Guide: 2 runde spejle med læderrem

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Runde spejle med en rem af læder er særdeles populære, fordi de passer perfekt til den moderne nordiske indretningsstil.

Spejlet kan nemt ophænges på væggen ved hjælp af læderremmen, og findes i flere forskellige størrelser. Ophæng det i badeværelset, i garderoben eller entréen – kun fantasien sætter grænser.

Vi har samlet de flotteste runde spejle med læderrem lige her – læs videre, og lad dig inspirere af de spændende muligheder.

Det skal du overveje, før du køber et rundt spejl med læderrem:

 • Type: Spejle kommer i alle former og størrelser, hvor det runde spejl med læderrem er blevet meget moderne i den danske indretning. Det runde spejl er til forskel fra det klassiske firkantede mere blødt og organisk, og med en læderrem bringer du ekstra natur ind.
 • Størrelse: Det er afgørende, at du er bevidst om størrelsen på din væg og spejl. Et spejl med læderrem hænger i remmen, og derfor er det ofte længere. Du skal have nok vægplads til, at det ser flot ud, uden at det bliver for indeklemt.
  Spejlets egne mål er vigtige. Et spejl, der er for lille, kan blive irriterende, og et spejl, der er for stort, kan være svært at hænge op eller få til at se flot ud.
 • Materiale: Glasset skal være helt rent og uden forvrængninger, der kan ødelægge dit spejlbillede.
  Husk at se efter, om spejlets rem er ægte læder eller kunstigt læder. Ægte læder kræver ofte særlig pleje. Hvis du vil have spejlet hængt op på badeværelset, er det en god idé at vælge kunstigt læder, da det ikke bliver skadet af fugt.
 • Vægt: Spejle vejer til, så sørg for, du er bevidst om vægten, så du kan hænge dit spejl op så sikkert som muligt.
  Spejle med læderrem har sjældent meget at hænge fast i, og derfor er det ekstra vigtigt, du er forsigtig, så det ikke falder ned eller mister grebet.
 • Pris: Et nyt spejl behøver ikke være en dyr fornøjelse, men kvalitet og pris følges ofte ad. Vil du gerne have et spejl af høj kvalitet, kan du godt betale sig, hvis du giver lidt ekstra for en bedre model, der kan holde i flere år.

Sådan indretter du dit hjem med et rundt spejl med læderrem

Du kan hænge dit spejl med læderrem lige dét sted, du ønsker. Det er ikke altid ideelt at hænge læder på badeværelset, da det kan mørne i det fugtige miljø. På gangen, i entréen, i stuen og på soveværelset vil det se flot ud med et rundt spejl, der åbner op.

Når du skal indrette med et rundt spejl med læderrem, er det vigtigt at forstå, at læderremmen vil bidrage med noget råt og industrielt til din indretning. Det kan være flot at hænge spejlet på en væg med noget tekstur som eksempelvis en grovmalet eller blotlagt/malet mursten.

Læder drager også associationer til det organiske og naturlige. Derfor ser det flot ud med naturfarver som grøn. Det kan være rigtig flot at omgive dit runde spejl med læderrem med planter, hvis du vil bringe flere farver ind.

Det er en god løsning at omgive dit runde spejl med læderrem med nogle kontraster. Metal giver hårdhed, der står flot til læderets bløde udseende. Velour, derimod, komplimenterer læderet. Så længe, du ikke overdriver det, kan de ting gå i flot harmoni.

Ørskov spejl – sort spejl med læderstrop

Det runde Ørskov spejl har en rem af ægte sort læder, og det er lidt mindre end andre runde spejle. Her er diameteren nemlig på 40 centimeter, og det kan således hænge på en væg hvor pladsen er begrænset.

Spejlet med strop har en flot sort ramme i et slankt design, og passer fint ind i det moderne hjem.

Udvalgte specifikationer

 • Diameter: 40 cm
 • Materialer: Læder
 • Farve: Sort

Gubi Adnet Circulaire

Dette eksklusive runde spejl hænger i en rem af læder, der går hele vejen rundt om spejlets ramme. Gubi Adnet Circulaire fås desuden med læder i forskellige farver, så her er noget for enhver smag.

Udover den brune farve, som ses på billedet, findes det runde Adnet Circulaire spejl også med rem af sort eller olivenfarvet læder.

Spejlet måler i sig selv 58 centimeter i diameter, og udtrykket er generelt eksklusivt med flotte detaljer af messing.

Udvalgte specifikationer

 • Diameter: 58 cm.
 • Materialer: Læder og messing
 • Fås i forskellige farver
 • Vægt: 5,8

 

Læs også: Guide til læder spisebordsstole: Find din favorit her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Leather – stort rundt spejl med læderrem

Som navnet antyder, er der her tale om et stort rundt spejl med en rem af læder – og desuden et rundt spejl, som passer til denne inspirationsartikel.

Det runde Leather-spejl har en diameter på 60 centimeter, og ophænges i en rem af kunstigt læder. Det betyder at du slipper for at skulle pleje læderet, og samtidig har du et pænt spejl i mange år.

Da spejlet måler 60 centimeter i diameter, kan det blandt andet ophænges på det lille badeværelse eller i entréen. Mulighederne er mange.

Udvalgte specifikationer

 • Diameter: 60 cm.
 • Materialer: Kunstigt læder
 • Vægt: 1 kg
 • Farve: Sort ramme og brun rem

Noma – flot rundt spejl med rem

Dette runde spejl deler pudsigt nok navn med en verdenskendt dansk restaurant, men der stopper lighederne nok også.

Noma spejlet måler 50 centimeter i diameter, og hænger i en rem af sort kunstigt læder. Rammen er desuden slank og lavet af sort plastik, og spejlet kan således fint hænge i flere forskellige rum.

Ophæng eksempelvis spejlet på det lille badeværelser eller i entréen, hvis du ønsker en flottere og mere spændende løsning end hvad man normalt ser.

Udvalgte specifikationer

 • Diameter: 50 cm
 • Materialer: Plast og kunstigt læder
 • Farve: Sort
 • Vægt: 0,63 kg

Ferm Living Enter Mirror

Enter Mirror er et flot lille rundt spejl, som er ophængt i en lille rem af brunt læder. Det kommer fra Ferm Living, en dansk virksomhed, som laver møbler i moderne nordisk stil.

Dette lille runde spejl er monteret på en ramme af metal, hvori læder remmen er monteret. Det passer perfekt til ophængning ved et make-up bord eller lignende, hvor pladsen er meget begrænset. Det kan eksempelvis også hænges på et skab eller fra en bøjlestang, hvis dette ønskes.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: B26 x H36 cm.
 • Materialer: Læder og metal
 • Fås i forskellige farver

FAQ

Hvor kan jeg placere et rundt spejl?
Alt efter størrelsen kan et rundt spejl være en fin genstand at hænge i gangen, i stuen eller på soveværelset. Det kan også hænge over håndvasken på badeværelset, hvis du ønsker et anderledes valg fremfor et firkantet badeværelsesspejl.
Hvordan indretter jeg med et rundt spejl?
Du kan nemt indrette med et rundt spejl, hvis du er åben. Du kan se det som en vægdekoration som et billede, hvis du ønsker at skabe en stemning – bare med et ekstra funktionelt aspekt. Det kan dog også være det spejl, du tjekker makeup eller håret i, inden du tager hjemmefra.
Hvor kan jeg købe et rundt spejl med læderrem?
Du kan købe et rundt spejl med læderrem mange steder bl.a. hos Ilva. Du finder lignende spejle med læderrem hos de fleste møbelbutikker, da de er meget populære i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *