også: Betagende væglamper fra italienske Flos

Du finder Flos 265 i enten sort eller hvid, og den er fremstillet i en kombination af jern og stål. Lampen kræver en E27 pære på højst 75 Watt.

Lampe Gras N222

N222 er navnet på denne flotte væglampe, der har en lang justerbar arm monteret mellem basen og skærmen.

Væglampen er fra La Lampe Gras, og med sin stofledning er den en sand tidløs klassiker der passer perfekt til mange stile.

Find den i mange forskellige farver hos forhandleren – se dem alle, ved at klikke dig videre herunder.

Lightyears AQ01

Lightyears AQ01 er designet af Anne Qvist, og du får med den lange arm en god og funktionel væglampe der fungerer til lidt af hvert.

Væglampen har en indbygget LED lyskilde, som giver et rigtig godt og klart lys, og den er desuden matsort og lavet af aluminimum.

Rigtig flot vægmonteret lampe,  der bør ses og opleves.

Schottlander Mantis Mini BS2

Med rødder tilbage i 1951, har Mantis BS2 væglampen for længst bevist sit værd. Her er der tale om flot fransk design, som dog er helt tidløst og en del af en større serie lamper.

Med dens lange arm er den perfekt til en placering over køkkenbordet eller spisebordet, men faktisk kan du også bruge den til mange andre formål.

Væglampen er lavet af aluminium og sortlakeret, med en kæde bagtil der bruges til at fastholde og justere vinklen på den lange arm.

Lampe Gras N214

N214 er navnet på denne specielle væglampe fra Lampe Gras, der har en lang arm og sidder monteret på en endnu længere skinne af metal.

Væglampen er designet af Bernard-Albin Gras for Lampe Gras, og den lange arm kan bøjes og justeres i flere led.

Det er en flot væglampe til dig, der dyrker det industrielle og/eller den moderne nordiske indretningsstil.

Er du til et mere simpelt design, er Warren-væglampen fra Menu et kig værd. Her får du ganske enkelt en særdeles flot og funktionel væglampe, der ikke lægger skjul på formålet: At lyse op i rummet.

Menu Warren er designet som en vægmonteret lampe, der helt simpelt består af en lang arm der kan drejes i forskellige retninger.

I enden sidder en E27 pære monteret, og denne kan med fordel have et varmt behageligt lys.

Brug enten denne væglampe til dekorative eller funktionelle formål – mulighederne er mange.

Grupa Arigato L

Fra kroatiske Grupa Products har vi fundet den flotte Arigato væglampe, som vi er helt vilde med. Lampen sidder monteret på væggen i en lille base, og herfra udgør to led á 55 centimeter hver den justerbare arm.

Du får således en god væglampe med en lang arm, der lader dig retningsjustere lyset på mange måder.

Væglampen har en sort skærm, som er hvid indvendigt, og både arm og skærm er af sort metal.

I Arigato-serien findes også flere andre væglamper, og de kan alle fås i enten sort eller hvid.

HAY PC Double Arm

HAY PC Double Arm er en flor væglampe i et simpelt design, der kan lidt af hvert.

Væglampen er designet af Pierre Charpin for danske HAY, og den fungerer egentlig bare som en almindelig væghængt arkitektlampe.

Basen er af ABS plast med skjulte gasfjedre, der gør det muligt for den lange arm og hoved at fastholde positionen på trods af det slanke design.

Der er indbygget en lysdæmper i denne væglampe, og den er således ideel til brug i soveværelset eller læsehjørnet.

Kaiser Idell Scissor

Som navnet antyder, er der her tale om en klassisk væglampe med en lang arm, der foldes ind og ud i flere led der mest af alt ligner sakse.

Væglampen er fra Fritz Hansen og designet af Christian Dell, et design der trækker tråde helt tilbage til 1930’erne. Det er flot tysk design, hvor funktionalitet og æstetik mødes og går hånd i hånd med tidens trends gennem flere årtier.

Med denne væglampe får du en fantastisk lampe til både arbejdslys og hyggebelysning, alt efter hvad du er til.

Væglampen er af stål og flere elementer er udførte i hånden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Væglampe med lang arm fra Hübsch

Hübsch laver mange spændende indretningsartikler, og denne væglampe er selvfølgelig ingen undtagelse med sin lange arm.

Væglampen er både perfekt over køkkenbordet, spisebordet og sofaen, og uanset hvor du hænger den op kan den kaste et godt lys over sagerne.

Med denne væglampe kan du justere lyset i forskellige retninger, og de fine guld detaljer gør den ideel til den nordiske indretningsstil hvor klassiske og naturlige materialer er i fokus.

Swing

Som navnet antyder, er Swing-væglampen monteret på en lang arm der kan svinge i flere forskellige retninger.

Dette har betydning for lampens funktionalitet og fleksibilitet, og du får således her en flot og alsidig væglampe der både giver lys til læsning og hygge.

På Swing lampen er monteret en pæn sort stofskærm, og der kræves en E27 pære på højst 60 Watt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *