Praktiske sengerammer med opbevaring

praktiske sengerammer med opbevaring
Denne artikel kan indeholde reklamelinks.

Sengen er det største møbel i soveværelset, men hvis du vælger en sengeramme med opbevaring kan du udnytte pladsen til mere end blot at sove på.

En sengeramme med indbygget opbevaring giver dig mulighed for at opbevare mange forskellige ting under selve madrassen, deriblandt pyntepuder, tøj, sko og meget andet. Mulighederne er mange.

Hvis du er på jagt efter en helt særlig sengeramme med mest mulig opbevaringsplads, bør du kigge med her. Vi har nemlig fundet nogle af de bedste frem lige her.

Sengeramme på 160×200 cm med skuffer i fodenden

Hvis du søger en flot queensize-seng, er denne Ascot-sengeramme et godt valg. Sengerammen har opbevaring i form af to skuffer i fodenden, som du nemt kan tilgå til enhver tid.

Fordelen ved disse skuffer er at de hverken har synlige greb ellerlignende, så de indgår som en flot og diskret del af sengerammens design.

Da det er en queensize-sengeramme, passer den til en madras på 160 x 200 centimeter. Dette er dog rigeligt til to personer.

Du får også en flot hovedgavl med i købet, og der medfølger også lamelbund.

Polstret sengeramme med skuffer til opbevaring

Denne skønne sengeramme har god plads til opbevaring. Elektara-sengerammen har nemlig fire skuffer indbygget: Èn i hver side, samt to i fodenden.

Du får altså med andre ord mere end rigeligt plads til opbevaring med denne sengeramme, der oven i købet er ganske komfortabel og lækker.

Sengerammen er blødt polstret på alle overflader, og der medfølger desuden en hovedgavl samt lamelbund.

Da det er en queensize-sengeramme, passer den til en madras på 160 x 200 centimeter.

Sengeramme med opbevaring under madrasserne

Hvis du helst vil have en sengeramme i et simpelt design, uden at give afkald på muligheden for indbygget opbevaring, er denne model et kig værd.

Sengerammen fås i et væld af spændende farver og størrelser, så her er der virkelig mange muligheder at vælge mellem. Vær derfor sikker på at du klikker dig videre til forhandleren og ser alle mulighederne, før du træffer en endelig beslutning.

Det smarte ved denne sengeramme, er at opbevaringsrummet er skjult under madrassen. Når du ønsker adgang til opbevaringsrummet, tager du simpelthen bare fat i det lille metalhåndtag i fodenden, hvorved hele lamelbunden løftes op ved hjælp af hydrauliske pumper. Disse holder også sengerammen oppe, mens du leder efter det du nu skulle bruge fra opbevaringsrummet.

Du kan få denne sengeramme i størrelser fra 90 x 200 centimeter og op til 180 x 200 centimeter. Der er desuden mange friske farver at vælge mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *