Rullemadras 180×200 cm → Find den helt rigtige rullemadras

Rullemadrasser på 180×200 centimeter er et godt valg for alle, der ønsker en mere komfortabel nattesøvn. Rullemadrassen tilføjer et ekstra lag af komfort ovenpå en eksisterende dobbelt topmadras, og kan derfor være et godt køb til en seng med et hård underlag.

Vi har samlet de lækreste og mest komfortable rullemadrasser i denne artikel.

Quiltet rullemadras fra CPH Living

Denne quiltede rullemadras er perfekt til sengen på 180×200 centimeter, og den fungerer fint som et ekstra lag beskyttelse oven på en eksisterende topmadras.

Rullemadrassen er fyldt med et lag bomuldsvat, og kan vaskes ved 60 grader. Materialerne er Oeko-Tex certificerede.

Rullemadras fra Paradies med kølig overside

Hvis du søger en rullemadras på 180×200 centimeter, som er kølende, er denne model fra Paradies et godt valg.

Her får du en kølende rullemadras, som øger din komfort og udjævner temperaturen i sengen. Når du har det varmt optager rullemadrassen en del af din kropsvarme, og dette betyder at den kan medvirke til at holde din kropstemperatur nede i løbet af natten.

Nocturne U-split rullemadras

En U-split rullemadras bruges på toppen af en elevationsseng, hvor ryggen kan hæves og sænkes på begge dele uafhængigt af hinanden.

Rullemadrassen fungerer godt som beskytter ovenpå en eksisterende topmadras, og du mærker den således ikke nævneværdigt når du lægger dig i sengen.

Størrelsesmæssigt fungerer rullemadrassen til de fleste topmadrasser på 180×200 centimeter.

Udover U-split rullemadrasser findes der også H-split modeller, som bruges på dobbelte elevationssenge med ryg- og fodende der kan hæves og sænkes.

Madrasette rullemadras på 180×200 cm i 100% bomuld

Denne 100% Oeko-Tex certificerede bomuls-rullemadras er god for dig, der ønsker et allergivenligt alternativ.

Den kan nemlig vaskes ved hele 85 grader, og det betyder at husstøvmider dræbes under vask.

U-split rullemadras fra Madrasette

Med denne Madrasette rullemadras får du en god og komfortabel U-split rullemadras til brug på elevationssengens topmadras.

Den fungerer glimrende på de fleste topmadrasser, og kan vaskes ved 85 grader. Dermed undgår du husstøvmider, som ellers kan leve i tekstiler der ikke vaskes ved temperaturer over 60 grader.

Temperaturregulerende rullemadras fra Dan Bedding

Denne dejlige temperaturregulerende rullemadras er et rigtig godt valg for dig, der ønsker en god jævn temperatur når du ligger under dynen.

Rullemadrassen køler dig når du har det varmt, og når du fryser kan den varme dig.

CLIMA fra Dan Bedding indeholder naturlige fibre, og fås som andre rullemadrasser i flere forskellige størrelser.

Classic rullemadras fra Læsø Garnspinderi

Denne rullemadras stammer fra Læsø Garnspinderi, og er lavet af uld og bomuld. Det er en dejlig rullemadras med et højt komfortniveau, der både sikrer dig et varme- og fugtregulerende underlag.

Du kan vaske denne rullemadras ved 30 grader, og den passer fint til de fleste typer af topmadrasser.

Rullemadras i kogeægte bomuld

Denne dejlige rullemadras er produceret af Arctic, og har 500 gram bomuldsfyld. Den passer fint til de fleste topmadrasser.

Med denne 180×200 cm. rullemadras kan du forlænge levetiden af de fleste senge, da den fungerer som et ekstra beskyttende mellem dig og din seng.

Rullemadras fra Cocoon med Kapok fibre

Cocoon har lavet denne økologiske rullemadras af kapok fibre, som er særligt kendt for at indeholde et bitterstof, der gør det svært for husstøvmider og bakterier at leve i stoffet.

Kapok er et bæredygtigt naturmateriale, som vokser på træer i tropiske regnskove. Det betyder at kapok-træerne kan bibeholdes som del af en regnskov, og ved køb af denne rullemadras sikrer du således at regnskoven opretholdes i stedet for at blive fældet til fordel for dyrkning af andre typer afgrøder.

Du kan vaske rullemadrassen ved 60 grader med vaskemidler uden enzymer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *