20 fantastiske spisebordsstole med armlæn

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Spisebordsstole med armlæn er det bedste valg til en spisestue, hvor familien samles til middage i hverdage og weekender.

Her kan man nemlig sidde godt og komfortabelt i timevis, mens man snakker om løst og fast med både familie og venner.

Stole med armlæn fås i mange forskellige variationer, og herunder har vi samlet nogle af de bedste bud på disse. Se derfor med herunder, hvis du savner inspiration til spisestuen.

 

 

Spisebordsstol med armlæn og blødt velourbetræk

Hvis du er til bløde og komfortable spisebordsstole med armlæn, er Silja-stolen et kig værd. Den er betrukket med det blødeste velour, og fås i enten gråbrun eller mørkegrå.

Spisebordsstolens bløde sæde brydes af de sortlakerede metalben, men overordnet set er det en lækker stol der går godt sammen med et plankebord. Og på grund af den bløde polstring er det ikke nødvendigt med hynder eller andet.

Spisebordsstol med stofbetræk og ben i sortlakeret metal

Marco er en flot spisebordsstol i et sofistikeret design, der fremstår attraktivt og komfortabelt på samme tid.

Her får du en god spisebordsstol med bløde armlæn, der øger siddekomforten betragteligt. Stolen findes i mange forskellige farver, og du kan derfor kombinere på tværs af disse for at skabe et spændende spil mellem de forskellige nuancer.

På stolens betræk er påsyet et harlekin-mønster i ryggen, som bryder med det ellers stringente design.

Tidløs spisebordsstol i ubehandlet egetræ

Så er det tid til at kigge på Newton-spisebordsstolen, der i al sin enkelthed fremstår helt tidløs og elegant på samme tid. Stolen har behagelige armlæn og ryglæn af ét stykke massivt egetræ, og ligeledes er stellet også af massivt egetræ.

Sædet på stolen er af sort læder, og på trods af at hverken armlæn eller ryglæn er polstrede, er siddekomforten alligevel høj i denne spisebordsstol.

Sort spisebordsstol med kunstlæder og metalstel

Bota-spisebordsstolen er en lækker stol, som vil pryde den rå og rustikke indretningsstil i ethvert moderne hjem.

Den findes i mange forskellige farver, men på billedet er den altså fremvist i en sort udgave med sæde og ryglæn af sort kunstlæder.

Spisebordsstolen har et slankt stel af sortlakeret metal, som komplimenterer læderlooket perfekt.

Spisebordsstol i blødt velourbetræk med sorte metalben

Hvis du er lige så vild med skalstole som vi er, bør du tage et nærmere kig på Deia-spisebordsstolen. Den står nemlig med et lækkert blødt velourbetræk udenpå en afrundet skal, der får stolen til at fremstå moderne og simpel på samme tid.

Spisebordsstolen har bløde, polstrede armlæn og ryglæn, og du kan få den i mange forskellige farver.

Under stolen er benene skråtstillede og i sortlakeret metal.

Sort spisebordsstol fra House Doctor med stel af jern

House Doctor har med denne spisebordsstol forenet det rå med det naturlige. Stolen er perfekt til den moderne spisestue, og i kombination med eksempelvis lammeskind er siddekomforten fantastisk.

Spisebordsstolen står på et stel af sortlakeret jern, og på dette er der monteret naturligt sortmalet ratten.

Det er alt i alt en flot og attraktiv spisebordsstol med armlæn, som vil passe godt sammen med et plankebord.

Forhandler På lager Pris

Annoncer

1.916,00Læs mere
1.932,00Læs mere
1.932,00Læs mere
1.932,00Læs mere
1.949,00Læs mere

Klassisk spisebordsstol fra FDB Møbler i matlakeret egetræ

J81 er en tidløs klassiker, som er vækket til live igen af FDB Møbler. Den blev oprindeligt designet af Jørgen Bækmark tilbage i 60’erne, men holder altså stadig den dag i dag.

Spisebordsstolen fremstår elegant og robust med armlæn og stel af matlakeret egetræ, samt et sæde i naturlig flet.

Træet, som er brugt til denne stol, er FSC-certificeret og dermed hentet fra bæredygtige skovbrug.

Billig spisebordsstol med velourbetræk og armlæn

Denne billige spisebordsstol er fra Living&more’s Emma-serie, og den er her fremvist i en pæn grøn farve.

Spisebordsstolen har armlæn og ryglæn i ét, og stofbetrækket gemmer en behagelig polstring. Under stolen er fire runde ben af pulverlakeret metal, og disse er let skråtstillede.

I samme serie finder du flere spisebordsstole med armlæn i forskellige farver, så du kan med fordel klikke dig videre til Coop og se dem alle.

Spisebordsstol i naturlig rattan med armlæn

Cardif-stolen er en del af Living&more-universet. Det er en flot og dekorativ spisebordsstol med armlæn, og den er fremstillet helt af naturligt rattan med en lakering på overfladen.

En spisebordsstol som denne er et godt valg til den rustikke indretning, og du kan med fordel tilkøbe hynder til at lægge i sædet og ryglænet.

Spisebordsstol med armlæn i massiv eg og kunstlæder

Den flotte og enkle Derby spisebordsstol står i al enkelthed med robuste materialer, der har været benytter i en menneskealder til fremstilling af møbler til hjemmet.

Spisebordsstolen har armlæn i olieret egetræ samt sæde og ryglæn af kunstlæder, hvor en blød polstring sørger for at øge siddekomforten.

Brug denne spisebordsstol i et klassisk miljø, hvor der ønskes en møbelsammensætning der holder i mange år uden at gå af mode.

Spisebordsstol betrukket med mørkebrunt kunstlæder

Denne mørkebrune spisebordsstol har armlæn og stem af sortlakeret metal, og den fremstår eksklusiv og rustik med sæde af mørkebrunt kunstlæder.

Spisebordsstolen har et L-formet stel af metal, og på armlænene er der monteret kunstlæder for at øge komforten en smule.

Fanny-spisebordsstolen sælges i en pakke bestående af to styk, så her køber du altså et sæt i stedet for blot en enkelt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Spisebordsstol på drejefod med betræk af kunstlæder

Alberte-stolen er en markant anderledes spisebordsstol, hvilket primært skyldes drejefoden. Her er der nemlig ikke almindelige ben som på andre spisebordsstole, men derimod en sokkel med fem fødder.

Spisebordsstolen har armlæn og ryglæn i én blød skal, og denne er beklædt med brunt kunstlæder. Du kan også få stolen i en sort eller mørkebrun udgave, og disse kan du se mere til hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

 

Moderne sort spisebordsstol på slankt metalstel

AVA-spisebordsstolen står flot og elegant med armlæn og sæde i sort tekstillæder. Spisebordsstolen har et let og simpelt udseende, der gør den til et ideelt valg til den nordiske indretningsstil.

Stellet er af sortlakeret metal, og overfladen er mat således at den passer til det matsorte læderlook i sæde og armlæn.

Flot, lækker og luftig spisebordsstol, der med de bløde former tiltaler de fleste.

Sort Børge Mogensen spisebordsstol med armlæn

J52B-stolen er blevet vækket til live igen af FDB Møbler. Spisebordsstolen stammer oprindeligt fra 1940’erne, hvor Børge Mogensen stod bag det fantastiske tidløse design.

Spisebordsstolen er her vist i en sort udgave med armlæn, men fås også i mange andre spændende variationer.

Stolen er af formpresset bøgetræ, og kan med fordel benyttes sammen med en siddehynde.

Blødt polstret spisebordsstol med armlæn

Join-spisebordsstolen fås i mange spændende farver, og står med et dejligt blødt sæde med dertilhørende stofbetræk.

Spisebordsstolen har gode armlæn, som ligeledes er polstrede og komfortable, og overordnet set er denne spisebordsstol et godt valg til den moderne bolig hvor fokus er på høj komfort og hygge.

Stolen står på runde ben af sortlakeret metal, og den er designet af danske Says Who.

Spisebordsstol i kunstlæder med aftagelig siddehynde

Hvis du ønske ren fed spisebordsstol i vintage look, er Olympia-stolen værd at kigge nærmere på. Den er betrukket med kunstlæder, og findes i flere forskellige farver.

Spisebordsstolen har afrundede armlæn og ryglæn, og står på slanke ben af sortlakeret metal.

Det er en flot og lækker spisebordsstol, hvortil der medfølger en lille siddehynde. Der er grove syninger langs kanterne, der bryder med den ellers glatte overflade.

Grå spisebordsstol med armlæn og slankt metalstel

Yukon-spisebordsstolen fra Rowico er den perfekte tilføjelse til den moderne og simple spisestue. Her får du ikke bare en lækker spisebordsstol, men også en særdeles komfortabel siddeplads til dig selv og dine gæster.

Spisebordsstolen her armlæn og ryglæn med behageligt stofbetræk, samt en blød siddehynde i bunden.

Stolen har et stel af sortlakeret metal, som er slankt og dermed passer fint til stolens overordnede design-tema.

Mørkegrå spisebordsstole med blød polstring

Her får du et sæt bestående af to dejlige spisebordsstole med armlæn og bløde siddehynder, der trækker komforten gevaldigt op.

Spisebordsstolene er fra Vilma-serien, der hører under Living&more – Coop’s eget møbelunivers.

Stolene har et lækkert gråt stofbetræk og et slankt stel af sortlakeret metal. En flot kombination, som vi godt kan lide.

Spisebordsstol fra House Doctor med lysegråt betræk

House Doctor har skabt denne spændende spisebordsstol med armlæn, som står flot og simpel på same tid.

Stolen har lysegråt betræk på både sæde og ryg, mens resten af stellet står bart i sortlakeret metal på armlæn og ben.

Brug denne spisebordsstol i kombination med andre stole, eller køb de samme hvis du ønsker et mere simpelt look. Mulighederne er mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *