5 stærke stålreoler til kælderen og garagen

Stålreoler er perfekte til værkstedet, depotrummet, kælderen, garagen og hvor du ellers ønsker plads til opbevaring. Fordelen ved reoler af stål er at de er yderst robuste og har en høj bæreevne. Her kan opbevares alt fra dæk til tunge redskaber, uden at reolen bukker under.

Med en stålreol behøver du heller ikke bekymre dig om rumtemperaturer, for de kan fint tåle at stå i uopvarmede rum. Flere af reolerne er desuden modulopbyggede, således at de kan tilpasses akkurat efter dine behov.

Vi har besøgt en række byggemarkeder, og set nærmere på udvalget af deres stålreoler. Se vores bud på gode og robuste stålreoler lige her.

Probuilder Large stålreol med 5 hylder

Den her store stålreol er både robust og billig. Med en kapacitet på hele 175 kilo per hylde, har du rig mulighed for at opbevare selv meget tunge ting uden at reolen bukker under.

Probuilder stålreolen har en totalhøjde på 180 centimeter, og der medfølger 5 hylder som du kan placere præcis som du ønsker det.

Samlingen af reolen kræver ingen værktøj, og er hurtigt klaret ved hjælp af et kliksystem der låser alle elementerne sammen med hinanden på få sekunder.

  • Mål: H180 x B90 x D40 cm.

Raaco S450-31 modulbaseret stålreol

Denne modulbaserede stålreol fra Raaco er et godt køb for dig, der ønsker at skabe en større stålreol der kan tilpasses med tiden.

Du starter simpelthen bare med at købe denne stålreol, og dernæst kan du købe specielle tilbygningsmoduler som kan kobles på efterhånden som du har brug for at udvide.

Stålreolen har kapacitet til 100 kilo per hylde, og der medfølger i alt 5 hylder som kan placeres i akkurat den højde du måtte ønske.

  • Mål: H200 x B92 x D31 cm.

Tarmo stålreol med 5 hylder

Hvis du har brug for en stålreol med lidt højere kapacitet, er denne Tarmo reol et godt valg. Her er der nemlig plads til hele 300 kilo per hylde, og det betyder at selv tunge redskaber kan opbevares her.

Stålreolen er ekstra bred og dyb, så den er ideel til opbevaring af alt fra bildæk til tunge redskaber. Hylderne kan sættes som du ønsker dem, og der medfølger i alt 5 styk.

  • Mål: H183 x B123 x D47,6 cm.

Work>it stålreol med 5 hylder

Denne Work>it stålreol samles nemt og enkelt uden brug af værktøj, og der medfølger 5 stærke hylder med kapacitet til 175 kilo på hver.

Reolen er ideel til værkstedet, skuret, garagen eller kælderen, da den er lavet af galvaniseret stål. Hver hylde har et lag MDF, som giver den et pænt look og beskytter de opbevarede ting mod ridser fra reolens stålelementer.

  • Mål: H180 x B90 x D45 cm.

Work>it stålreol med 4 hylder (600 kg per hylde)

Denne kraftfulde stålreol har høj kapacitet, og kan således bære hele 600 kilo per medfølgende hylde. Du kan således bruge denne reol på et hvilket som helst værksted eller lager, uanset hvilke genstande du måtte have brug for at opbevare.

På trods af den høje kapacitet, er reolen nem at samle helt uden brug af værktøj. Reolen vejer da også kun 41 kilo i sig selv, hvilket er ganske fornuftigt for en stålreol af denne kaliber.

  • Mål: H177 x B160 x D60 cm.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *