16 smarte små væghængte sengeborde

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Med et væghængt sengebord får du en nem og stilren plads til opbevaring ved sengen, og du slipper for at skulle manøvrere udenom benene med støvsugeren.

Sengebordene af denne type kan fås i helt simple typer som blot udgør en hylde, eller i større modeller med skab og/eller skuffe. Vældigt smart for dig, der gerne vil holde indretningen så simpel og minimalistisk som muligt.

Vi har besøgt flere forskellige butikker, og samlet vores favoritter i denne artikel. Se med herunder, og lad dig inspirere.

Montana 8162 – Ikonisk og stilren

Montana 8162 – Ikonisk og stilren

Sengebordet 8162 fra Montana er med sin enkelte skuffe ikonisk og stilren og et populært valg hos Montana Furniture. Du kan bringe zen og ro ind i dit soveværelse med det simple design og minimalistiske udseende, selvfølgelig med et godt, livslangt håndværk.

Dette sengebord er EU Ecolabel-certificeret og går godt i alle slags soveværelser – takket være de mange muligheder for at personliggøre 8162, er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser. Det fine, lille sengebord fungerer desuden perfekt som et lærred, på hvilket du kan udtrykke dig selv ved sengesiden. Dekorer med planter eller bøger og skab et miljø, du kan lide at være i.

8162 er en del af Montana System, der med sine 36 grundmoduler, 4 dybder og over 40 forskellige farver tillader dig at lege rundt og kreere helt selv. Skabt af Peter J. Lassen er Montana blevet tidløst og klassisk design. Møblet her er desuden utrolig nemt at gøre rent, idet det blot skal tørres efter med en tør (eller let fugtig), ren klud.

Design

8162 har afrundede hjørner og kanter for din bekvæmmelighed og kan fås i 40 forskellige lakfarver, der i klassisk Montana-stil alle er miljøvenlige. Du kan altså tilpasse og matche til dit soveværelse, lige som du ønsker det.

Sengebordet kan fås med lakerede greb og i 3 forskellige dybder – du kan altså tilpasse hvert eneste aspekt af bordet. Møblet kan fås med sokkel, ben, hjul eller ophængsbeslag, men du kan også fravælge dette.

Detaljer:

  • Materiale: Lakeret MDF, 12 mm
  • Højde: 12,6 cm
  • Dybde: 30 cm
  • Bredde: 35,4 cm
Montana 8161 – Elegant simpelhed

Montana 8161 – Elegant simpelhed

8161 er et klassisk lille sengebord i Montana design og et populært valg hos Montana Furniture. Bordet har ingen skuffer, men derimod et åbent rum, der vil skabe en følelse af luft, rummelighed og åbenhed. Den elegante simpelhed nydes bedst, så længe bordet holdes rent og simpelt, men det betyder ikke, det ikke kan dekoreres med planer, bøger eller notesblokke.

Det elegante design har afrundede kanter og hjørner, så du får så megen komfort og mindsker risikoen for at slå dig på det i nattens mørke, og det flotte håndværk holder en livstid! Som resten af Montana-serien er møblet designet af Peter J. Lassen og er stolt modtager af EU Ecolabel, EU’s eget, officielle miljømærke.

Det minimalistiske sengebord kan kombineres med de andre moduler fra Montana design, hvis du vil skabe noget helt nyt eller én stor helhed. Bordet er ganske let at gøre rent, og skal blot tørres efter med en tør eller let fugtig klud fra tid til anden.

Design

Du kan gøre 8161 til dit helt eget, takket være Montanas fantastiske personliggørelsesmuligheder. Du kan få sengebordet i 40 forskellige lakfarver, der alle er miljøvenlige, og finde en nuance, der udtrykker dig, din personlighed og din æstetik.

Som de andre sengeborde fra Montana kan dette sengebord fås i 3 forskellige dybder og fire forskellige muligheder for støtte eller ophæng – du behøver dog ikke vælge nogen af sidstnævnte overhovedet, hvis du ønsker at personliggøre hver eneste del af bordet.

Detaljer:

  • Materiale: Lakeret MDF, 12 mm
  • Højde: 12,6 cm
  • Dybde: 30 cm
  • Bredde: 35,4 cm

Pinella

Pinella er et flot væghængt sengebord i nordisk design, der nemt hænges på væggen og fungerer til lidt af hvert.

Sengebordet er formet af et stykke bøjet metal, som har fået en sort lakering, samt egetræsmelamin.

Skuffen har ikke greb og er dermed ganske enkel i sit design, og der er god plads til opbevaring på hylden under skuffen, samt i selve skuffen.

En lille fiks detalje er den lille åbning bagtil i midten, hvori der eksempelvis kan trækkes en ledning til opladere og lamper.

Maga

Maga sengebordet fremstår enkelt og rent i udseendet, og da det er væghængt får du en flot løsning der passer til mange forskellige stile.

Sengebordet har et par skuffer med små runde håndtag, som du nemt kan bruge til opbevaring af mange forskellige ting.

Det væghængte Maga sengebord er fremstillet af MDF, som efterfølgende er sortlakeret. Det fås også i en hvidlakeret udgave.

Ashlan

Ashlan er et spændende og dekorativt væghængt sengebord, der har både skuffe og hylde til opbevaring af ting og sager.

Sengebordet er hvidlakeret og har et stilrent look, der kan fungere fint til den lyse indretning af soveværelset.

Udover den viste model med hvidlakerede overflader, findes Ashlan sengebordet også i egefinér.

Riff

Dette fine væghængte sengebord er perfekt til mange forskellige stile. Her får du en god lille skuffe som ikke har synligt greb på fronten, samt vanger af sortlakeret metal.

Sengebordet er af egefinér, og hænges nemt op med et par skruer. Det er en rigtig fin løsning for dig, der kun har minimalt behov for opbevaringsplads ved sengen.

Brug eksempelvis Riff sengebordet sammen med en lille væglampe, eller sæt lampen direkte på bordet.

FDB Møbler B99 Radius

Designerne Diana Mot og Isabella Bergstrøm står bag Radius-serien, der blandt andet omfatter dette væghængte sengebord.

Sengebordet er fremstillet af massivt egetræ, som efterfølgende er lakeret. Lakeringen giver en behageligt glat overflade, som også er nem at holde ren.

Der er god plads til opbevaring her, da der er en ekstra stor hylde samt en skuffe til din rådighed.

Egetræet er selvfølgelig FSC-certificeret, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.

House Doctor Mega

House Doctor Mega er et særdeles flot lille væghængt sengebord, som er lavet af sort marmor.

Marmor har, som bekendt, en smuk overfladestruktur, der passer perfekt til den rå nordiske indretningsstil.

Det er et relativt lille sengebord, som passer fint til et lille soveværelse med begrænset plads.

Målene er 36 x 18 x 18 centimeter, og hjørnerne er afrundede så selve bordpladen er en halvcirkel.

House Doctor Book

House Doctor har skabt det lille dekorative Book sengebord, der væghænges og fungerer til mange forskellige formål.

Som sengebord er det ideelt til dig der har mindre behov for opbevaring, men som gerne vil have et sted at lægge en bog og et par andre småting.

Sengebordet er formet af et stykke stål som er bøjet, og dernæst sortlakeret.

House Doctor Book ophænges nemt på væggen med et par skruer.

Danskproduceret væghængt sengebord fra Kaagaard

Kaagaard producerer sine møbler i Danmark, og dette væghængte sengebord er således i god dansk kvalitet.

Sengebordet er et flot simpelt ét af slagsen, som kan tilpasses frit med flere forskellige farver at vælge mellem.

Det væghængte sengebord byder på en skuffe uden greb, samt et åbent rum til opbevaring. Det er et fint og rummeligt sengebord, der således er velegnet for dig med større behov for plads ved siden af sengen.

Væghængt sengebord fra Kaagaard

Kaagaard producerer også dette lille væghængte sengebord i Danmark, og i modsætning til andre store sengeborde får du her en ganske simpel konstruktion der er nem at ophænge og fungerer rigtig godt til små behov.

Hvis du kun meget sjældent har behov for at stille andet fra dig end en enkelt bog eller mobiltelefonen, så er dette sengebord et oplagt valg.

Sengebordet fås i et væld af farver, så du kan finde præcis den model der passer til dig.

Linnea

Linnea sengebordet er det perfekte valg for dig, der dyrker den herlige landlige stil. Det væghængte sengebord er en del af en møbelserie i samme stil, hvilket gør det muligt at indrette et skønt soveværelse i samme stil.

Sengebordet har en skuffe i bunden med et simpelt greb, og der er både plads til opbevaring ovenpå skuffen samt på en lille hylde højere oppe.

Bagtil er der også en god lodret plads til opbevaring, hvori du eksempelvis kan sætte en bog.

Dimeo

Det flotte væghængte Dimeo sengebord er det ideelle valg for dig der ønsker et mere simpelt udtryk.

Sengebordet er tidløst i designet, og kan nemt fungere sammen med mange forskellige stile. Uanset om du er til den moderne nordiske stil eller dyrker en mere dæmpet stil, er dette sengebord et godt match.

Det væghængte Dimeo sengebord er opbygget af MDF som er hvidlakeret, og der er både et åbent rum samt en skuffe til opbevaring.

Vi kan desuden godt lide kanterne omkring toppen, som sikrer at ting ikke kan glide ned af bordet hvis du ved et uheld skubber til dem.

Century

Det flotte væghængte Century sengebord har flere spændende detaljer, som tiltaler os.

Først og fremmest er designet pænt og stilrent, men derudover er der også godt plads til opbevaring. Æstetik og funktionalitet går med andre ord hånd i hånd her.

Fronten af sengebordet har pæne facetslebne kanter, der skaber et let udtryk, og i toppen er der en lille skuffe til opbevaring af personlige ejendele. Under skuffen er desuden et åbent rum til opbevaring.

Som en lille fin detalje er der bag på dette sengebord en lille åbning, hvori der kan føres en ledning ned til stikkontakten.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


Maly

Dette flotte væghængte sengebord er som skabt til den moderne nordiske indretningsstil, hvor varme nuancer blandes med kolde nuancer og komplimenteres af skønne sarte farver.

Sengebordet er måske ikke som sådan et bord, men nærmere et skab der hænges på væggen. Det fungerer dog også som bordplads, da toppen jo således er fri til opbevaring.

Der er flotte detaljer i overfladen på skabsfronten, som er skråtstillet for et mere spændende look. Håndtaget er desuden en knop af messing, som står fint sammen med træet.

Sengehylde i metal fra Tine K. Home

Som et alternativ til store væghængte sengeborde findes denne dobbelte hylde fra Tine K. Home, der passer perfekt ved siden af sengen.

Det er en god løsning for dig der ikke har specifikt behov for stor opbevaringsplads ved sengen, men alligevel gerne vil have et sted af lægge en bog, sætte en lampe og have telefonen/vækkeuret liggende/stående.

Sengebordet ophænges nemt på væggen med et par skruer, og er lavet af ét stykke metal som er bøjet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *