5 runde spejle med læderrem

Denne artikel kan indholde annoncer. Læs mere her.

Runde spejle med en rem af læder er særdeles populære, fordi de passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Spejlet kan nemt ophænges på væggen ved hjælp af læderremmen, og findes i flere forskellige størrelser. Ophæng det i badeværelset, i garderoben eller entréen – kun fantasien sætter grænser.

Vi har samlet de flotteste runde spejle med læderrem lige her – læs videre, og lad dig inspirere af de spændende muligheder.

Leather

Som navnet antyder, er der her tale om et spejl med en rem af læder – og desuden et rundt spejl, som passer til denne inspirationsartikel.

Det runde Leather-spejl har en diameter på 60 centimeter, og ophænges i en rem af kunstigt læder. Det betyder at du slipper for at skulle pleje læderet, og samtidig har du et pænt spejl i mange år.

Da spejlet måler 60 centimeter i diameter, kan det blandt andet ophænges på det lille badeværelse eller i entréen. Mulighederne er mange.

  • Diameter: 60 cm.
  • Materialer: Kunstigt læder

Noma

Dette runde spejl deler pudsigt nok navn med en verdenskendt dansk restaurant, men der stopper lighederne nok også.

Noma spejlet måler 50 centimeter i diameter, og hænger i en rem af sort kunstigt læder. Rammen er desuden slank og lavet af sort plastik, og spejlet kan således fint hænge i flere forskellige rum.

Ophæng eksempelvis spejlet på det lille badeværelser eller i entréen, hvis du ønsker en flottere og mere spændende løsning end hvad man normalt ser.

  • Diameter: 50 cm.
  • Materialer: Plast og kunstigt læder

Ørskov spejl

Det runde Ørskov spejl har en rem af ægte sort læder, og det er lidt mindre end andre runde spejle. Her er diameteren nemlig på 40 centimeter, og det kan således hænge på en væg hvor pladsen er begrænset.

Spejlet har en flot sort ramme i et slankt design, og passer fint ind i det moderne hjem.

  • Diameter: 40 cm.
  • Materialer: Læder

Gubi Adnet Circulaire

Dette eksklusive runde spejl hænger i en rem af læder, der går hele vejen rundt om spejlets ramme. Gubi Adnet Circulaire fås desuden med læder i forskellige farver, så her er noget for enhver smag.

Udover den brune farve, som ses på billedet, findes det runde Adnet Circulaire spejl også med rem af sort eller olivenfarvet læder.

Spejlet måler i sig selv 58 centimeter i diameter, og udtrykket er generelt eksklusivt med flotte detaljer af messing.

  • Diameter: 58 cm.
  • Materialer: Læder og messing

Ferm Living Enter Mirror

Enter Mirror er et flot lille rundt spejl, som er ophængt i en lille rem af brunt læder. Det kommer fra Ferm Living, en dansk virksomhed, som laver møbler i moderne nordisk stil.

Dette lille runde spejl er monteret på en ramme af metal, hvori læder remmen er monteret. Det passer perfekt til ophængning ved et make-up bord eller lignende, hvor pladsen er meget begrænset. Det kan eksempelvis også hænges på et skab eller fra en bøjlestang, hvis dette ønskes.

  • Mål: B26 x H36 cm.
  • Materialer: Læder og metal
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *