Flotte sengegavle i træ og bambus

Med en sengegavl af træ kan du tilføre et naturligt og rustikt udtryk til soveværelset, som beroliger sindet og øjnene om aftenen.

Sengegavlen af træ kan i mange tilfælde males i lige præcis den farve du ønsker, eller du kan lade den være som den er. De fleste hænges nemt op på væggen bag dobbeltsengen, og fås til både king- og queen-size senge.

Vi har besøgt en række butikker og fundet en masse spændende inspiration. Find din nye sengegavl af træ lige her, hvor vi har samlet vores favoritter.

Living&more Peacock

Som navnet antyder, er denne sengegavl formet som en påfugls halefjer. Det er en virkelig flot og dekorativ sengegavl, som er opbygget af træ og naturlig rattan.

Sengegavlen passer til en seng på 180 centimeter, og den er i alt 160 centimeter høj. Den kræver ikke monteret på væggen, men kan stå bag en kontinentalseng eller boksmadras på ben.

Living&more Peacock passer rigtig godt sammen med grønne planter, og her kan du rigtigt invitere naturen indenfor.

this is ere

Sika Design – Natalia

Denne alternative sengegavl har et flot trælook, og mønsteret er lavet af bambus der er spændt ind og bøjet til forskellige geometriske former.

Sengegavlen kan uden problemer stå bag en seng med en bredde på 180 centimeter, og kræver således ikke montering med beslag på væggen.

På sengegavlen kan du ophænge forskellige nipsting, lamper, samt hvad du ellers kan lide. Et rigtig flot og fint valg til den rustikke nordiske indretningsstil med orientalske undertoner.

Læs også: De skønneste blomstrede sengetæpper

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Maly

Den flotte Maly sengegavl har et flot og sofistikeret sildebensmønster, der får den til at fremstå simpel og rustik på samme tid.

Sildebensmønsteret og træets nuancer giver et rigtig flot sammenspil, da den olierede egefinér har en mørkgylden kulør som passer fint ind i et hyggeligt soveværelse.

Sengegavlen fås i flere størrelser, og er her vist i en bredde på 180 centimeter. I samme serie findes blandt andet også en kommode, hvor skuffefronterne har et lignende sildebensmønster.

Hvis du bare ikke kan få nok af gavle til senge, så har vi også samlet en masse senge med gavl til dig, hvor vi fremhæver nogle fordele og ulemper ved hver.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *