Sengeramme med opbevaring – Her er vores bud på de fedeste modeller

praktiske sengerammer med opbevaring

Sengen er det største møbel i soveværelset, men hvis du vælger en sengeramme med opbevaring kan du udnytte pladsen til mere end blot at sove på.

En sengeramme med indbygget opbevaring giver dig mulighed for at opbevare mange forskellige ting under selve madrassen, deriblandt pyntepuder, tøj, sko og meget andet. Mulighederne er mange.

Hvis du er på jagt efter en helt særlig sengeramme med mest mulig opbevaringsplads, bør du kigge med her. Vi har nemlig fundet nogle af de bedste frem lige her.

Astrid Fjäll

Boxmadrassen Astrid er bygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst. Madrasserne kan løftes i begge sider og afslører plads til opbevaring nedenunder.

Sengens design tager afsæt i den nordiske indretningsstil, hvilket man ser i de rene linjer og det neutrale farvevalg. Den fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse.

Stor fokus på optimal komfort
Fjedrene i madrassen er opdelt i syv komfortzoner, der giver forskellige støtte. De syv komfortzoner sikrer, at kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter.

Din lænd og hofte er tungere end resten af kroppen og skal kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have mere aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes. Det er der taget hensyn til i opdelingen af komfortzonerne.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort.

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn.

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret
Ulemper

 • Høj prisklasse

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid Fjäll

Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadrasser og fjedre i særdeles høj kvalitet.

Som en ekstra bonus får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet.

Siena – Smart dobbeltseng med opbevaring

Siena 

Denne sengeramme fra xl-mobler.dk er lavet i en høj kvalitet. Den er lavet med et enkelt og elegant rektangulært mønster, som passer godt ind i den nordiske indretning. Sengerammen inkluderer desuden også en stor opbevaringsskuffe uden håndtag. På den måde bliver skuffen en del af det elegante design.

Sengerammen passer særligt til dig, der mangler opbevaringsplads. Opbevaringsskuffen går ind under sengen, og der er derfor god plads til at opbevare ting i skuffen. Skuffen kan hurtigt trækkes ud, så du kan gemme puder, nips og andet opbevaring i skuffen. Sengerammen med opbevaringsskuffe kan altså være med til at holde hjemmet pænt og ryddeligt. 

Sengerammen passer desuden perfekt til to personer. Rammen passer til en madras, der måler 180×200 cm., og der er derfor rigeligt med plads til, at 2 personer kan vende og dreje sig i sengen. Med denne sengeramme er det slut med at blive klemt i den ene side af sengen, fordi der ikke er nok plads. Det kan give en mere optimal søvn, fordi der er plads til at ligge i den foretrukne sovestilling.     

Siena vs. Markedet

Sammenlignet med sengerammerne i denne oversigt, har Siena sengerammen kun én stor skuffe under sengen. Det betyder altså, at du ikke skal til at fjerne lagen eller dyner for at komme ind til opbevaringen. Du slipper også for at rode flere skuffer igennem for at finde de opbevarede ting i skuffen. Med denne sengeramme kan du hurtigt og nemt finde dine ting, da der kun er én skuffe. 

Sengerammen er desuden lavet i et enkelt og elegant design, hvor opbevaringsskuffen falder i et med det flotte design. Skuffen er altså meget diskret, så den ikke forstyrrer den elegante indretning i soveværelset.  

Fordele ved Siena

 • Inkluderer opbevaringsskuffe 
 • Elegant skuffe uden håndtag
 • God størrelse
Urban – Populær enkeltmandsseng med plads til opbevaring

Urban – Populær enkeltmandsseng med plads til opbevaring

 • Populær hos droemmeland.dk

Denne praktiske seng er særligt populær på droemmeland.dk. Sengen har en god liggekomfort, og der er plads til opbevaring under madrassen. Sengen kombinerer altså det praktiske med den gode komfort. Desuden er sengen udført i et simpelt design med enkle farver, der passer godt ind i den moderne boligindretning.   

Sengen måler 90×200 cm., og den er designet med opbevaringsplads. Den er altså særligt egnet til små værelser, hvor der kan være brug for ekstra opbevaringsplads. Du løfter nemt madrassen for at gemme ting i opbevaringsrummet. Med denne enkeltmandsseng bliver pladsen på det lille værelse altså udnyttet til fulde. 

Madrassen er lavet med 5 komfortzoner, som giver den mest optimale støtte, når du ligger i sengen. Der medfølger også en topmadras på 40 mm., som er fugtafvisende. Topmadrassen er også med til at sørge for komforten, som bidrager til en god nattesøvn. Topmadrassens betræk kan vaskes ved 60 grader, så den er nem at holde ren. Desuden er sengen designet med Cooltex-polstring, som både er antibakteriel og ventilerende. 

Urban vs. Markedet

Denne seng fra Urban er i modsætningen til de andre sengerammer i denne oversigt en enkeltmandsseng. Den passer altså særligt godt ind i den lille studielejlighed eller det lille teenageværelse, hvor der skal være plads til seng, skab og skrivebord. På et lille værelse er der ikke altid meget plads til opbevaring. Med opbevaringspladsen under madrassen bliver pladsen udnyttet fuldt ud. 

Desuden er opbevaringspladsen gemt væk under madrassen, så den ikke er synlig. Der er altså hverken skuffer eller synlige greb, som forstyrrer det flotte og elegante design. Hvis du søger en praktisk, elegant og komfortabel seng til det lille værelse, så er denne enkeltmandsseng et godt bud. 

Fordele ved Urban

 • Opbevaring under madrassen
 • 5 komfortzoner giver støtte
 • 40 mm. fugtafvisende topmadras
 • Anti-bakteriel og ventilerende Cooltex-polstring
Sengeramme Fyr Olie

Sengeramme fra Nordic Dream i fyr med smarte skuffer

Hvis din sengeramme skal have en smart opbevaringsløsning, så er det også vigtigt, at det er til at komme til. Med sengerammen i fyr fra Nordic Dream er 4 praktiske skuffer fuldt integrerede i sengerammen, så du nemt kan finde de ekstra dyner eller puder frem til dig selv eller gæster. 

Minimalistisk design med fine detaljer

Nordic Dream får produceret deres sengerammer af danske Sabro, som har mere end 40 års erfaring med at bygge senge og solide sengerammer.

Denne sengeramme er helt enkel og minimalistisk designet, så opbevaringsløsningen ikke er synlig med det blotte øje. I stedet ser sengerammen indbydende ud med en god siddehøjde på 42 cm.

Skufferne åbnes let med et greb, der er en naturlig forlængelse af designet. I stedet for at sidde udvendigt på skuffen, så er grebene til skufferne integreret i selve skuffens front med et lille hul. Her kan du let få ved skuffen, og du slår dig ikke på udvendige greb.

Derfor skal du vælge denne udgave

 • Solid sengeramme i fyrretræ
 • Fremstillet i Danmark
 • 4 smarte skuffer integreret i sengerammen

Sengeramme fra Nordic Dream i fyr vs. markedet

Når det kommer til opbevaringsløsninger, så er sengerammen fra Nordic Dream et godt valg. De 4 smarte skuffer er integrerede i selve rammen, men de er stadig lette at tilgå.

Du skal selvfølgelig have plads til, at sengen kan stå frit i rummet, hvis du vil udnytte skufferne til fulde. De er nemlig placeret på hver sin side af sengen i par, så det er bedst, hvis du kan åbne dem på begge sider.

Denne udgave kommer i en mere naturlig træfarve end de andre modeller fra Nordic Dream. Træfarven er har et organisk udtryk og giver varme til indretningen på dit soveværelse.

Sengerammen fås i følgende størrelser:

 • 90 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 200 x 200 cm
Sengerame Hvid

Smart opbevaringsløsning fra Nordic Dream i hvid fyr

Mangler du smart opbevaring på dit soveværelse? Med denne fikse sengeramme fra Nordic Dream går der lang tid, før du løber tør for opbevaringslads. Sengerammen har nemlig hele 4 praktiske skuffer, der er integrerede i designet.

Med 2 store skuffer på hver side af sengerammen er det slut med at gemme de ekstra dyner og puder væk i skabene.

Hvid model fra danske Nordic Dream

Sengerammen er fremstillet i fyrretræ og bygget af nogle af de dygtigste sengehåndværkere i Danmark. Nordic Dream har fået sengerammen produceret hos Sabro, der har arbejdet med sengeproduktion i over 40 år.

Du kan derfor regne med, at der er fokus på det gode og gennemførte håndværk, hvis du vælger den flotte sengeramme fra Nordic Dream. Kvaliteten er helt i top, og sengerammen er solid. 

Udgaven i hvid fyr er enkel og den hvide farve giver rummet lys og lethed. Du kan lige ane træstrukturen og årene gennem træbehandlingen, men den fremstår stadigvæk ensartet i overfladen.

Derfor skal du vælge denne udgave

 • Solid sengeramme med opbevaringsløsning
 • Praktiske skuffer på hver side af sengen
 • Minimalistisk design holdt i hvid

Sengeramme fra Nordic Dream i hvid fyr vs. markedet

Har du brug for en smart sengeramme med ekstra opbevaring, så er denne model fra Nordic Dream oplagt. Med hele 4 store skuffer integreret i designet, er det nemt at få udnyttet den ekstra plads.

Modellen i hvid fyr er tilsvarende udgaven i fyr, men der er stor forskel på udtrykket. Sengerammen i hvid fyr giver et mere minimalistisk udtryk, hvor udgaven i fyr dyrker det mere organiske og naturlige med en tydelig struktur og træfarve.

Sengerammen fås i følgende størrelser:

 • 90 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 200 x 200 cm

Sengeramme på 160×200 cm med skuffer i fodenden

Hvis du søger en flot queensize-seng, er denne Ascot-sengeramme et godt valg. Sengerammen har opbevaring i form af to skuffer i fodenden, som du nemt kan tilgå til enhver tid.

Fordelen ved disse skuffer er at de hverken har synlige greb ellerlignende, så de indgår som en flot og diskret del af sengerammens design.

Da det er en queensize-sengeramme, passer den til en madras på 160 x 200 centimeter. Dette er dog rigeligt til to personer.

Du får også en flot hovedgavl med i købet, og der medfølger også lamelbund.

Polstret sengeramme med skuffer til opbevaring

Denne skønne sengeramme har god plads til opbevaring. Elektara-sengerammen har nemlig fire skuffer indbygget: Èn i hver side, samt to i fodenden.

Du får altså med andre ord mere end rigeligt plads til opbevaring med denne sengeramme, der oven i købet er ganske komfortabel og lækker.

Sengerammen er blødt polstret på alle overflader, og der medfølger desuden en hovedgavl samt lamelbund.

Da det er en queensize-sengeramme, passer den til en madras på 160 x 200 centimeter.

Sengeramme med opbevaring under madrasserne

Hvis du helst vil have en sengeramme i et simpelt design, uden at give afkald på muligheden for indbygget opbevaring, er denne model et kig værd.

Sengerammen fås i et væld af spændende farver og størrelser, så her er der virkelig mange muligheder at vælge mellem. Vær derfor sikker på at du klikker dig videre til forhandleren og ser alle mulighederne, før du træffer en endelig beslutning.

Det smarte ved denne sengeramme, er at opbevaringsrummet er skjult under madrassen. Når du ønsker adgang til opbevaringsrummet, tager du simpelthen bare fat i det lille metalhåndtag i fodenden, hvorved hele lamelbunden løftes op ved hjælp af hydrauliske pumper. Disse holder også sengerammen oppe, mens du leder efter det du nu skulle bruge fra opbevaringsrummet.

Du kan få denne sengeramme i størrelser fra 90 x 200 centimeter og op til 180 x 200 centimeter. Der er desuden mange friske farver at vælge mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *