6 flotte sofaer med opbevaring

Denne artikel kan indeholde reklamelinks.

Sofaer med opbevaring kan give dig en masse ekstra plads til opbevaring, uden at du behøver købe reoler, skabe eller kommoder.

Vælger du i stedet en sofa med indbyggede opbevaringsrum, kan du opbevare såvel stort som småt i det skjulte, og stadig have det lige ved hånden når det skal bruges.

Herunder har vi samlet en række spændende muligheder, så kig gerne med hvis du er på jagt efter en ny smart sofa med indbygget opbevaring.

Blå sofa fra Innovation Living med opbevaring i soklen

Innovation Living laver mange spændende sofaer, som kan forvandles til senge med et snuptag. Mange af deres sofaer har desuden indbygget opbevaring, som typisk skjules i et magasin under sædet.

Den blå Osvald De Luxe sofa er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du god plads til opbevaring under sædet. Her finder du nemlig et praktisk magasin, hvor du eksempelvis kan opbevare pyntepuder, nipsting og plaider.

Sofaen måler 200 centimeter i længden, 82 centimeter i højden samt 102 centimeter i dybden.

Sofa med gråt stofbetræk og magasin under sædet

Sly-sofaen er fra danske Innovation Living, og den er her vist med et gråt stofbetræk. Den findes dog også i andre varianter som kan ses og opleves hos ILVA, og prisen er ligeledes i den absolut rimelige ende.

Til sofaen medfølger et par gode ryghynder, og der er skjult opbevaring i et magasin under sædet.

Sofaen måler 200 centimeter i længden, og når den er slået ud til en seng har du en dejlig liggeplads på 140 x 200 centimeter.

Hjørnesofa med opbevaring under armlænet

Devon Flex 550 er en stor sofa med indbygget opbevaring. Opbevaringsrummet er dog ikke hvor du måske ville forvente det, da det i denne sofa er indbygget i det ene armlæn.

Armlænet i denne sofa byder på et godt og funktionelt rum til opbevaring af stort og småt, så det altid er lige ved hånden.

Ydermere kan sofaen forvandles til en seng hvis det ønskes, så her får du altså en rigtig god og behagelig sofa til mange formål.

Blå sofa med opbevaring under chaiselong

Den mørkeblå Sacramento sofa her et stort rum til opbevaring under dens chaiselong. Her får du således god plads til opbevaring, men det er ikke alt.

Sofaen kan nemlig også forvandles til en seng hvis der opstår et akut behov for en ekstra soveplads, eller hvis hele familien gerne vil ligge i sofaen og se en film sammen.

Sacramento sofaen er en del af en større serie af sofaer, som findes i flere forskellige farver. Klik dig derfor gerne videre til forhandleren, hvis du ønsker at se på de mange muligheder.

Lille grå chaiselongsofa med skjult opbevaringsrum

Volante-sofaen har et fint gråt betræk, og under chaiselongen skjuler der sig et stort rum til opbevaring.

Sofaen kan vendes således at chaiselongen monteres i enten højre eller venstre side, alt efter hvad der passer i din stue.

Opbevaringsrummet kan nemt tilgås ved at løfte sædet, som holdes oppe af et metalbeslag. Rummet er stort nok til at du kan opbevare lidt af hvert, så her er der mange muligheder.

U-formet sofa med to store opbevaringsrum

Den her sofa har masser af plads til opbevaring, men den kan altså mere end det. Ved at trække hynden i midtersektionen ud, kan sofaen ligeledes forvandles til en seng.

Sofaen her et par store opbevaringsrum under hver chaiselong, hvor der er masser af plads til opbevaring af store og små ting.

Betrækket er stof, og sofaens ramme er af eukalyptustræ.

Sofaen måler 285 x 185 centimeter, og den er 90 centimeter høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *