Sorte køkkenarmaturer → Opgrader dit køkken med nye sorte armaturer

Foto: Cassøe A/S.

Et sort køkkenarmatur udstråler rå charme, og passer perfekt ind i køkkenet med mørke elementer.

Hvis din køkkenvask eksempelvis er sort eller blot har en mørk overflade, er det sorte køkkenarmatur en selvfølge. Her kan du enten vælge mellem varianter i blank sort eller mat sort finish, alt efter hvad du foretrækker.

Vi har været på jagt i flere forskellige butikker, og giver dig herunder en række bud på flotte sorte køkkenarmaturer – perfekte til dit nye, moderne køkken.

Primy Steel Curve Shadow

Det flotte, stilrene Curve Shadow køkkenarmatur fra Primy Steel er med det klassiske look velegnet til mange forskellige typer køkkener.

Lige fra de nye moderne køkkener til de klassiske køkkener – mulighederne er mange.

Med Curve Shadow får du et højt sort køkkenarmatur på hele 38 centimeter, så der er god plads under vandhanen til at vaske stort kogegrej helt uden problemer.

Du betjener dette køkkenarmatur med et enkelt greb, som både justerer vandstrålens styrke samt temperatur.

Primy Steel Accent Shadow – sort køkkenarmatur med udtræk

Er du ude efter en alsidig vandhane, som du kan bruge til lidt af hvert, skal du tage et kig på Accent Shadow fra Primy Steel. Her får du ikke bare et almindeligt u-formet køkkenarmatur, da der i vandhanen sidder en dyse der kan trækkes ud.

Læs også: Gode køkkenarmaturer med udtræk

Udtræksdysen kan du blandt andet bruge til koncentreret skylning og vaskning af potter, pander og bestik, og det er smart hvis du vil undgå at plaske vand over det hele eller brage en stor gryde eller pande rundt nede i vasken.

Køkkenarmaturet har et flot, blankt, sort finish. Selve vandhanen har desuden et slankt design, som nemt passer sammen med de fleste køkkenvaske.

Adora Imperia U

Adora er et billigere mærke, men ikke desto mindre laver de nogle ganske gode køkkenarmaturer. Tag eksempelvis et kig på Imperia U, der fås i flere forskellige varianter – heriblandt en sort udgave, som kan ses på billedet herover.

Køkkenarmaturet har et mat sort finish med et enkelt greb, der lader dig justere styrken på vandstrålen samt temperaturen.

Alt i alt en rigtig flot og overkommelig løsning for dig, der ikke ønsker at betale en formue for et nyt, sort køkkenarmatur i et pænt design.

Cassøe Newform X-Trend

Cassøe ligger i Herning, og deres Newform X-Trend køkkenarmatur er det perfekte valg til et moderne, nordisk køkken. Her får du en fantastisk flot vandhane i et trendy look med L-formet tud, der fint kan bruges sammen med en sort køkkenvask i et minimalistisk køkken.

Køkkenarmaturet har et mat antracit/sort finish, samt et enkelt greb der lader dig justere vandstrålen samt temperaturen på denne.

Bemærk at antracit ikke er helt sort, men tæt på. Det er et flot alternativ til helt sorte vandhaner, og passer blandt andet perfekt sammen med en køkkenvask i sort eller mørkegråt look.

Derfor skal du vælge et sort køkkenarmatur

Sorte køkkenarmaturer er ikke bare fantastisk flotte at se på, men også praktiske i brug.

Først og fremmest slipper du for den der skinnende overflade, som kun sjældent tager sig pænt ud i et nutidigt moderne køkken, men du slipper ydermere for synlige fedtfingre op ad vandhanen og på håndtaget.

Kalk ses dog måske tydeligere på et sort køkkenarmatur, men med regelmæssig aftørring og rengøring kan du nemt holde kalken væk.

Om du vælger et mat sort eller blankt sort armatur er op til dig og din smag – men vælg gerne et armatur med samme type overfladefinish som vasken, hvis du ønsker et bedre udtryk i helhed.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra ud af din vandhane, så kan du eventuelt læse vores artikel om kogende vandhaner. Vi har samlet nogle af de bedste, hvor vi fremhæver de forskellige fordele og ulemper ved hver. 

Men til et flot køkkenarmatur, så skal der også følge et flot køkken. Men imens næsten alle har et køkken i deres hjem, så det kun de færreste, som har et udekøkken. Dette synes vi er ærgerligt, og af den grund har vi samlet nogle af de bedste udekøkkener til dig, så du kan finde inspiration til at tilføje lidt ekstra til din have, terrasse eller altan.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *