Flotte sengegavle i træ og bambus

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

HeyBolig er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Med en sengegavl af træ kan du tilføre et naturligt og rustikt udtryk til soveværelset, som beroliger sindet og øjnene om aftenen.

Sengegavlen af træ kan i mange tilfælde males i lige præcis den farve du ønsker, eller du kan lade den være som den er. De fleste hænges nemt op på væggen bag dobbeltsengen, og fås til både king- og queen-size senge.

Vi har besøgt en række butikker og fundet en masse spændende inspiration. Find din nye sengegavl af træ lige her, hvor vi har samlet vores favoritter.

Living&more Peacock

Som navnet antyder, er denne sengegavl formet som en påfugls halefjer. Det er en virkelig flot og dekorativ sengegavl, som er opbygget af træ og naturlig rattan.

Sengegavlen passer til en seng på 180 centimeter, og den er i alt 160 centimeter høj. Den kræver ikke monteret på væggen, men kan stå bag en kontinentalseng eller boksmadras på ben.

Living&more Peacock passer rigtig godt sammen med grønne planter, og her kan du rigtigt invitere naturen indenfor.

Forhandler På lager Pris

Annoncer

2.716,00Læs mere
3.395,00Læs mere
3.395,00Læs mere

 

Doppler

Den skønne Doppler sengegavl har flotte vandrette striber, der får træet til at fremstå som slanke lameller.

Sengegavlen er i matlakeret egefinér, og passer til senge med en bredde på 180 centimeter og nedefter. Den er designet til at blive monteret på væggen, og har en vægt på 16,2 kilo.

Det er en flot og elegant sengegavl for dig, der ønsker en let og minimalistisk indretningsstil.

Tuki

Tuki-sengegavlen er i massivt hvidolieret egetræ, og den fremstår således rigtig flot i lysere nuancer med egetræets fine overfladestruktur.

Sengegavlen er stykket sammen af fine lameller på langs med riller indimellem, og det giver den et flot sofistikeret udtryk. En fordel ved dette design er desuden, at der kan monteres små pyntegenstande, lamper og andre ting i og på lamellerne.

Så her er der med andre ord gode muligheder for at gøre soveværelset mere personligt.

True

Hvis du er til rustik indretning med rene rå materialer, er True sengegavlen et oplagt valg. Sengegavlen er af massivt hvidolieret egetræ, og passer til senge med en bredde på op til 180 centimeter.

Det er en skøn sengegavl til den rustikt indrettede bolig, hvor nordiske designelementer går igen i alle rum.

Her kan du forvente at få en fin unik sengegavl, der er yderst dekorativ. Og skulle du ønsker det, kan du placere en lyskæde bag gavlen så den lyser op når den tændes.

Sika Design – Natalia

Denne alternative sengegavl har et flot trælook, og mønsteret er lavet af bambus der er spændt ind og bøjet til forskellige geometriske former.

Sengegavlen kan uden problemer stå bag en seng med en bredde på 180 centimeter, og kræver således ikke montering med beslag på væggen.

På sengegavlen kan du ophænge forskellige nipsting, lamper, samt hvad du ellers kan lide. Et rigtig flot og fint valg til den rustikke nordiske indretningsstil med orientalske undertoner.

Læs også: De skønneste blomstrede sengetæpper

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Maly

Den flotte Maly sengegavl har et flot og sofistikeret sildebensmønster, der får den til at fremstå simpel og rustik på samme tid.

Sildebensmønsteret og træets nuancer giver et rigtig flot sammenspil, da den olierede egefinér har en mørkgylden kulør som passer fint ind i et hyggeligt soveværelse.

Sengegavlen fås i flere størrelser, og er her vist i en bredde på 180 centimeter. I samme serie findes blandt andet også en kommode, hvor skuffefronterne har et lignende sildebensmønster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *