Udendørs Sansegynger – Se de flotte udendørs sansegynger til de yngste

En udendørs sansegynge gør det muligt for selv små børn at hygge sig med at gynge, uden at det bliver for voldsomt eller kræver gode motoriske færdigheder.

Sansegyngen skaber nemlig en god og sikker “rede” som barnet kan ligge i eller sidde på, og den er lavet til at blive placeret tæt ved jorden. Læg også gerne et blødt tæppe i gyngen, så gyngeturen bliver endnu mere hyggelig.

Vi har kigget på markedet, og samlet de fineste sansegynger herunder.

Sansegyngen – den originale

Her finder du den originale Sansegynge, som sælges i en forretning der har specialiseret sig i dette – og KUN dette. Du er således sikker på at få den bedste sansegynge til udendørs brug, og derudover forhandler de også indendørs sansegynger samt sansegynger til brug i daginstitutioner (børnehaver og dagplejer).

Den originale sansegynge er formet som en skøn rede med en diameter på hele 96 centimeter, og tåler en belastning på helt op til 200 kilo. Et par glade børn er derfor ingen sag for denne sansegynge, der tåler lidt af hvert.

Snorelængden kan indstilles fra 130 til 170 centimeter, således at den passer til de fleste gyngestativer af træ.

Krea sansegynge

Krea sansegyngen er det perfekte valg til de helt små børn, som kan ligge godt og rart på bunden af nylon. Gyngen er lavet til at kunne bruges udendørs, men den kan selvfølgelig også sagtens ophænges indendørs.

Sansegyngen har en bæreevne på 100 kilo, og anbefales til børn på mellem 3 og 6 år. Diameteren er desuden på 100 centimeter, så her er der fin plads til at et par børn kan sidde eller ligge ved siden af hinanden.

Nordic Play sansegynge

Nordic Play-sansegyngen er en god og sikker gynge til de mindste på mellem 3 og 10 år. Den har en blød kant af skum hele vejen rundt, og siddefladen er af net som det kendes fra andre sansegynger.

Hvis det ønskes, kan der også tilkøbes en hynde med en diameter på 100 centimeter, som dermed passer perfekt til denne sansegynge. Diameteren er nemlig også på 100 centimeter, og med en maksimal belastning på 100 kilo kan der fint ligge eller sidde et par børn ved siden af hinanden her.

Bino Toys grøn/sort sansegynge

Denne grøn-sorte sansegynge er det perfekte valg til dem, der elsker friske farver. Den har en dejlig blød siddeflade af nylon, som passer til både små og store børn, og med en diameter på 100 centimeter er der god plads.

Den maksimale kapacitet på Bino Toys-sansegyngen er 150 kilo, hvilket er lidt højere end gennemsnittet. Forhandleren anbefaler denne gynge til børn over 3 år, og på grund af størrelsen kan der sagtens sidde 2-3 børn samtidig.

Bino Toys mini sansegynge

Denne lille sansegynge er perfekt til et mindre gyngestativ, hvor pladsen måske ikke er til de store modeller.

Med en diameter på 60 centimeter er der stadig masser af plads i denne gynge, og ungerne kan med sikkerhed stadig have det sjovt.

Den lille Bino Toys sansegynge har et rødt net som siddeflade, og en blød skumkant hele vejen rundt. Kapaciteten er på 100 kilo, hvilket er ganske fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *