Sofabord i hvid marmor – Her er vores bud på de flotteste modeller

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sofaborde med bordplader i hvid marmor er ikke kun flotte at se på, men også særdeles populære. Det skyldes blandt andet at de står rigtig fint i den moderne nordiske indretningsstil, hvor klassiske naturmaterialer er i fokus.

Marmor har en helt unik og elegant overfladestruktur, som man ikke finder i bordplader som er betrukket med laminat eller folie. Marmor er på én og samme tid uperfekt og perfekt, da det er et naturmateriale hvor ikke ét mønster er ens.

Til denne artikel har vi samlet en hitliste med de flotteste sofaborde i hvid marmor lige nu – kig med herunder, og lad dig inspirere før dit næste køb.

 

Sofabord i hvid marmor fra Ferm Living

Danske Ferm Living er kendt og elsket for deres fine design, der emmer af nordisk simplicitet og charme.

Sofabordet i hvid marmor er selvfølgelig ingen undtagelse, og det kan med fordel kombineres med en hel række matchende møbler og borde fra selvsamme mærke.

Læs også: Sofaborde fra Ferm living – moderne nordisk design

Dette sofabord står på tre ben, som er hvidlakerede. I modsætning til andre sofaborde, hvor den hvide marmorplade hviler ovenpå stellet, er den lagt ned i selve stellet som således omkranser den runde marmorplade.

Også her er der tale om et lavt sofabord, som måler bare 35 centimeter i højden.

Mål: Ø70,5 x H35 cm.

Gubi TS

Gamfratesi har designet dette flotte sofabord i hvid marmor for Gubi. Det er et fint lille bord med en diameter på små 55 centimeter, hvilket gør det til et ideelt valg for den mindre stue. I samme serie findes sofabordet dog også i både større og mindre udgaver, der spænder fra diametre på 105 centimeter ned til kun 40 centimeter.

Sofabordet står på et sortmetalstel i et specielt design, som netop kendetegner Gubi. Se de mange valgmuligheder ved at klikke videre til forhandleren på knappen herunder.

Mål: Ø55 x H40 cm.

&tradition Fly Table SC4

Dette smukke store sofabord er opbygget med en ramme af massivt egetræ og egefinér, og herpå er lagt en bordplade i hvid marmor.

Fly Table sofabordet fås i mange spændende variationer, og er her vist i den flotte lyse version med en bordplade i naturlig hvid marmor.

De afrundede hjørner skaber flotte bløde former, der ligeledes understreges i rammen og de runde ben. Med en højde på kun 26 centimeter, er dette sofabord desuden et oplagt valg til den minimalistisk indrettede stue.

Mål: B80 x D80 x H26 cm.

 

Vi er vilde med dette eksklusive sofabord, som er lavet i ren hvid marmor og formet som en rektangulær sten.

Sofabordet kan stå for sig selv eller som del af et elegant lounge miljø, og der kan vælges mellem flere forskellige størrelse hvoraf den viste model er en lav udgave.

Udover den hvide marmor, som Plinth er vist i herover, fås det også i sort eller grå/brun marmor.

Mål: L100 x D60 x H27 cm.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Heaven

Skal det være en smule anderledes men stadig pænt, er Heaven sofabordet et godt valg.

Her “svæver” marmor-bordpladen ovenpå et sæt krydsede ben af sortlakeret metal, og hele anordningen passer perfekt sammen.

Sofabordet er et større et af slagsen med en kvadratisk bordplade på 80 x 80 centimeter, og det passer derfor perfekt til den store stue.

I samme serie findes også et spisebord med bordplade i hvid marmor, samt flere andre borde i glas.

Mål: B80 x D80 x H46 cm.

Atalaya – sofabord i hvid marmor med magasinholder

Dette smarte sofabord har ikke blot en bordplade i hvid marmor, men også en holder til magasiner og aviser.

Sofabordet er rektangulært med en magasinholder i sort stof, samt stel af sortlakeret metal. Det er således en flot kombination til dig der elsker at læse trykte medier, og som eksempelvis gerne vil udstille dine yndlingsmagasiner og/eller aviser.

Atalaya sofabordet har en bordplade af ægte hvid marmor, og sofabordet passer godt sammen med et større sofa-arrangement.

Mål: L115 x B58 x H45 cm.

Handvärk 202

Dette spændende sofabord er lavet i Danmark, og har en bordplade bestående af fire stykker hvid marmor.

Det er en moderne version af det klassiske flisebord, som står rundt omkring i mange danske hjem.

Sofabordet står med en hvid ramme af metal, hvori de fire marmor bordplade er ilagt.

Mange kender måske designeren bag dette sofabord, Emil Thorup, og det er ligeledes ham der har startet Handvärk.

Mål: B92 x D92 x H32 cm.

Square

Det flotte og elegante Square sofabord har en bordplade i hvid marmor, som er lagt på et slankt metalstel.

Metalstellet er sortlakeret og har et flot kubistisk design, der gør det til et velegnet match i den moderne nordiske indretningsstil. Minimalismen træder ligeledes igennem med dette sofabord i hvid marmor, som faktisk kan kombineres med de fleste typer møbler.

Sofabordet er en del af en serie, og fås derfor i forskellige størrelser samt med en bordplade i sort marmor.

Mål: B60 x D60 x H41,6 cm.

Living&more Varanasi

Har du hang til runde sofaborde i hvid marmor, så er Living&more Varanasi et oplagt valg.

Her får du nemlig et flot stilrent sofabord med en rund bordplade i ægte hvid marmor, som fremstår elegant med det trebenede metalstel.

Metalstellet er opbygget af runde stænger, som er sortlakerede og samlet på midten. Det giver sofabordet høj stabilitet, og med en diameter på 70 centimeter kan det bruges til lidt af hvert.

Mål: Ø70 x H45 cm.

Dudley

Dette fine sofabord fås i to størrelser, og er her vist i den store udgave som har en diameter på 80 centimeter.

Det er således et godt valg til den store stue, men er du mere til et lille sidebord kan den lille udgave med en diameter på blot 50 centimeter sagtens fungere.

Bordpladen er selvfølgelig af ægte hvid marmor, som er lagt på et slankt sortlakeret metalstel. Designet er yderst dekorativt, og går fint sammen med den moderne indretning.

Med en højde på kun 40 centimeter, er dette et fint lavt sofabord.

Mål: Ø80 x H40 cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *