Sofa med opbevaring – De 9 flotteste sofaer med opbevaring

Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sofaer med opbevaring kan give dig en masse ekstra plads til opbevaring, uden at du behøver købe reoler, skabe eller kommoder.

Vælger du i stedet en sofa med indbyggede opbevaringsrum, kan du opbevare såvel stort som småt i det skjulte, og stadig have det lige ved hånden når det skal bruges.

Herunder har vi samlet en række spændende muligheder, så kig gerne med hvis du er på jagt efter en ny smart sofa med indbygget opbevaring. Læs også vores guide til at finde din nye brune lædersofa.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Sofa med gråt stofbetræk og magasin under sædet

Sly-sofaen er fra danske Innovation Living, og den er her vist med et gråt stofbetræk. Den findes dog også i andre varianter som kan ses og opleves hos ILVA, og prisen er ligeledes i den absolut rimelige ende.

Til sofaen medfølger et par gode ryghynder, og der er skjult opbevaring i et magasin under sædet.

Sofaen måler 200 centimeter i længden, og når den er slået ud til en seng har du en dejlig liggeplads på 140 x 200 centimeter.

Elk – Tidløs grå sovesofa med opbevaring

Elk – Tidløs grå sovesofa med opbevaring

Elk er en moderne og minimalistisk sovesofa, som er populær hos danske Unoliving. Når modellen ikke bruges som komfortabel soveplads, har du en yderst præsentabel chaiselong. 

Under chaiselong-delen er et magasin, som frigiver værdifuld plads andetsteds i hjemmet. Her er god plads til opbevaring af for eksempel sengetøj, så du hurtigt kan få redt op ved sengetid. Chaiselongen er vendbar, og det gør indretningen dejlig fleksibel.

Sofaens stofmateriale er slidstærkt og holdbart. Det har en flot grå farve, som er en tidløs klassiker, der er næsten uundværlig i en moderne indretning. Den grå farve og sofaens design giver modellen skandinavisk elegance. Benene er neutrale i sort plastik og passer derfor godt til det enkle design. 

Elk sovesofaen har indbyggede Nozag-fjedre, som er et populært valg til denne type møbel. Fjedrene bidrager til en længere levetid, når det kommer til sovesofaens fasthed. Samtidig sikrer de god komfort for dig, der foretrækker en mere fast seng.   

Hvis du bor småt og ikke har plads til både sofa og seng, kan du oplagt investere i en sovesofa som denne. Sovesofaen er designet til at yde god komfort både dag og nat. Den har et brugervenligt design, som nemt kan slås ud, så du ubesværet kan forvandle den fra sofa til seng om aftenen. 

Sofaen har dimensionerne: H: 84 x B: 218 x D: 155 centimeter. Siddehøjden er 46 centimeter, og den maksimale belastning er på 110 kilo. Sofaen leveres usamlet, men kan intuitivt samles.

 

Blå sofa med opbevaring i soklen fra Innovation Living

Innovation Living laver mange spændende sofaer, som kan forvandles til senge med et snuptag. Mange af deres sofaer har desuden indbygget opbevaring, som typisk skjules i et magasin under sædet.

Den blå Osvald De Luxe sofa er selvfølgelig ingen undtagelse, og her får du god plads til opbevaring under sædet. Her finder du nemlig et praktisk magasin, hvor du eksempelvis kan opbevare pyntepuder, nipsting og plaider.

Sofaen måler 200 centimeter i længden, 82 centimeter i højden samt 102 centimeter i dybden.

Lille grå chaiselong sofa med opbevaring

Volante-sofaen har et fint gråt betræk, og under chaiselongen skjuler der sig et stort rum til opbevaring.

Sofaen kan vendes således at chaiselongen monteres i enten højre eller venstre side, alt efter hvad der passer i din stue.

Opbevaringsrummet kan nemt tilgås ved at løfte sædet, som holdes oppe af et metalbeslag. Rummet er stort nok til at du kan opbevare lidt af hvert, så her er der mange muligheder.

U-formet sofa med to store opbevaringsrum

Den her sofa har masser af plads til opbevaring, men den kan altså mere end det. Ved at trække hynden i midtersektionen ud, kan sofaen ligeledes forvandles til en seng.

Sofaen her et par store opbevaringsrum under hver chaiselong, hvor der er masser af plads til opbevaring af store og små ting.

Betrækket er stof, og sofaens ramme er af eukalyptustræ.

Sofaen måler 285 x 185 centimeter, og den er 90 centimeter høj.

Studio – Stilfuld sovesofa med rummeligt magasin

Studio – Stilfuld sovesofa med rummeligt magasin

Er du på udkig efter en stilren sofa i et tidløst og enkelt design? Så er der gode chancer for, at Studio sovesofaen vil falde i din smag. Designet er utrolig praktisk, da du har sovesofa og chaiselong i et og samme møbel. Selve chaiselongen kan spejlvendes, så den nemt kan integreres i hjemmet. 

Som en ekstra fordel indeholder sofaens chaiselong-del et rummeligt magasin. Her kan du opbevare ting, som du ønsker gemt af vejen et let tilgængeligt sted. Helt oplagt vælger mange at opbevare tekstiler som plaider og sengelinned her til hurtig opredning af sengen om aftenen. 

Modellen har et brugervenligt design, som er let at håndtere. Chaiselongen forvandles hurtigt til en sovesofa ved hjælp af dens udtræksfunktion. Studio sofaen har løse ryghynder, som nemt kan fjernes, så der kan reddes op til en soveplads på 149 x 195 centimeter. Brug sengen som reel soveplads, eller udnyt sovesofa-funktionen til ekstra siddekomfort. 

Studio sofaen har en medium til hård komfort, som mange foretrækker. Møblet er polstret med koldskum og Nozag-fjedre for god komfort. Det er betrukket med slidstærkt strukturvævet tekstil, der har en lang holdbarhed.

Det minimalistiske design fås i flere farver, og det gør det velegnet til mange forskellige typer indretning. Vælg mellem neutrale og klassiske farver og mere vovede nuancer. 

Studio sofaen har dimensionerne H: 88 x B: 245 x D: 168 centimeter. Siddehøjden er 48 centimeter, og siddedybden 51 centimeter. Selve chaiselong-delens siddedybde er 130 centimeter.

Hjørnesofa med opbevaring under armlænet

Devon Flex 550 er en stor sofa med indbygget opbevaring. Opbevaringsrummet er dog ikke hvor du måske ville forvente det, da det i denne sofa er indbygget i det ene armlæn.

Armlænet i denne sofa byder på et godt og funktionelt rum til opbevaring af stort og småt, så det altid er lige ved hånden.

Ydermere kan sofaen forvandles til en seng hvis det ønskes, så her får du altså en rigtig god og behagelig sofa til mange formål.

Blå sofa med opbevaring under chaiselong

Den mørkeblå Sacramento sofa her et stort rum til opbevaring under dens chaiselong. Her får du således god plads til opbevaring, men det er ikke alt. Sofaen kan nemlig også forvandles til en seng hvis der opstår et akut behov for en ekstra soveplads, eller hvis hele familien gerne vil ligge i sofaen og se en film sammen. Sacramento sofaen er en del af en større serie af sofaer, som findes i flere forskellige farver. Klik dig derfor gerne videre til forhandleren, hvis du ønsker at se på de mange muligheder.

Coso – Chaiselong og sovesofa med rig opbevaring

Coso – Chaiselong og sovesofa med rig opbevaring

Coso chaiselongen er en unik sofa med stor opbevaringsplads. Den moderne 3-personers sofa kan nemt forvandles til en komfortabel seng. Under chaiselong-delen er der mulighed for at opbevare sengelinned, så du hurtigt kan få redt op ved sengetid. 

Designerne har tænkt komfort og praktik ind i alle detaljer af sofaen. Den populære model er opbygget af to moduler og tre store puder, som sørger for fremragende komfort. Sofaen er polstret i kraftigt møbelstof, og sædehynderne består af formstabilt skum. Her får du et slidstærkt produkt, som du kan have glæde af i mange år fremadrettet. 

Sofaen kan hurtigt omdannes til en seng. Det gør den velegnet som gæsteseng eller i rum, hvor pladsen ikke tillader både sofa og seng. Mange har også glæde af sovesofaen i stuen, hvor de slår den ud, når aftenen byder på film og hyggelige stunder med benene oppe. 

For at gøre chaiselongen nem at integrere i indretningen er den vendbar. Du kan vælge at have den højre- eller venstrevendt, alt efter hvad der passer bedst ind i rummet. 

Coco chaiselongen fås i flere farver, som alle bidrager til et moderne og karakteristisk udtryk. Den monteres med plastben i et enkelt design, som går flot i et med resten af møblet. 

Modellen har dimensionerne H: 76 x B: 230 x D: 150/86 centimeter. Når den er slået ud, er dens liggemål 140 x 200 centimeter. Liggemålene er normale for en sengeplads, og du kan derfor nemt finde sengelinned, der passer til målene.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *