4 nyttige væghængte makeup spejle

Makeup spejle er praktiske og nyttige til mange formål, og de væghængte modeller gør det muligt at have begge hænder frie mens du gør dig klar til en bytur eller lignende.

Væghængte makeup spejle sidder ofte monteret på en svingarm, og der er i mange tilfælde indbygget lys så du nemt får alle detaljerne med. De er særligt nyttige i små badeværelser, hvor det kan være svært at skabe det optimale lysfald når du står foran det indbyggede spejl.

Enkelte makeup spejle sidder dog også i en fast position på væggen, så i denne guide finder du med andre ord flere forskellige spejle til mange formål.

Beurer BS 59

Det væghængte Beurer BS 59 makeup spejl er særdeles praktisk, når du skal lægge makeup eller på anden vis har behov for at se noget tæt på.

Makeup spejlet monteres nemt på væggen med et par skruer, og svinges ud når du skal bruge det tæt på. Det er selvfølgelig også vendbart, således at du får en side med et 1:1 billede, samt en side med 5x forstørrelse.

Makeupspejlet benytter 4 AAA batterier, som medfølger. Disse fungerer som energikilde til det indbyggede LED lys, der omkranser spejlet. At spejlet bruger batterier, betyder ligeledes også at du slipper for at trække ledninger.

Markslöjd Face

Hvis du hælder mere til et pænt og klassisk design, er Markslöjd Face et ideelt valg. Her er det muligt at vende det væghængte makeup spejl så du får en side med 1:1 billede, samt en side med 3x forstørrelse.

Det væghængte Markslöjd makeup spejl har også indbygget lys, og her skal der bruges en E14 lyskilde.

Makeupspejlet sidder i en arm, der kan vinkles i flere led. Dermed er det nemt at finde præcis den vinkel, der passer til dig.

Kriss KSP13303

Dette flotte væghængte makeup spejl er et alternativ til de runde vendbare spejle. Her får du et stilrent makeup spejl, som hænger i en sort arm, og spejlet har som standard 3x forstørring.

Du kan både vippe og dreje spejlet, således at det kan justeres i præcis den vinkel du måtte ønske.

Den sorte fleksible arm er pæn og diskret, da den for det meste gemmer sig bag selve makeup spejlet. For ikke at gøre skade på glasset når spejlet skal justeres, har Kriss monteret en lille pind nederst som en del af designet. Denne pind bruges, når spejles skal justeres.

Philips Hue Adore

Philips har med deres Hue-serie skabt en fantastisk række produkter, der kan snakke sammen med smartphones og gøre hjemmet smartere.

Dette gælder selvfølgelig også for Adore-spejlet, der med fordel kan benyttes som et væghængt makeup spejl.

Langs kanten er der et justerbart lys, som du enten kan indstille med den tilhørende fjernbetjening eller ved hjælp af din smartphone (kræver Hue Bridge, som skal tilkøbes).

Rigtig flot rundt spejl, der tilfører et flot moderne touch til ethvert badeværelse eller enhver garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *