4 funktionelle væghængte skoskabe

Med et væghængt skoskab får du mulighed for at skabe smart og stilren opbevaring i din entré eller garderobe, så skoene kan gemmes væk i en pæn løsning.

Du kan finde væghængte skoskabe til få eller mange par sko, og de står ikke i vejen når du skal forbi med støvsugeren.

Vi har samlet nogle af de smarteste skoskabe til montering på væggen lige her, så du kan lade dig inspirere før dit næste køb.

Skyline

Det stilrene Skyline skoskab er lige til at hænge på væggen, og rummer 6 bokse med plads til flere par sko i hver.

Der er således gode muligheder for at skabe en stor opbevaringsplads på væggen med dette væghængte skoskab, men det kræver dog at du har pladsen til det.

Skyline skoskabet er konstrueret af MDF med et mathvidt finish, og der er glasplade på toppen for et pænt glansfuldt look.

Udover den viste mathvide model, fås Skyline skoskabet også i en matsort model.

Mistral Classic

Med plads til op mod 4 par sko i hver af de tre skuffer, har Mistral Classic godt med kapacitet. Det ligger da også til mærket, at kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd, og du finder således næppe et flottere og mere tidløse skoskab end denne væghængte model fra danske Mistral.

Mistral Classic findes i flere farver, og er en del af en stor serie bestående af opbevaringsmøbler til ethvert behov.

Der er på dette væghængte skoskab også en lille skuffe øverst, som du kan bruge til opbevaring af nøgler og andre små ting.

Væghængt skoskab fra Hübsch

Hvis du gerne selv vil bestemme hvor mange væghængte skoskabe du ønsker at montere, er denne flotte model fra Hübsch et kig værd.

Her køber du nemlig skoskabene i separate elementer, så du selv kan bestemme og sammensætte efter dit specifikke behov.

Skoskabet rummer op til 4 par sko i hver, og lågen holdes nemt på plads med en lille magnet øverst.

Materialet er egetræ, og dette er sammensat i flotte sildebensmønstre på fronten og langs siderne.

By Lassen Frame

Frame er et flot og moderne skoskab fra By Lassen, der skal hænges på væggen og fås i mange forskellige farver.

Navnet Frame hentyder til det kubistiske design, hvor en linje er trukket langs alle kanterne. Det skaber et perfekt look til den moderne eller rustikke indretningsstil, hvilket blandt andet ses i nybyggede boliger.

Klik videre til forhandleren og se Frame skoskabet i de mange spændende farver – de kan både mikses og matches, så du får et fint spil mellem flere nuancer.

FAQ

Hvordan monterer man et væghængt skoskab?
Væghængte skoskabe monteres normalt ved at skrue dem fast på væggen. Det er vigtigt at bruge passende vægbeslag og følge producentens anvisninger.
Er væghængte skoskabe velegnede til alle typer sko?
Ja, væghængte skoskabe er velegnede til alle typer sko, herunder støvler, sneakers og høje hæle. Det er dog vigtigt at vælge et skab med passende størrelse og dybde til formålet.
Hvad er forskellen mellem væghængte skoskabe og traditionelle skohylder?
Væghængte skoskabe sparer plads og giver en mere organiseret opbevaring af sko, da de kan monteres på væggen og ikke optager gulvplads som traditionelle skohylder.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *